Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mireček 02 a Kleofáš

24. 4. 2022

imgp8567.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

31.7.2018 - Dnes nám ale zavolala naše veterinářka MVDr. Plešová, že k ní přišly děti a přinesly šest (!) koťat, která našly na cvičáku pro psy v Hodoníně. Koťata jsou navíc nemocná a tak jsme je přijali, dvě do depozita v Hodoníně a čtyři do Mikulčic. Budeme se těšit, že z těchto dětí nevyrostou lhostejní dospělí, podobní jako ti, kteří koťata na cvičáku odložili. V Mikulčicích jasou dva mourovatí kocourci jsou Mireček a Mareček, mourovatá kočička je Niki, bílomourka Daisy. V Hodoníně II. kocourek se delší srstí je Denis a druhý je Derek.
16.8.2018 - Mireček je zdravý, očkovaný a může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. 1.2.2019 - Mireček je velice hravý a komunikativní. Vyhledává kontakt, jak se zvířaty, tak s lidmi. Je zvyklý na kočičky i na pejsky. Moc rád se mazlí a nemá problém si přijít pro pohlazení, ani se přijít přitulit. MOC RÁD BY MĚL PŘÍSTUP NA ZAHRADU. 17.1.2020 - Mireček se dočkal a dnes odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku, kde ho čekají děti a kočičí kamarád.

Další fotky zde.

Mireček byl adoptován na dálku - podporovala ho Ing. Dana Schmidt a kočičí trojka - Darwin, Andělka a Emily. Moc děkujeme!

kleofas-mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice.

18.1.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že ve firmě Rybářství u rybníka Písečný v Hodoníně se zdržuje mladý černý kocourek. V této firmě jsme už kastrovali bezpočet koček, které sem nezodpovědní majitelé odkládají jako nechtěná koťata, ale je to nekonečný boj. Kocourka jsme vzali k nám, dostal jméno Kleofáš. 8.4.2022 - Kleofášek je velice milý a mazlivý kocourek, moc rád si chodí pro pohlazení. Ale umí se i rozdivočit a pak běhá a dělá různé kočičí kusy. Je to takový správňácký kočičí kluk, který potřebuje v novém domově mladého kočičího kamaráda a rád by chodil i ven.  24.4.2022 - Kleofáš dnes odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku, za Mirečkem, kterému umřel kamarád.

Další fotky zde.

Kleofáš byl adoptován na dálku - krmivo hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20200220_221456.jpg20.3.2020
Mireček posílá pozdrav z nového domova.
Je to velký pohodař a strašný mazel. Hned jsme si ho všichni zamilovali. Čekal tu na něj kocour Leo, se kterým jsou velcí parťáci. Každou chvilku létá někde po venku a prozkoumává okolí.

Další zprávy po příjezdu Kleofáše:

mensi.jpg8.5.2022
Kleofášek se hlásí z nového domova.
Je to hravý kocourek, je ho plný dům. Každou chvíli se tu prohání za nějakou hopskulkou a nebo jinou hračkou. Už se nemůže dočkat až bude moct jít ven se svým novým kočičím bráchou a ségrou.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář