Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ivánek

8. 4. 2021

8.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.1.2021 - Tato dvě koťátka se dnes dopoledne schovávala pod keřem v Moravské Nové Vsi. Koťata byla žíznivá, vyhladovělá a prochladnutá. Byla vyděšená a myslime si, že je tam někdo vyhodil. Jsou moc mazlivá a vděčná a jakmile se najedla a napila, tak už leží na křesle v kanceláři a spí. Zůstanou tady v karanténě, pak přejdou do depozita. Je to kočička a kocourek - Týnuška má černý čumáček a Ivánek bílý. 1.2.2021 - Ivánek může do nového domova, kočičí kamarád je nutný. 16.2.2021 - Ivánek dnes našel domov v Mikulčicích, v domku se zahradou, kde ho čeká kočička a dva pejsci. 18.3.2021 - Ivánka jsme dnes vzali zpátky k nám, domácí kočička si na něj nezvykla. Ivánek je pohodový umazlený medvídek, který nejraději dovádí s kočičími kamarády, nejvíce se Šmudlinkou, ale také rád asistuje při vaření. Je zvyklý na pejsky a malé děti, nechá se od nich i chovat a náruč a mazlení miluje. Hledáme pro něj domov u kočičího kamaráda. 8.4.2021 - Ivánek odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku se zahradou, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Ivánek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

Ivánek byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

ivanek-mensi.jpg21.4.2021
Pěkný pozdrav od nás a Wallý, naše malé štěstí se hezky, klidně a mile utlapkovalo v naší rodině, do nekonečna mu můžu házet ptáčka a on mi ho nosí zpět, no zkrátka aportuje jako pejsek.
Byl s náma i doma na víkend, všechno si prošmejdil a rozhodl se, že bude pro změnu spát s manželem. V minulém životě byl určitě kuchař. Nahlíží do hrnců, všechno musí očichat, jen masičko nee, to je okamžitě jeho, pokud si nedám pozor. :-)
Ještě jednou moc děkuji, že jste ho tak pěkně vymazlila.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář