Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mei

12. 12. 2023

mei1.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

1.8.2023 - Včera nám přivezla oznamovatelka kočku ze zahrádkářské kolonie za Hodonínem a do rána nadělení ... Drobná, slabá kočička, které chybí očičko porodila 7 koťat! Kočičí máma dostala jméno Mei (krásná, jasná zářivá) a celé rodince můžete přispět na nás účet č. 2600773655/2010, do poznámky "Mei". Děkujeme. 18.8.2023 - Mei začala špatně přijímat potravu, zhubla, zánět v těle a tak musela na chirurgický zákrok, kdy jí byl vyčištěn a zašitý oční důlek. Dostala infuzi, antibiotika, ale musíme ji dokrmovat výživnou kaší pomocí stříkačky, zatím sama moc nechce. No a všech sedm mrňousů krmí Naďa co 3 hodiny stříkačkou kočičím mlíčkem ... Mei je velmi unavená, necháváme ji i odpočívat zvlášť, bez koťat. 4.9.2023 - Mei už se ke koťatům nevrátila, odmítla se o ně starat. Tři koťata nepřežila, zbylá už začínají papat sama. 12.9.2023 - Mei už má otevřenou klec, ale moc toho zatím nevyužívá, občas se projde, ale na většinu času se vrací zpět. Koťata jsou Joey, Phoebe, Ross a Rachel. 10.10.2023 - Mei je kočička velmi mírné povahy, submisívní a ostatním kočkám se vyhýbá, většiny se spíše i bojí. K člověku je milá a mazlivá a bude se jí líbit spíše jako jedináčkovi, případně u klidné, hodné kočičky. 12.12.2023 - Mei dnes odjela do nového domova, do bytu v Židlochovicích, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Mei byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívali Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

Mei byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívali Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

29.12.2023
Mei je v novém domově dva týdny! Krásně si u dědečka zvyká a budou z nich nerozluční parťáci. Moc děkujeme.

nepojmenovane.jpg28.1.2024
Mei je v novém domově u děděčka od poloviny prosince. Dnes se Naďa zeptala, jak je děda s kočkou spokojený ... a prý: "To se mají ptát, jak je spokojená ta kočka, ne?"
Lepší odpověď jsme dostat nemohli. Je jasné, že vše je tak, jak má být. A byla by škoda nedát sem fotku dortu, který dostal dědeček k narozeninám. Nahoře trůní jako královna Mei. Moc děkujeme a vše nejlepší k narozeninám dědečkovi a hodně společných dnů s Mei přejeme!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář