Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaroušek

17. 11. 2014

jaro300.jpegKocour, nar. 8/2014

Jaroušek byl nalezen v Hodoníně na ulici Jarošova, v zahradě dětského domova. V domově si ho nechat nemohli, tak volali k nám. Jaroušek je jako všechna koťátka, velice milý, temperamentní a mazlivý. V novém domově by neměl být sám, ke svým hrám potřebuje kočičího parťáka. 17.11.2014 byl Jaroušek umístěn do Zlína, do bytu ke kocourovi Morisovi.

Další fotky od nás i z nového domova  zde.

 

Zprávy z nového domova:

19.11.2014
Dobrý večer,
tak stačily dva dny a už máme doma dva černobílé kamarády :-) Jaroušek byl cestou moc hodný, ale až do včerejška se Moríse spíš bál, schovával se pod postelí a vrčel na něj. Nechtěl ani papkat ani nešel na záchod, ale s námi se mazlil. Včera si pak se mnou chvíli i hrál a dneska už baští granulky i masíčko a chodí na záchod (na poprvé se to sice nepovedlo... :-) ), tak už z něj asi opadl stres.
Morísek je jako jeho maminka, už ho stihl celého olízat a všude ho hlídá, jestli náhodou nevyvádí nějakou neplechu. Pak se kolem proženou dvě dvoubarevné koule, které se na noc jdou uložit k nám do postele. Myslím, že je to na dobré cestě k pořádnému kočičímu přátelství. Posílám pár fotek :-)  Zdraví Bára, Jaroušek, Morís, Dášenka a Mikešek.

20.11.2014
Dobrý den,
konečně můžu říct, že jsme se v noci vyspali, protože poslední rok bylo klasické buzení ve 4:30 skokem na hlavu...dneska byli oba tak utahaní, že vstávali až s námi. Jaroušek je opravdu hodně akční, úplně stejně jako byl Morísek před rokem , takže buď jsou vzhůru oba a nebo to Jaroušek zabalí a tak si může odpočinout i Morís. Jaroušek objevuje byt a hraje si se vším co najde, takže se zatím zabaví sami a přítel má klid na práci (pracuje z bytu). Zase se brzy ozvu, snad jen se samými dobrými zprávami. :-)  Pěkný den,
Bára (a spol. :-D

26.11.2014
Dobrý den,
posílám fotku našeho černobílého dua, Jaroušek už je zabydlený, dokonce i sám pochopil jak funguje záchůdek s kočičími dvířky, takže chodí oba na jeden a ten druhý jsme jako nevyužitý mohli zrušit :-) Je to malý ďábel, ale když se unaví, tak přijde na klín nebo do postele a nechá se ňuhňat dokud neusne :-)
Krásný den, Bára

15.11.2015
Dobrý den do Hodonína,
už jsem dlouho nepsala o našich (vašich) kočičkách, ale to asi proto, že jsou obě moc spokojené.
Dášenka (dříve Mia) bydlí stále s kocourkem Mikešem a mojí maminkou. Strašně ráda se mazlí a miluje vyčesávání kartáčem. Spinká spořádaně celou noc v posteli na vlastním polštáři. Ven už se chodit nebojí, má stejně jako kocour volný průchod přes sklep na zahradu, ale spíše vyráží ven za tmy, kdy už je všude klid. Ale podařilo se mi ji vyfotit i ve dne. :-) Také nám pěkně zhubla a je z ní prostě kóča, za kterou se slézají kocouři z okolí na návštěvu (k nám do sklepa :-D )
Jaroušek už je u nás také rok a je to pořád naše koťátko, co si rádo hraje (na rozdíl od staršího kocoura, co by nejraději jen spal a kynul do šířky...). Je vykastrovaný, tak už asi ani moc neporoste. Rád se mazlí, ale ne na klíně - nejraději chodí okolo mě a u mazlení mi okusuje ruku/nohu/případně cokoli kde je holá kůže. S Morískem jsou kamarádi, kteří spolu pořádají honičky po bytě, ale občas je načapám, jak spolu spinkají v jednom klubíčku, případně se navzájem omývají, tak to jim pak člověk ty převržené sklenice do klávesnice nebo vytahané věci z koše, rád odpustí. 
jarousek350.jpg
Příští rok se budeme stěhovat do domečku, tak uvidíme, jak si budou zvykat na zahradní výběh, ale doufám, že jim do party přivezu nějakého dalšího kočičího kamaráda (třeba právě z Hodonína). Zatím jsem jim jen virtuálně adoptovala kočičku Žofku ve zlínském útulku :-)
Přeji pěkný podzimní den a mnoho hodných páníčků pro kočičky přejí,
Barbora, Jaroušek, Morísek, Dášenka a Mikeš


9.12.2016
Krásné adventní dny a hodně umístěných kočiček přejí:
Bára, Dášenka, Jaroušek, Morísek a Mikeš (nové fotky v albu).

4.4.2018
Posílám alespoň malé info o našich dvou kočičkách od Vás. Dášenka (Mia), která žije s kocourem Mikešem u mé maminky je velký mazel a lenoch, občas ještě trochu bojácná z nenadálého hluku, ale jinak spokojená mazlivá kočička.
Jaroušek stále bydlí v bytě s kocourkem Morisem a jsou to věčně hladoví kočičí bratři :-) Pěkný den a co nejvíce umístěných kočiček přeje,
Bára


Další fotky od nás i z nového domova  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jarouškovi ze srdce

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 17. 11. 2014 21:15)

přejeme krásný domov plný lásky a pohlazení!Jaroušek je náááádherný kocourek a bude z něho kocouří frajer!Hodně zdraví!

Zájem o kocourka

(Lucie Svatošová, 24. 10. 2014 22:53)

Dobrý den, měla bych velký zájem o kocourka a nejlépe bych si jej zítra vyzvedla, bylo by to možné? Děkuji. Lucie
svatolu@gmail.com

Re: Zájem o kocourka

(Kočky SOS Hodonín, 6. 11. 2014 22:21)

Zavolejte nám na náš telefon č. 724 142 463