Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kelly 02

26. 11. 2016

kelly300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014
Umístění:
depozitum Dubňany

Kelly je mourovatá kočičí máma, která byla nalezena se čtyřmi koťaty (Daffy, Beky, Bella a Murko) v chatové oblasti Radějov. Myslíme si, že ji sem někdo odvezl, aby se zbavil nechtěných koťat. Je v našem depozitu a vzorně se stará o koťátka. 20.9.2016 Koťátka už odrostla a Kelly může do nového domova. Je to hodná a mazlivá kočička, ale v depozitu jí není dobře, nemá ráda ostatní kočky. Je vhodná jako jedináček. 26.11.2016 byla Kelly umístěna do Brna, do bytu, jako jedináček. Domov našla na VII.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

3.12.2016

Konečně posílám slíbené info o Kelly. 
Musím říct, že jsme si náramně padly do oka a máme se spolu krásně.
Cesta z výstavy domů byla celkem pohodová, až na nějaké to mňoukání a kňourání. Připadala jsem si jako nepřítel kočiček :D Dokonce nás stihl zastavit i revizor, tak jsem ho hned nasměrovala, že se má jít k Vaňkovce podívat za vámi.
Kelly je nebojácná dáma. Už pět minut poté, co jsme došly domů, vylezla z přepravky a rozhodla se prošmejdit můj byt. Pardon, tady mám překlep, její byt, ve kterém mě milostivě nechává přebývat :)
Vypadá to, že jsme obě naladěné na stejné vlně a mám z toho velkou radost. Jde vidět, že je Kelly ráda, že má svého člověka pro sebe, se kterým se může mazlit. To děláme nejčastěji. Pak si také hrajeme, jako před chvílí s myškou, kterou jsme dostali od paní Lucie jako přídavek do sponzorského balíčku. V myšce je myslím šanta a to je teprve rodeo. Kelly je rozená lovkyně, nedává jí vůbec šanci. Aktuální stav je takový, že pletená myš má vytažený kus nosu, chybí jí jedno oko a celkově už není ve formě. Někdy si mě Kelly splete s myší a místo hlazení se začneme prát a loví mě. Náramně ji to baví jen já pak v práci vypadám, že trpím sebepoškozováním, když se mi někdo podívá na ruce :D 
kelly300.jpgTaky si spolu povídáme, rozumějte mňoukáme si spolu, nejradši v noci (to se ovšem setkává pouze s 50% oblibou) a vaříme. 
Jedinou věc, kterou nemá Kelly v oblibě je focení, takže nám chvíli trvalo, než jsme pořídili vhodnou profilovku ;) Teď už na mě volá, že nemám sedět u té placaté věci s klávesnicí a mám si jít hrát. Tak tedy jdu, poslouchat se přeci musí.
Posíláme pac a pusu všem kočičkám a kocourkům a přejeme jim, aby si je také někdo vzal domů :)
Kelly a Gabriela
 
Další fotky zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kelly

(daajs, 26. 11. 2016 14:20)

Hodně štěstí a spokojenosti v novém domově,majitelům pohodové soužití.