Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monty 06 a Sirena

11. 4. 2017

monty350.jpgKocour, kastrovaný, nar.
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Monty byl nalezen opuštěný v lese, když se přidal k lidem na procházce. Měl veliký svrab a byl plný klíšťat. Hladový a žíznivý, podvyživený. Je pravděpodobné, že se kocoura někdo zbavil odvezením do lesa a ten nenašel cestu domů. Monty je upovídaný, živý, milý a přítulný kocourek. Ostatní kočky mu nevadí, ale může být i jedináček. Měl by mít výběh. Bude vhodný jako společník ke kočce, raději do domku se zahrádkou. 12.11.2016 Monty byl umístěn do Hodonína, do domku se zahradou, ke kočce.

Další fotky zde.

Monty byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou je Stáňa z Liberce a šest koček a kocourů v domě. Děkujeme!
sir.jpgKočka, nar. 5/2016
Umístění:
dočasná péče Hodonín

Sirena je jedna z moureček ze Struhařova u Prahy - obrátil se na nás pán z Hodonína, že pracuje na rekonstrukci chalupy ve Struhařově a jsou zde dvě mladé mourovaté kočky. Majitel chalupy mu řekl, že neví, kde se tam vzaly a že on je rozhodně nechce a kočky musí pryč. Tyto dvě kočičky přivezl pravděpodobně na místo v létě někdo z rekreantů a nechal je tady. Pán, který provádí rekonstrukci přes týden v chalupě bydlí a o kočky se začal starat a vzal je i dovnitř, ale má strach co bude s kočkami, až stavební práce skončí. Poté jsme těmto kočkám hledali domov na našem FB, ale nepodařilo se a po vánocích našel pán jednu z koček mrtvou. Sirenu vzal do dočasné péče a hledáme jí tímto domov. 11.4.2017 Sirena byla umístěna do Hodonína, do domku k Montymu.

Další fotky zde.

Sirena byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme! 

 

 

Zprávy z nového domova:

monty350.jpg4.4.2017
Monty se má dobře, je strašně umazlený, lenivý a žravý.  smiley

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dotaz

(Jitka Hřebačková, 14. 11. 2016 16:05)

Dobrý den!Kde byl kocourek MONTY 06 nalezen? A byl kastrovaný?My od konce června hledáme v Mor.N.Vsi kocourka, mourovatého-do šeda, 1rok starý a byl kastrovaný a nebyl venku přítulný, spíš plachý.Odchyt se nám nedaří, už jsme jej skoro 2měs-neviděli.
Děkuji za odpověď.Zdraví Hřebačková

Re: dotaz

(Kočky SOS, 14. 11. 2016 17:42)

Dobrý den, tak Monty určitě nebyl váš, protože byl NEKASTROVANÝ, kastroval se až u nás a nalezen byl v lese na Javořině. Pokud Vám kočičí kamarád chybí, podívejte se do rubriky "Kočky, které čekají na nový domov" a určitě si vyberete.