Jdi na obsah Jdi na menu
 


Korky 02

26. 12. 2019

img_20191008_095849.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

11.7.2018 - V Hodoníně u bývalého kulturního domu EHO, v autobazaru mezi pneumatikami dnes nalezeny dvě koťata. Více zde. Je to kočička Tuci a kocourek Korky.
Víme co vidíte. Nebo vlastně CO SI MYSLÍTE, že vidíte ... Obyčejnou černou kočku. A protože takto vidí mnoho lidí, tak ti nejbáječnější zůstávají a čekají ...

Tady toto je KORKY.
Žádná dlouhá srst, žádná zvláštní barva, žádná podoba na nějakou čistokrevnou rasu, dokonce ani uhrančivé oči ... Prostě černý kocour.
ALE! Korky je jeden laskavý kocour s velkým srdcem! Má přátelskou povahu jak k lidem tak kočkám. Opatruje u nás koťata. Je měkoučký, hebký, mazlivý a prostě úžasný.
Pokud si myslíte, že zrovna někdo takový u vás chybí, neváhejte a zavolejte na 724 142 463.
21.5.2019 - Korky je neuvěřitelně mazlivý kocourek, tak moc tulivý, rád se k vám přitiskne v náručí. Je mladý a měl by mít kočičího kamaráda. 26.12.2019 - Korky dnes odjel do nového domova, do Hodonína, do domku, kde už mají kočku, kocoura a pejska.

Další fotky zde.

Korky byl adoptován na dálku - podporovali ho Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!

eho2.jpgZprávy z nového domova:

27.12.2019
Korky je moc hodný, ani neplakal. Nechá se vzít do náručí, jen se trošku choulí, jakože neexistuje a nebo se plíží do úkrytu ... :-) Škoda, že nás teď nevidíte, leží vedle mě v posteli. Spal dokonce se mnou celou noc, až nad ránem se vplížil pod křeslo. Nechávám mu čas, bude se mnou v pokoji, dokud se nepřestane bát a pak se seznámí se zbytkem zvířectva, lidští členové naší rodiny chodí za ním sem na návštěvu. :-)


30.12.2019
Korky je úžasný kocourek! Sice se zatím občas schovává, ale když je klid, přijde za mnou a mazlí se jak o závod, nejlépe tak, že se mně začne válet po obličeji. :-) Naše kočky občas nakukují, ale zatím vrčí a syčí, za to Korky nic, ani nezavrčí, jen občas na ně mňoukne. Nalákala jsem ho na zakysanou smetanu, dal si. Večer se s ním dívám na pohádky, zabalím se do deky, dám si ho tam a sedneme si k TV v obýváku a on vykukuje z pod 
deky a sleduje dění v domě. :-)

imag0459a.jpg29.1.2020
Korky je v novém domově měsíc:

Korkýček je zlatečko, sice se ještě trochu bojí, ale naštěstí krom toho, že je to velký mazílek, tak je strašně zvědavý a proto je to každý den lepší a lepší ...

30.3.2020
Korky - 3 měsíce v novém domově ...
Korky mě teď akorát leží na klíně a spí ...  tak můžu klidně napsat zprávu, jak se má ... On si totiž strááášně rád hraje a nejlépe pořád, ale hlavně s udiců na jejímž konci jsem samozřejmě já. Sám s myšků a tak, to ho nebaví a naše dvě kočky ho zatím spíš tolerujů, ale nehrajů si s ním.
Korky má taktiku - přiběhne ke mě (asi tak 100x denně), natahuje se, máchá pacičků, abych se sklonila, když na mě nedosáhne, pak se mi otře hlavičků o obličej a letí k udici, sedne si u ní a nešťastně se na mě dívá a nebo si ju prostě dotáhne a hotovo. Ale otírá se mi o obličej i jen tak, protože je to mazel ... Hrozně ráda mám náš večerní rituál, kdy vyměňuju vodu v miskách a čistím záchodky, jak mě Korky vidí, že beru první misku (máme 3), tak už letí, utíká mě vedle nohy, skočí na linku, nahlídá, jak ju vyplachuju, pak letí a strká hlavu tam, kam ji dávám atd.
A proč to mám tak ráda? Protože Korky je strašně srandovní v tom, že neumí běhat, ani chodit! potichu, on totiž strašně dupe ..., takže je to dupidupi sem a dupidupi tam ... říkám mu, že je můj malý Dupálista ... a jako kočka, by se fakt neuživil, myši na sto kilometrů by věděly, že Korkýček už jde...:-)
Zdravíme všechny, kdo se o něho starali a podporovali ho a přejeme hlavně hodně zdraví!!!   
Korky a Markéta

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

strom

(Honza, 4. 4. 2020 13:18)

Na fotkách, ten šplhací strom v té zeleni, ten je luxusní.

Re: strom

(Kočky SOS, 4. 4. 2020 13:42)

Je! Má to tam Dupálista moc krásné! :-)