Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lora 02 a Ola 02

23. 12. 2021

lora6.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2019
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

13.6.2019 - Oznamovatelka nám dnes ohlásila koťata nalezená ve Svatobořicích u Kyjova. Někdo je původně odložil do keřů u mateřské školky, koťata se později rozběhla po okolí. Koťata ale nejsou z jednoho vrhu, Perlička je asi 2 měsíční a kocourek Nemo s kočičkou Lorou mají už 3 měsíce. 15.6.2020 - Lora je milá, mazlivá kočička, klidná, krásná, elegantní, jedním slovem DÁMA. S kočkami vychází, ale ve vhodných podmínkách (POKUD BUDE CHODIT I VEN) může být i sama. 22.1.2021 - Lora dnes odjela do nového domova spolu s Brusinkou, do Ostrožské Nové Vsi, do domku se zahradou. 24.1.2021 - Loru bohužel přivezli zpátky, protože se bála a byla schovaná. Ale jeden den v novém domově je málo! Obzvláště když kočička u nás žije od kotěte a na domov čeká celý rok a půl. Potřebuje pochopení a čas a to nikoho nic nestojí. Je nám to líto. 1.9.2021 - Lora je milá, mazlivá kočička, je klidná, krásně vybarvená, elegantní, jedním slovem kočičí dáma. Přesto se jí nedaří najít domov a je u nás víc jak dva roky. Navíc se letos na jaře kvůli ukončení depozita v Hruškách musela stěhovat na jiné místo, mezi nové kočky, což znamenalo stres, zvykání. Moc bychom si přáli, aby se do Lory někdo zamiloval a dopřál jí klidný domov, už by si to moc zasloužila. Domov u hodné kočičí kamarádky nebo, pokud jste doma (případně bude moci i chodit na zahradu), může být Lora i sama. Je kamarádka s Olou, kdyby mohly najít společný. 23.12.2021 - Lora dnes odjela do nového domova spolu s Olou, do Břeclavi, do bytu. Věříme, že tentokrát je to ten pravý domov a Lora bude konečně šťastná.

Další fotky zde.

Lora byla adoptovaná na dálku - krmivo jí hradila Lenka Plačková. Děkujeme!

img_20210601_180510.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

18.7.2020 - Opravdu patří kočka s koťaty do odpadu? Další otřesný případ nám byl nahlášen 13.7.2020. Paní našla v Kostelci, okres Hodonín, u kontejneru na plast odloženou krabici. Jaké bylo její překvapení, když krabici otevřela a v ní našla kočku s šesti koťaty! Oznamovatelka provizorně jako první pomoc umístila koťata k sousedům do uzavřeného návratí a my jsme se snažili pomocí FB hledat koťatům domovy. To se nepodařilo a situace byla neudržitelná a tak dnes jsme pět z koťat přijali do depozita v Hruškách (Chesse, Mac, Ola, Phoebe a Ziggy). Matku a zbývající kotě vykastrujeme a nálezkyně se o ně postará. 1.6.2021 - Ola je mazlivá, kouzelná macatá slečna, ráda vás oblizuje, ukazuje bříško, ráda baští. Je opatrnější, počáteční trpělivost ze strany člověka je na místě, není vhodná do rodiny s malými dětmi. S kočkami nemá problém, jakmile si v novém prostředí zvykne, má k nim kamarádský vztah, v novém domově by měla mít kočičího parťáka nebo může odejít společně s Lorou! 23.12.2021 - Ola dnes odjela do nového domova spolu s Lorou, do Břeclavi, do bytu.

Další fotky zde.

Ola byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Katka, Barbora a kocour Max. Děkujeme!

Ola byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila Monika Pospíšilová a kocour Alan. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

27.12.2021
Dobrý den,
jen dávám vědět, že Loře a Ole se vede dobře. První den se schovávaly, ale už druhý den Ola překonala strach a přišla se pomazlit a další den následovala i Lora. A mazlit se opravdu umí. Ještě, že jich není víc, nestačily by mi ruce. Minulou noc mně už obě spaly v posteli. Jinak jsou ještě trochu bázlivé, i když Ola prozkoumává, co může, a zatím toho moc nesní, ale věřím, že se to zlepší, až si trochu zvyknou.
S pozdravem Eva

29.1.2022
Dobrý den,
holky už se zabydlely, veškerý ostych už je pryč. Z toho, jak se mazlí a předou (a chvilkama řádí), usuzuji, že jsou spokojené.
Moc děkuji, Eva

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář