Jdi na obsah Jdi na menu
 


Johanka 02

10. 12. 2016

johanka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Johanka je sestra Jůlinky - koťata jsme odchytávali v lesíku u Nesyta v Hodoníně. Johanka byla bázlivější, nedařilo se nám ji odchytit, strávila v lesíku dvě noci sama, zatímo Jůlinka byla už u nás. Johanka je krásná, světlá mourečka se zelenýma očima. Hravá, milá a až si u vás zvykne, tak i mazlivá. Může být umístěna i jako jedináček. 10.12.2016 - Johanka byla umístěna jako jedináček, do domku, do Pozořic.

Další fotky zde.

Johanka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

11.12.2016
Zdravím,
dnes po velkém přemlouvání škrabání na čumáčku, pod krčkem a za ušima, prostě kde se dá, vylezla z poza pračky  a po chvilce zkoumání začala okupovat pokoj po Janě. Zatím je nejlepší místo v šuplíku s peřinami pod postelí. Návratu za pračku jí bylo zamezeno :-)
Ještě jsem zapomněl, že dnes v noci byla na průzkumu v obýváku. Dělá nám starost, že nepila, nejedla a ani nebyla na záchůdku. Další zprávy budou snad i s fotkou.
S pozdravem P.

12.12.2016
Zdravím,
před chvílí jsme se vrátili z práce a Johanka vylezla zpod postele na poškrabání. Zatím jsme se dál jak do předsíně nedostali, ale i tak je to úspěch. Tento průzkum proběhl za podpory velkého škrabání za krčkem atd :-) Záchůdek už používá jako "doma". V příloze jsou fotky.
S pozdravem P.
P.S. právě se s manželkou chystá věšet prádlo, alespoň to naznačuje mňoukáním a proběhl průzkum ložnice.

13.12.2016
Zdravím,
Johanka už chodí do obýváku a dokonce vyleze na zavolání zpod postele (zatím ještě její pelíšek). Dnes měla za oknem návštěvu - kočičku od sousedů. Vypadalo to, že by se s ní chtěla kamarádit, ale my ji nepustili dovnitř, protože jsme nevěděli jak na ni bude reagovat. Dnes se hodně rozvykládala - rozmňoukala, hlavně když viděla návštěvu za oknem :-)

S pozdravem
"Johankovi" :-)

17.12.2016
Zdravíme a posíláme fotodokumentaci toho pohlazení :-)  a taky setkání s mladou vetřelkyní, samozřejmě jsme museli zasyčet aby si nemyslela, že tady může zůstat.
Krásné vánoce a šťastný nový rok přeje Johanka (Sisi) a její nájemníci :-)

22.1.2017
Zdravím vás po delší době,
měla jsem totiž Vánoce a plno dalších zážitků. Podařilo se mi převrátit ten stromek co vůbec nedrží, fuj to jsem se lekla. Ještě, že jsem pod ním objevila tu myšku - viz foto. Dnes jsem se byla poprvé podívat venku, vyrazila jsem až ke stromkům, ale raději jsem se vrátila protože to záblo do tlapek a určitě to nebylo moc bezpečné. Příště si vezmu radši doprovod. Panička Jana co k nám občas jezdí, mi postavila do cesty "kočkoláka", ale skoro vůbec se ho nebojím.  Ááááá už konečně zatopili v kamnech, tak já se jdu vyhřát na kobereček :-)
Zdraví Johanka a její rodina :-)

 

1.5.2017 johanka350.jpg
Tak opět po dlouhé době zdravím do Hodonína. Na té jabloni jsem čekala na polibek od kocourka a on žádný nepřišel. Byla jsem z toho čekání tak unavená, že jsem u kamen usnula na zádečkách. Mám se tady dobře a ti dva dvounozí podnájemníci celkem poslouchají.
Ahoj, Johanka - Sisinka

11.3.2018
Mňoukám do Hodonína, první jarní sluníčko na terase bylo k vyválení a taky už ti co se mnou žijí konečně pochopili, že ta postel není jejich :-)
Sisinka

5.1.2024
Rodiče mají od vás Johanku - Sisi je pořád netýkavka, chvilku se nechá podrbat, ale pak syčí. Už ji takovou bereme. Chlapy celkem strpí, ale ženský moc ne. Je to taková nevyrovnaná ženská. Je taky celkem cvalík. Začali jsme jí říkat těstíčko s nožičkama. Jednou šli rodiče spát a ona ležela uprostřed peřiny, tak táta vzal peřinu a začal jí zvedat a ona se kutálela a vypadala jak velké těstíčko s nožičkama. :-) Nějak se to chytlo a už jí tak říkáme. Pak ještě kobra, protože syčí. .-) Před měsícem nás postihla smutná událost, naše 16,5 letá kočička Anitra nás opustila. Bydlela u rodičů se Sisinkou. Jsme z toho nešťastní, byla to úžasná kočka, moc hodná. Byla to moje první kočka, byla tu se mnou půlku mého života. Se Sisi na sebe byly docela fixované, měly se rády. Umřela na selhání ledvin.
Posílám nějaké fotky, nejsou úplně kvalitní, jsou z mobilu, ale aspoň pro představu, jak se naše kočky mají. Černobílý je Morty, zrzavý Miloušek, mourek Freddie, Sisi je taky mourovatá - na sušičce a na zem, tady jasně vidíte, proč jí říkáme těstíčko. :-)
Mějte se moc fajn. Zdraví Jana

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář