Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gusta, Lumír a Lada 02

7. 12. 2018

gusta250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Kocoura Gustu našla paní v prosinci, u statku, kde se krmí plaché kočky, přišel hladový, zubožený. Je nemocný, dostává antibiotika a odpočívá. 8.2.2017 - Gustík je zdravý! Je to krásný kocourek se stavbou těla trochu jako buldoček. :-) Neuvěřitelně milý, stále dobře naladěný, místo mňoukání vrká jak holoubek a celkově působí veselým dojmem. Velmi kamarádský ke kočkám i k lidem. Z našeho depozita: "Gustík se motá pod nohama, asi abych o něj zakopávala a pak se mu omlouvala, to ho musím vzít do náruče a mazlit." 5.1.2018 - Gusta a Lumír společně umístěni do Čeložnic, do domku, k dalším kočičkám.

Další fotky zde.

Gusta byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Sylva, Josef a kocour Bendžin.

lumir300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

28.2.2017 - večer jsme jeli do Mutěnic. Volala nám paní, která krmí námi odchycené a kastrovné kočky u statku v Mutěnicích, že se jí tam objevil zraněný kocourek. Na místě jsme zjistili, že kocourek není zraněný, je jen v zoufalém stavu - nemocný, dehydrovaný, hnisavý výtok z očí i nosu ... katastrofa :-( Přes noc zůstane na veterině, kde dostane infuzi a budeme doufat, že to zvládne. Dnes je Lumíra, takže je to Lumír. 14.3.2017 - Lumír se po dvou týdnech výrazně zlepšil. 11.5.2017 - Lumír je zdravý a může do nového domova. Je to pohodář, mazel, výborně vychází s kočkami a rád si s nimi hraje. 5.1.2018 - Gusta a Lumír společně umístěni do Čeložnic, do domku, k dalším kočičkám.

Další fotky zde.

Lumír byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Veronika Bendlová. Děkujeme!

lada1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2018
Umístění:
dočasná péče Mor.Nová Ves

4.7.2018 - Opět někdoodložil koťata v krabici k ZOO v Hodoníně! Jsou to dva kocourci Lukáš a Michal a kočička Lada.
8.8.2018 - Lada je zdravá, hravá a může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. Je to moc mazlivá kočička, ráda nastrkuje bříško k hlazení a s ostatními kočkami si dobře rozumí. 7.12.2018 - Lada odjela za Gustíkem a  Lumírkem  do Čeložnic.

Další fotky zde.

Lada byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Karolína Rachvalová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

5.1.2018
Děkujeme, akorát jsme dojeli, cesta v pořádku, jen Lumirek chvilku plakal. Lumirek je pod stolem a Gustik pod sedačkou. Baginek přivital Lumírka a Čubinka Gustika, tak doufám, že budou všichni kamaradi.

gusta-a-lumir.jpg6.1.2018
Dobrý den,
posíláme pozdrav od chlapečků z Čeložnic Lumírka a Gustíka. Lumírek včera po příjezdu vše prozkoumal, s Čubinkou a se mnou si pohrál, ještě se pomazlil a pak usnul přítelovi v nohách a Gustik byl celou dobu zalezlý za sedačkou. Ale ráno to vše napravil. Ještě posílám fotečku, na které kluci pozorují terén, který budou prozkoumávat, až se trošku otrkají. Jsou úžasní a dělají nám radost kluci ušatí :-)
Markéta a František

gusta300.jpg28.1.2018
Dobrý den,
posíláme nějaké fotečky a zprávy od Lumírka a Gustíka.
Mají se dobře už dostali do kožíšku klíček (čip) a kočičími dvířky chodí ven. Lumírek je větší tulák než Gustík.Ten se jde proběhnout a za chvíli doběhne zpátky, aby náhodou nepropásl někoho v kuchyni. Nejraději se mnou vaří a když se podaří a je rychlejší než já, něco ochutná nebo oblízne. Lumírek je zas přátelský na své kočičí sourozence a strašně hodný.To Gustík ještě na ně umí zasyčet, ale když je jídlo a večerní hraní s udičkou tak to je taky hodný. Mějte se hezky a zas se ozveme.
Markéta a František

21.4.2018
Dobrý den Lucie,
nějak nebyl čas se ozvat jak se mají kluci Lumírek a Gustík, protože buď jsme v práci nebo venku na zahradě.

img_20180414_192836.jpgGustík je celý den s náma na zahradě a asistuje u všeho dokud neusne únavou. Je zlatíčko naše, každý den se mnou večer usíná na polštáři jak miminko. Gustík si získá každého kdo příjde.
Lumírek je salámista, kam dojde tak lehne a musíme ho škrabkat. Přítel říká, že se měl jmenovat medvídek. Ještě jednou za ně děkujeme jsou naši miláčci, posíláme i nějaké fotky ať vidíte, že se mají dobře.
S pozdravem a ať se daří Markéta a František

Další zprávy po příjezdu Lady:

8.12.2018
Dobrý den,
jak jsme včera přijeli tak Ladička zalezla v pokojíčku pod peřinu a tak jsem ji udělala takový bunkr a tam byla schovaná. Večer jsem šla spát za ní a v noci vylezla a celou noc jsme se mazlili. Dnes papala a už se na ní byli podívat i Gustík s Lumírkem ale zasyčeli a utekli. Doufám, že Ladička brzo vyleze a začnou se seznamovat. Mějte se hezky a zas se ozveme jak jsme pokročili.
Markéta a František

5.1.2019
Dobrý den,
dnes 5.1. je to jeden rok co s námi bydlí naši chlapečci Lumírek a Gustík. Mají se dobře a hlavně jsou zdraví, pořád by jenom jedli. Už jsou jak chlupaté kuličky, ale jak se oteplí, tak to zas vyběhají na louce. A 7.1. to bude jeden měsíc co jsme si přivezli Ladičku, teď je to Kačenka. Od začátku se trochu bála, ale teď je to neuvěřitelný mazel a hlavně velké mňaučidlo. Když jdeme kolem ní rači se na ní ani nedíváme, aby zas nezačala mňaukat a vyžadovat jídlo. Ráno už řadí s Čubinkou a i Gustík ji vzal na milost - od začátku si hrál na "velkého šéfa". Lumírek je stále medvídek takový pohodář. Posíláme pár foteček na jedné fotce večeře a na druhé schovaní za sedačkou na silvestra.
Přejeme Vám i všem kočičkám hodně zdraví a štěstí v novém roce a hlavně nových a hodných domovů pro všechny kočičky.
Markéta a František

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář