Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jack a Meduňka 02

1. 3. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.10.2020 - Dvě koťata byla nalezena v obci Tasov, oznamovatelka, která je našla na zahradě sem dojíždí jen na chalupu. Koťata převzal do péče obecní úřad v Tasově, my jsme se jim snažili pomocí FB najít domov, ale nepodařilo se a tak jsme dnes pro koťata do Tasova zajeli. Zrzavý kocourek dostal jméno Jack, bílomourovatá je kočička Emma. 26.12.2020 - Jack je nádherně vybarvený, roztomilý a důvěřivý mladý kocourek. Ničeho a nikoho se nebojí, u všeho musí být první. Úžasně mazlivý a přede jen se na něj podíváte, je vhodný i do rodiny s malými dětmi. V novém domově potřebuje k hrám kočičího kamaráda. 1.3.2021 - Jack našel nový domov společně s Meduňkou, v Hodoníně, v bytě.

Další fotky zde.

Jack byl adoptován na dálku -  krmivo mu hradila firma IZOVELLA s.r.o., kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

Jack byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Klára Chmelová. Děkujeme!

med1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

17.12.2020 - Dnes jsme přijali 4 měsíční kotě, které se zdržovalo už několik dní u obchodu v Mutěnicích. Je to kočička, dostala jméno Meduňka. Má nějaké staré zranění, které se špatně hojí, pravděpodobně se jedná o granulom, jsou nasazeny léky a je umístěna do karantény na pozorování. 27.2.2021 - Meduňka se uzdravila a může do nového domova! Je to mazlivá, zvídavá a hravá kočička, která v novém domově potřebuje kamaráda. 1.3.2021 - Meduňka našla nový domov společně s Jackem, v Hodoníně, v bytě.

Další fotky zde.

Meduňka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Pavel Hrubý. Děkujeme!

Meduňka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila Michaela Hrubá. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

17.4.2021
Zdravíčko, tak teda jdu sepsat jak se u nás kočičky mají. :-)
Jack byl prakticky hned po příchodu jako doma, nikoho a ničeho se nebál, ani malého a to je co říct. Akorát je někdy až moc zvědavý, u všeho musí být i když ho člověk několikrát dá bokem a to je občas otravné, ale dá se to vydržet. :-) Na druhou stranu se s ním můžou dělat psí kusy a jemu to nevadí.
O Meduňce jsme po přivezení asi 2 dny prakticky nevěděli, protože se pořád někde schovávala a byla strašně bázlivá. Teď po měsíci je to už mnohem lepší, už se ani návštěv nebojí, určitě ji hodně pomohl Jack s tou jeho vtíravostí. Meduňka má radši svůj klid a je to taková víc kočka.
Jako pár se krásně doplňují, Meduňka je kočka která má radši svůj klid a na tulení musí mít náladu a Jack je takový pes v kočičím těle, který by se mohl mazlit pořád. Když dojdu z práce tak mě pokaždé dojde přivítat, Meduňka mě má naprosto na háku a dal si všímá svého. :-) Krásně si spolu umí hrát a nahánět se po celém bytě, číhat na sebe za rožkem a pod, ale taky jsou chvíle kdy si lehnou a je klid.

mensi.jpg

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář