Jdi na obsah Jdi na menu
 


Honzík 07, Nina 03 a Ivka

16. 11. 2019

honzik300.jpegKocour, nar. 4/2014

Honzík je jedním z koťat, která se narodila plaché kočce na půdě domu v Rohatci, kde má svůj domov kocour Kája, u nás Medvídek Pú. Kočku jsme vykastrovaly a koťata zůstala v dočasné péči v Rohatci a nyní jsou již připravena odejít do nových domovů. Jsou zvyklí být venku, takže pouze do domku se zahrádkou.
22.11.2014 Honzík našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Prostějoviček, do domku, ke kočkám.

nina350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015

Nina je černobílá kočička s rozkošnými puntíky z každé strany čumáčku. Byla nalezena opuštěná v Milulčicích u kulturního domu a majitele se nepodařilo najít. Je mladá, milá a hravá a bude ráda, když bude mít kočičího parťáka k dovádění. Pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Nina umístěna do Prostějoviček, do domku, k Honzíkovi a dalším kočkám.

Další fotky zde.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova zde.

ivka.jpgKočka, kastrovaná,  nar. 3/2019
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

2.8.2019 - Dnes nám ohlásila městská policie nález dvou černých koček v lokalitě Na Výhoně v Hodoníně. Jedná se o dvě černé kočky, čisté, v dobrém stavu, ale k smrti vyděšené, paralyzované strachem se krčily u plotu. Je zřejmé, že kočky jsou bytové, nikdy nebyly venku a někdo je sem přivezl. A představte si, že sem ke kočkám hodil otevřenou konzervu a natržený pytlík granulí. Jaká péče! :-( Nevšiml jste si někdo, že váš známý, soused měl dvě černé kočky, které už nemá? Kočičky jsou nejen nezvyklé na pobyt venku, ale v depozitu s velkým množstvím koček, plném pachů se převelice bojí. Protože měly doposud domov, neví, co a proč se s nimi děje a jsou ve stresu. Pokud by jim někdo chtěl nabídnout domov nebo jim pomoci dočasnou péčí, telefon je 724 142 463. 3.9.2019 - Ivka je mladá, hravá a aktivní jako každé kotě, velmi tulivá, komunikativní, ťapkou si řekne: jsem tady, potřebuji pohladit. Potřebuje k vyřádění kamaráda. Vzhledem k počátečnímu "šoku" udělala u nás obrovský pokrok a velice ráda si hraje a lítá po bytě. Člověka miluje. 16.11.2019 - Ivka našla domov na XIII. umísťovací výstavě v Brně, odjela do Prostějoviček, do domku, za Honzíkem, Ninou a dalšími kočičkami.

Další fotky zde.

Ivka byla adoptována na dálku - podporovala ji Jitka Nešporová a psi Bobinka, Čenda, Kuba a kočky Julča, Jonáš, Mína a Lemur. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

19.12.2014
Dobrý den,
rádi bychom informovali, že náš Felix (dříve Honzík, přejmenovali jsme jej hned po příjezdu a na nové jméno už slyší) si úplně zvykl jak na nový domov, tak na ostatní zvířecí členy domácnosti (kočky a zlatého retrívra). Již bývá na dvorku a v zahradě, kde je velmi rád a má tam svá oblíbená místa. Je to mazlík, moc přítulná a pěkná kočka :-)
Přejeme Vám i vašim čtyřnohým svěřencům pěkné Vánoc e do roku 2015 vše dobré. Fotky zde.
Zdraví K+K+J+K

9.4.2015
Dobrý den,
srdečně Vás zdravíme a posíláme pár aktuálních foteček Felixe, který se u nás má moc dobře.


Další zprávy z nového domova po příjezdu Niny:

nina350.jpg19.4.2016
Dobrý večer,
děkujeme za dotaz, vše je v pořádku. Ninu jsme již po cestě přejmenovali na Chelseu (čelsy) a momentálně se kamarádí s našim retrívrem. Seznámení s kočkami bude zítra, dáme vědět.
Zdraví KKJK

12.5.2016
Dobrý den,
hlásíme, že Chelsea se u nás aklimatizovala velmi rychle, po cca 18 dnech, a
stala se nedílnou součástí naší kočičí komunity:-)
Mějte se pěkně, zdraví KKJK

Další zprávy z nového domova po příjezdu Ivky:

18.11.2019
Dobrý den přejeme,
nformujeme, že Ivka (překřtěna na Nelly) se u nás mimořádně rychle zabydlela, okamžitě se skamarádila s naším zlatým retrívrem (koneckonců jako všechny ostatní kočky) a se stejně starým kotětem. Je mazlivá a hodně zvědavá.

ivka2.jpg8.1.2020
Dobrý den,
hlásíme, že teď už naše kočička Nelinka (Ivka), si u nás hezky zvykla. A cítí se u nás jako doma. Už se kamarádí s naší fenečkou Jessinkou a se všemi kočičkami co máme. Posílám foto Nelinky modelky. :-)

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Felixek je v krásném domově

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 19. 12. 2014 22:27)

a všem to moc sluší!Přeji vše nejlepší a všem pevné zdraví!