Jdi na obsah Jdi na menu
 


Honzík 09, Robin 07 a Fionka 05

4. 3. 2023

honzik-mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2015
Umístění:
depozitum Mikulčice

6.5.2019 - Honzík je jedním z případu týraných koček v Miloticích, celý příběh najdete zde. U nás žil od roku 2016 na oploceném pozemku pro plašanky, více najdete tady. Postupem času se Honzík natolik ochočil, že když letos na jaře onemocněl a paní depozitářka ho vzala k sobě domů na přeléčení, zjistila, že Honzík je vlastně umazlený gaučák. Pobyt v domě velmi dobře přijal, k ostatním kočkám je nekonfliktní, je to medvídek s překrásným kožíškem, který si při hlazení lehne na záda a začne se převalovat. Po pobytu venku nijak extrémně netouží a je vhodný jak do bytu i domku, je zvyklý i na pejsky, bezproblémový ve vztahu ke kočkám, proto by mu neměl chybět kočičí kamarád. 10.10.2020 - Honzík dnes odjel do nového domova spolu s Robinem, do Uherského Brodu, do domku, kde je čeká kočička. Honzík v roce 2022 odešel do kočičího nebe.

Další fotky zde.

Honzík byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Jolana, kocour Kerim a kočky Tyra, Míča a Vika z Hovoran. Děkujeme!

Honzík byl adoptován na dálku - 150 Kč měsíčně na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu přispívala Marcela a kočičáci Aďa, Megan, Opi a Ďáblík. Děkujeme!

robin7.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2019
Umístění:
depozitum Hrušky

11.9.2019 - V Hruškách nalezen maličký kocourek, bílomourek, starý asi měsíc, teprve začíná sám papat. KASTRUJTE! 30.1.2020 - Robin je úžasný, mladý kocourek, zvyklý i na psa! Je velmi kontaktní a asistovat vám bude u všeho, je to velký mazel! Rád by chodil ven, 10.10.2020 - Robin dnes odjel do nového domova spolu s Honzíkem, do Uherského Brodu, do domku, kde je čeká kočička.

Další fotky zde.

Robin byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Pavla a Libor Adamíkovi, děkujeme!

1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.5.2022 - Oznamovatelka ze Starého Poddvorova nám nahlásila, že našla na seníku koťata, jejich matka se už den a noc nevrátila. Paní se je snažila krmit, ale nešlo jí to, koťata jsme přijali a krmíme stříkačkou. Jsou to dva kocourci - Eda a Ríša a dvě kočičky - Datlička a Fiona. 20.2.2023 - Fionka je mazlivá kočička, která stále vyhledává přítomnost člověka, strká hlavičku do dlaně a neodbytně vyžaduje mazlení, asistuje při každé práci ...  Domov hledá u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 4.3.2023 - Dnes odjela Fionka do nového domova, do Uherského Brodu, do domku, kde na ni čeká Robin a dva pejsci.

Další fotky zde.

Fionka byla adoptována na dálku - na krmivo přispívali Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

Fionka je adoptována na dálku - na vetrinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívali Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg11.10.2020
Posílám první fotky. Robinek se hned zabydlel, vypadá spokojený, vrní, mazlí se, zkoumá.
Honzík se prozatím hodně bojí. Dnes večer jsme ho museli z pod postele vytáhnout, abych mu dala léky. Potom se manželovi podařilo ho uklidnit natolik, že sa začal obrovsky mazlit. Potom ale zase utekl do svého úkrytu pod postelí. Robinek je převážně u dcery v pokoji nebo prohlíží nový domov. Honzík je námi v ložnici. Zatím je necháváme každého zvlášť. I naši kočičku od nich oddělujeme, aby si zvykli na různé pachy a hlavně Honzík aby získal důvěru, že je tady v bezpečí. Doufám že se to podaří a do budoucna se všichni spřátelí. Oba kocourci jsou úžasní, moc děkujeme.
Přikládám foto i naší kočičky Julinky.

20.10.2020
Honzík včera poprvé sám vylezl na mazlení ze šuplíku a vyskočil na postel. V noci mi spal na nohách a přes den občas ležel na peřině. Má tam svůj pelíšek. Mazlí se pěkně dlouho, nemůže se nabažit. Pořád je ještě plachý, ale je to mnohonásobně lepší. Je prostě úžasný.
A Robi, to je pohodář, vždy si někde lehne a pozoruje, už si zvykl na morčata, kterých se trochu bál. Ještě ho čeká zvykání na naši jezevčíkovitou fenku. Před tou zatím hodně rychle utíká.

26.10.2020
Dobrý den,
Honzík je sice pořád bojácný, ale odpoledne už lehává na peřinách, a v noci spí u nohou, nebo zkoumá pokoj, někdy nakoukne i do chodby. A na dnešek mi spal u hlavy a chtěl se pořád mazlit. Ani mě nechtěl pustit ráno do práce. Ale přes den je raději v klidu pod postelí. Asi mu to tak vyhovuje.

Další zprávy po příjezdu Fionky:

5.3.2023
Dobrý den, hodně se zpočátku bála, byla v šuplíku pod postelí, ale včera odpoledne už se i najedla a v noci poskakovala na peřině a mazlila se, vrněla, a šla na průzkum. Dnes s ní zůstala dcera doma, aby ji ještě hlídala. Pošlu potom nějaké fotky. Robin zatím jen pokukuje kdo se tam pohybuje. Pokud se k sobě přiblíží tak trochu oba syčí, ale nic hrozného. Fionka je průzkumník. Děkujeme!

7.3.2023
Dobrý večer,
Fionka je všude, je čiperná, zvědavá, všechno prozkoumá. V noci už nespala v šuplíku, ale vedle mojí hlavy a vrněla. Vedle Robina už se pohybuje suverénně, on ji nehoní, nezahání, pozoruje ji, dokonce když Robin dostane maso, tak ji klidně nechá jíst z jedné misky. Ona tedy o maso moc nestojí, jen si párkrát lízne a jde raději na granulky. Sanabell jí nešmakují, ale Josery baští jedna radost. Nejraději je s námi v kuchyni a úplně nejraději na stole.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář