Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mazel 04

12. 2. 2021

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

28.12.2020 - Dnes ráno se ke známému přidal v centru Bílovic, okres Uh. Hradiště, nedaleko autobusové zastávky a zámeckého parku, černý kocour s bílou náprsenkou, asi necelý rok starý. Kocourek ho doprovázel až do pozdního večera a nehodlá ho v žádném případě opustit. Je velmi kontaktní a mazlivý. Když oznamovatel zjistil, že kocourek má na břiše tržnou ránu, přivezl ho sebou do Hodonína. 29.12.2020 - Dnes bylo kocourkovi zranění ošetřeno a zároveň byl vykastrován. 12.1.2020 - Mazel je prostě mazel. Vemi milý, přítulný kocourek, který hledá domov u kočičího kamaráda. 12.2.2021 - Mazel dnes odjel do nového domova, do Střelic, do domku se zahradou, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Mazel byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu hradil Jan Kocman a kočička Galina. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

21.2.2021
Dobrý den,
podávám zprávu o Mazlíkovi. Já jsem ho včera přejmenovala na Čertíka. Je to úžasný, jemný a přitom neskutečně akční, mazlivý a rozverný kocourek. Má pořád chuť všechno vidět, všude být, no zkrátka je to zlatíčko. Už chodí do záchůdku a je tak čistotný a tak po sobě zahrnuje, že mám stelivo metr kolem dokola záchůdku. S Filinkou (fenka křížence středního vzrůstu) je bez problému a od včerejška se začíná sbližovat i s naším
Kocourem. On se tak jmenuje. Už dva dny sám chodí do patra za mnou do ložnice, skáče a raduje se po posteli. Mne naštěstí přeskakuje. Baští dobře a myslím si, že je šťastný a my s ním taky. Mějte se krásně a zase dám zprávy.

1.jpg27.2.2021
Dobrý den,
další zprávy o neskutečném  Čertíkovi. To jméno sedí. Řádí jak uragán, ale nic neničí a je hrozně roztomilý. Chodí mně po hlavě a to doslova. Když sedím v křesle tak po mně a přes hlavu přejde dál. Chtěla jsem ho držet doma aspoň ten doporučovaný měsíc, ale on sám objevil průlez pro psa už asi po týdnu a hrozně si užívá vycházky na dvůr a zahradu a bez problému se vrací. Naše kočky i psy jsem musela učit chodit ven těmi dvířky a on na to přišel sám a to jsou dvířka v místnosti za závěsem. Je vidět, že se o sebe asi musel nějakou dobu postarat sám a tak se ničeho nebojí. Se psem a Kocourkem už jsou kámoši. Sice se ještě k sobě netulí, ale nemají problém být spolu hodně blízko. Mám z těch našich mazlíčků moc velkou radost. Jsou jako balzám na duši.

3.4.2021
Hezký den,
zlatíčko Čertík (Mazel) je neskutečný zvířátko. Měla jsem už hodně kočiček a kocourků. Všichni si mě našli vlastně sami a já jsem je přijala a starala se o ně až do konce jejich života. Ale takovýho mazlivýho, který toho mazlení nemá nikdy dost, jsem ještě neměla. Při mazlení nikdy nevytáhne drápky takže je absolutně bezpečný i pro pomazlení s dětma. Nejraději by se nosil kolem krku jako šála. Tak to mělo být, že se dostal ke mně a já za něho znova moc děkuji.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář