Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simirek a Mareček 03

18. 1. 2019

simirek400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Simirek se potuloval po Mikulčicích, snažil se dostat k někomu do domu a lidi ho vyhazovali a nedali mu napít ani vody. Měl rýmu a kašel, nafouklé bříško, jak byl začervený a teklo mu z očí. Nyní je zdravý a je z něho obrovský mazel, který s námi spává v posteli a vrní a vrní. A už si zvykl i na pejsky. 8.12.2018 - Dnes odjel Simirek do nového domova, do Kátova, do domku, kde ho čekají dvě kočičky.

Další fotky zde.

Simirek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o., kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!
 

marecek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

31.7.2018 - Dnes nám ale zavolala naše veterinářka MVDr. Plešová, že k ní přišly děti a přinesly šest (!) koťat, která našly na cvičáku pro psy v Hodoníně. Koťata jsou navíc nemocná a tak jsme je přijali, dvě do depozita v Hodoníně a čtyři do Mikulčic. Budeme se těšit, že z těchto dětí nevyrostou lhostejní dospělí, podobní jako ti, kteří koťata na cvičáku odložili. V Mikulčicích jasou dva mourovatí kocourci jsou Mireček a Mareček, mourovatá kočička je Niki, bílomourka Daisy. V Hodoníně II. kocourek se delší srstí je Denis a druhý je Derek. 16.8.2018 - Mareček je zdravý, očkovaný a může do nového domova. 18.1.2019 - Dnes odjel Mareček za Simirkem do Kátova, protože Simirek potřebuje kočičího kamaráda a domácí kočičky si s ním hrát nechtějí.

Další fotky zde.

Mareček byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Ing. Dana Schmidt a kočičí trojka - Darwin, Andělka a Emily. Moc děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

14.12.2018
Dobrý večer,
Simirek se má dobře. Musíme ho vyfotit s manželem sama to nezvládnu protože jak začnu fotit mám Simču až u nosu. Je to velký mazel. Kokeša s ním teda nechce nic mít. Syčí na něj a radši se dekuje pryč když ho potká. Snad si zvykne. Simirek jí a na záchodek chodí v pohodě. Občas hlavně večer a v noci ho přepadne styskání to pláče a chce jít nejspíš domů, protože chodí ke dveřím. Zatím má sídlo v pracovně, ale už se pohybuje po celém domě. Když už je to na něj moc zaleze pod postel, ale za chvíli se jde zase pomazlit. Jen doufám ze se s kamarádí s Kokešou.

 

13.1.2019
Dobrý den,
mám na Vás prosbu. Máme od Vás kocourka Simírka. Rádi bychom mu  pořídili kamaráda, protože naše původní dvě kočičí dámy mu zatím moc společnost nedělají. Jedna je radši pořád venku (je zvyklá být venku) a druhá se ho bojí, je to plašan, což jsme nevěděli, protože ji máme od kotěte a s kocourkem, který tu byl ještě před ní problém neměla. Kocourek zemřel, proto jsme si brali Simírka.
Je to takový zvláštní stav, kočky tři, ale každá někde jinde. Simírek by určitě přivítal kamaráda, i když časem si naše kočička určitě taky zvykne. Rádi bychom tedy adoptovali ještě jednoho kocourka, nejlépe mourka a líbí se nám Mireček, Mareček a nebo Škubánek. Můžete se mi prosím ozvat, děkuji. B.

Další zprávy po příjezdu Marečka:

20.1.2019
Dobrý den,
Mareček bude asi nakonec spíš Myšák. Tak nějak jsem mu začala říkat Myšáku. Jinak se má dobře řadí tady, včera byl ještě celkem v klidu, ale dneska už je tu úplně pan domácí. Šustící pytel litá po obýváku. Kokeša taky protože jí Myšák teda Mareček prohání. Ta na něho syčí. Ale obě naše kočičky ho berou lip než Simira, asi že Mareček se chová jako doma. V noci v pohodě, vůbec nenaříká občas ho mám na hlavě, ale jinak je úplně v klidu nechá nás parádně vyspat a je to velký mazel. Simirek je taky mazel, ale je takový pořád ostražitý, takže vede Myšák Mareček toho je všude plno.


marecek.jpg27.2.2019
Dobrý den,
posílám aktuální foto z venčení Marečka. Zdá se mi povedená. Ale musí být pod dozorem. Zatím. Aby se netoulal. Je to neřízená střela, takže pohoupat na stromě a zase šup domů. :-) Myšák Mareček řádí, likviduje úspěšně kde co, je to prostě kotě divočák. Ale není to tak hrozný, stačí asi padesátkrát za den něco zamést nebo utřít a je to vyřešený. Kočičáci se všichni dohromady snáší i když žádný velký omuchlávání tu zatím neprobíhá. Je tu prostě klídek.
B.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář