Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leslie

5. 9. 2020

mensi.jpgKočka, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

11.7.2020 - Dnes pozdě večer zavolala oznamovateka, že v Dolních Bojanovicích našla těžce zraněné kotě. Při příjezdu jsme zjistili, že se jedná o kočičku, asi 3 měsíce starou, s otevřenou zlomeninou zadní nožky, rána už byla plná červů. Kolikrát už jsme upozorňovali na to, že kotě nemá venku co dělat, většina z nich se od domu nebo ze zahrady ztratí, neumí se vrátit, živoří na ulici, případně končí v útulcích. Tato kočička neměla dost štěstí, aby ji někdo našel včas ...
Podle veterinářky se jedná o pokousání psem, stehenní kost byla vykloubená v koleni, zevnitř stehna bylo patrných několik kulatých ran od zubů. Dnes byla kočičce nožka amputována. Tak je maličká, tak krátce je na tomto světě a už tolik bolesti a utrpení ... Kočička dostala jméno Leslie. 22.7.2020 - Leslie je 10 dní po amputaci a daří se jí dobře.
3.9.2020 - Leslie se po amputaci dala do pořádku a je z ní pořádná divoška, které absence nožičky nijak nepřekáží. Zvládne úplně všechno, obzvláště pomáhat s prací v domácnosti a všude kam chce se bez problémů dostane. Když se vyřádí a unaví, promění se v něžnou kočičku, která vás bude hladit tlapkami po obličeji. V novém domově rozhodně potřebuje kočičího kamaráda. Zatím není kastrovaná. 5.9.2020 - Leslie dnes odjela do nového domova, do domku se zabezpečenou zahradou v Žeravicích, kde ji čekají tři kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Leslie byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili kocourci Tobiášek a Čičmánek. Děkujeme!

Leslie byla adoptována na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Simona Jedlová, kočička Kačenka, kocourek Zrzek a pejsek Bárny. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

20200906_144828.jpg6.9.2020
Posílám slíbené fotky Lolinky (Leslie). Zatím to vypadá velmi dobře, se všemi se seznámila a všichni jsou v pohodě. Lola dobře papá a ani jednou netesknila, buď spinká nebo se jí někdo věnuje, dnes za ní byli vnoučci, hrála se s nimi a vůbec se nebála. Klec jsem zajistili, aby tam nemohla šplhat, ale zájem je pořád. Dokonce si sama našla ležení na okně, kde lehávala Amálka, kluci kočičí  tam vůbec nechodili. Přeji hezký zbytek neděle a zase se ozvem.
Ivana

29.9.2020
Dobrý den, zdravíme ze Žeravic.
Lolinka je u nás  měsíc a zvykla si jako by nikdy nebyla nikde jinde. Se všemi se kámoší, ale nejvíc se starším bráchou, který má 11 měsíců. Strejda Alfík, co má 10 let ji tolik nebere, nechce se s ní honit, jen ji ňufká a maximálně, aby se neřeklo, tak ji v rychlosti olízne, aby dala pokoj. To brácha Miky to je jiná, na toho se dá skákat ze všech možných koutků, kousat do nohou, věšet za krk a jiné vylomeniny. Už spolu byli i na zahradě a to jsou teprve honičky. Jako jediná dokázala naše trojnožka vyfrknout na břízu do výšky 2 metrů seskočit a tryskem pelášit dál. Kdyby měla čtyři nohy tak ji už asi nikdy neuvidíme, protože by pravděpodobně dokázala přeskočit i ten plot co má metr osmdesát. Ale je to miláček, je hrozně mazlivá a miloučká, spinká s babičkou a dědou a samozřejmě s Mikynkem. A protože už začalo být chladno, tak se musí začít pořádně zakrývat.
Mějte se všichni moc hezky, ať je co nejméně opuštěných kočiček a zase se ozvem.
Ivana & spol.

mensi.jpg25.5.2021
Dobrý den,
po delší době Vás zdravíme s Lolinkou (u vás Leslie), i se třemi nohami už má 4,5 kg, takže je z ní pořádná kočička. To že má handicap se na ni vůbec neprojevilo, všude vyleze i tam kam ostatní jen koukají, jak začala jako mimino lozit ptáčkům na klec tak tam má teď nejlepší pozorovatelnu a ptáci se ji už ani nebojí, protože je tam tak 10x za den. Jediné co nedokáže je vyskočit v kuchyni na linku, to mám ale zase radost já, stačí jeden, který se tam promenáduje. Každé ráno snídá s rodiči, teda sedí na jídelním stole a čeká až ji dají kousíček másla na olíznutí. Máme ji moc rádi a děkujme za to, že jsme si ji mohli vzít.
Posíláme ještě pár fotek té naší krásky.

31.7.2022
Dobrý den,
s velkým zármutkem vám oznamujeme, že jsme museli nechat uspat Lolinku (Leslie). Moc jsme se snažili, ale vzhledem k jejímu nemocnému srdíčku (HCM), které by to nevydrželo, se nedalo již mnoho dělat. Lékařskou zprávu přikládáme. Byla náš poklad a moc nás to bolí.
Ivana

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář