Jdi na obsah Jdi na menu
 


José Armando

22. 11. 2014

chose300.jpegKocour, nar. 8/2014

Chose Amando je jedním ze 4 koťátek z Mikulčič, které donesla kočka k lidem na zahradu. Paní chtěla po manželovi, aby je svázal do pytle a vyhodil do lesa, ale tomu jich bylo líto a kontaktoval nás. Kočku jsme vykastrovaly a Chose teď hledá nový domov. Chose je velký mazel, na dotek i na pohled připomíná plyšáka. Má dobrodružnou povahu, rád objevuje nové věci a pohraje si se vším, co najde. Cucá všechno plyšové a jedny papuče si tady adoptoval jako maminku. K ostatním zvířatům je velmi přátelský, vhodný i k dětem. Je to malý přítulný medvídek. 22.11.2014 Chose Amando našel svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byl umístěn do Brna, do bytu k pejskovi.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

22.11.2014
Kocourek je doma a rozkoukává se :) Peggy trochu vyvádí... odešli jsme s její oblíbenou taškou na cestování a ona zůstala sama doma :) už si kamaráda očuchala, olízala a teď se pozorují navzájem. Kotě nás sleduje ze židle a Peggy panáčkuje kolem :)

23.11.2014
Zdravíme z Brna :) Chosé, už prozkoumal celý byt. Chutná mu masíčko, bříško má krásně plné i mlíčko mu jede :)
V noci si vyzkoušel hračky ;). Spinkal s dcerou, její palanda má schůdky, které zvládne. Peggy ho olízala a moc by si chtěla hrát, ale Chosé před ní zatím prchá. Fotky odpoledne :)
Jana, Radim, Magdalena, Peggy a Chosé

24.11.2014
Chosé, je náš miláček :) Krásně baští vše co dostane a ochutná i z misky Peggy, když není dost rychlá. Vzorně chodí na písek a pečlivě zahrabává. Škrabadlo ho také zaujalo a brousí si drápky. Večer ožije, hraje si i s hračkami, které jsem vyráběla, co dům dal ;) Kolem půlnoci mňouká a čeká, až si ho dcera vezme k sobě na palandu. No, přes den si tam lebedí sám, vyběhne ty schůdky raz, dva... je to mazílek :)  Jana

25.11.2014
Chosé je každým dnem odvážnější, už prozkoumává okna, ale nemusíte se bát, jsou zavřená :) Peggy se snad brzy dočká a budou si hrát spolu. Těšila jsem se, že budu mít doma konečně mazlíka, ale děti mi ho půjčí, jen na chvilku :) Jsou to studenti, takže bez páníčků jsou tu miláčci jen chvilku a máme před sebou zkouškové období u syna, maturitu u dcery. Samota jim nehrozí ;)  Jana

27.11.2014
Chosé už je u nás naprosto zabydlen. Sundáváme ho z kuchyňské linky :) jinak může všude ;) Peggy už hra na honěnou nebaví, dává přednost svému tenisáku a hlídá si své gumové hračky. Chosé si hraje úplně se vším a lehne si klidně na klávesnici ;) 

29.11.2014
Chosé už s velkou chtí dráždí Peggy, ale pojmenovat ho Čertík Bertík nebo Satánek mi neprošlo, bude to asi Roney. Dnes letěly z parapetu 2 květináče, alespoň se nenudíme :) Radim před chvilkou volal, ať se jdu podívat... skočili mu oba naši miláčci na klín ;)  Jana

4.12.2014
Náš maličký černý ďáblík už se tulí i k Peggy a zjistil, kudy to odcházíme, bez něj. Číhá u dveří a schovává se do bot. Ráno s námi vstává a je stále neuvěřitelně mazlivý. 

11.12.2014
Dnes se náš miláček seznámil s panem doktorem. Roney i Peggy dostali každý svůj píchaneček. Oba se třásli, ale už spokojeně spinkají. Uf, bylo to náročné, ale alespoň nemusí žarlit. Peggy nám poslední týden žárlí, zřejmě hodně a udělala pár loužiček.... Ale za kocourem, šla dobrovolně až do ordinace. Normálně, ji nesu už 50 m od veteriny. Za 2 měsíce znovu.

3.3.2015
Po delší době posíláme pozdrav z Brna. 17.2. jsme byli na očkování. Roney přibral za 2 měsíce 1,5 kg. Lomcuje s ním puberta. Hned jak začne značkovat, půjde na kastraci. Už si všude vleze, do pračky, vany, umyvadla, žebřík je hračka. Před návštěvami je stále plachý a schovává se. Nás své sloužící, ale vítá. 

13.3.2015
Kastrace proběhla bez problémů. Už se najedl, napil a uklidnil. Je to šikulka a bude moct na dvorek :)

12.7.2015
Po delší době mám stažené fotky z mobilu a posílám našeho miláčka a pozdravy z Brna :)
S pozdravem Jana

img_20220123_105706.jpg22.12.2022
Vážení,
již 8 let nám doma dělá radost kocourek, každého jste měli v evidenci jako Chosé Armanda. Říkáme mu Roney. Společnost mu po celou dobu dělá naše stařičká Peggy a poslední rok i hluchá kočičí kamarádka ... Váš útulek všude chválím a doporučuju.
Do Nového roku přejeme vše nejlepší, ať jsou kočky zdravé a pokud možno najdou nové domovy.
S pozdravem Jana, Roney, Peggy a Kačenka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krasaveček

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 5. 12. 2014 7:30)

velice rošťácký milý krasaveček!Takového stvoření je plný byteček,ale když ho potřebujete najít,je absolutně k nenalezení a jeho úkryty jsou neskutečné,to známe všichni kočkomilové.
Mějte se v Brně pěkně.

:-)

(Eva, 24. 11. 2014 21:48)

Super zpráva, která potěší každého kočkomila!

Re: :-)mylý Chose

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 25. 11. 2014 20:11)

je andílek s čertíkem v každým očičku.Přeji moc zdravíčka a kráááááásný,dlouhý život v úžasné rodině.

Re: Re: :-)mylý Chose

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 25. 11. 2014 20:13)

Ježišíííííííš,překlep!!!!Chtěla jsem napsat malý Chose!Teď si připadám jako retard!.........