Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lexinka

25. 2. 2021

img_20210207_200112.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

25.11.2020 - V Mutěnicích nalezeno vyhublé 2,5 měsíční kotě, kostičky by se daly počítat, průjem, svrab, začervené, očička zahnisané, zřejmě kaliciviroza, má i afty v tlamičce. Je to kočička, velmi mazlivá, vděčná. 22.2.2021 - Lexinka je zdravá, kastrovaná a může do nového domova! Je to krásná kočička, umazlená, miluje člověka a je vhodná i do rodiny s dětmi. Ráda si hraje a dovádí a potřebuje mladého kočičího parťáka. 25.2.2021 - Lexinka dnes odjela do nového domova, do Šitbořic, do domku se zahradou, kde ji čeká kocourek a pejsek.

Další fotky zde.

Lexinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Katka, Barbora a kocour Max. Děkujeme!

Lexinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

27.2.2021
Dobrý den,
Lexinka u nás doma všechno prozkoumává a každou chvíli se za námi přijde mazlit a taky už si s námi hraje. S kocourkem se zatím seznamují, náš kocour je velký kliďas, a tak jí dává čas si na nové prostředí zvyknout, ale je na něm vidět, že už by si moc rád s Lexinkou hrál. Fenečku viděla jen z povzdálí, zatím kočičce necháváme čas zvyknout si na kocoura. Lexi je velký mazel, průzkumník a už má své oblíbené hračky a místa, kde se cítí jako doma. Děkujeme, jsme za ni moc rádi, Jan

mensi.jpg1.4.2021
Dobrý den,
píšeme ohledně Lexinky, jak se u nás má a jak si na nový domov zvykla.
S naším kocourkem jsou kamarádi, pro Lexinku je velkým vzorem, často po něm jeho chování opakuje a také si spolu hrají a řádí. S fenečkou si nevadí, ale ani si spolu nijak nehrají, spíš dělají jakoby tam ten druhý nebyl. Lexinka už se u nás cítí jako doma, má svoje místa, kde ráda spí, oblíbené hračky atd. Teď při teplejších dnech jsme ji začali pouštět i na zahradu, kde se jí líbí a je tam ráda, všechno prozkoumává a kocour jí ukazuje nová místa. Na zavolání přijde zpátky domů, nikam neutíká a zatím se drží jen na zahrádce. Většinou nás následuje když jdeme z místnosti do jiné místnosti, chodí se za námi mazlit a jsme za ni moc rádi. Přikládám i pár fotek.
Děkujeme a přejeme pěkný den rodina K.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář