Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miky 05

6. 2. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

23.1.2019 - Kocourek naříkal na stromě v sousední zahradě našeho depozita v Mikulčicích. Dostal papání, ohřál se a už se mu nechtělo odejít. Nyní je už očkovaný i kastrovaný, majitel se nenašel a tak mu hledáme domov. Miky je mazlivý, přátelský, dobře vychází s kočkami i psy, takže může k vaší kočce nebo pejskovi, ale může být i jedináček - pouze do domku se zahradou, musí chodit ven.  23.8.2020 - Miky odjel do nového domova, do Brna, do bytu s možností chodit i ven a bude rozmazlovaným jedináčkem. 31.8.2020 - Paní dnes Mikyho vrátila s tíím, že se ukvapila a ještě není připravena po smrti svého kocoura dát domov jinému. Naštěstí Miky je velký pohodář a návrat do depozita snáší velmi dobře, tváří se, jako by byl jen na dovolené ... 6.2.2021 - Miky dnes odjel do nového domova, po náhlém úmrtí Nugátka, do Hustopeč, do domku, kde ho čekají dva psí kamarádi.

Další fotky zde.

Miky byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Bauerovi a kočičky Julinka a Kokeša a kocourci Simirek a Mareček 03. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

miky_1tyden-mensi.jpg13.2.2021
Dobrý den,
první týden u nás Miky zvládl velmi dobře, je moc mazlivý, čistotný - záchodky hned objevil a používá je na jedničku a v noci už spokojeně spí v posteli. :-) Moc se mu líbí poleženíčko v hamace. S pejskama se postupně sbližuje, zatím se jich ještě trošku bojí, ale dělá velké pokroky a už zvládne ležet cca 1 m od psa na parapetu okna, doufáme, že brzy už budeme moci poslat i společné fotky se psy až se úplně skamarádí. :-)
Moc zdraví S.

1.3.2021
Dobrý den,
posíláme další zprávy o Mikym. Miky je úžasný společník a rád "pomáhá" při všemožných domácích aktivitách, nejraději při vaření :-) také se velmi rád mazlí na klíně a rád si hraje, nejraději s laserovým světýlkem (viz krátké video). S pejskama se zatím moc kamarádit nechce, navzájem se respektují, dokáže kolem nich projít a oni si ho nevšímají. Miky se velmi rád dívá z okna a už se těší až bude moct vyběhnout na dvorek.
Přejeme krásné dny.

mensi.jpg30.12.2021
Zdraví Miky, který si užívá pohodičku s námi i psími kamarády.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář