Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nelinka 03 a Daisy 03

23. 9. 2021

1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

26.3.2021 - Dnes jsme odchýtavali ke kastraci nováčky mezi plašankama v areálu Armaturky - více zde. A odchycená tříbarevná kočička je velký mazlík, tak ji vracet nebudeme a najdeme jí nový domov. Dostala jméno Nelinka, je po kastraci a v karanténě si užívá odpočinku, je moc hodná a milá. 26.5.2021 - Nelinka je krásná kočička, je mazlivá a přátelská, vhodná i do rodiny s dětmi, k mladému kočičímu kamarádovi. 23.9.2021 - Nelinka odjela do nového domova spolešně s Daisy, do Rozdrojovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Nelinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Michaela Klásková. Děkujeme!

Nelinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Katka s kočičákem. Děkujeme!

8.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

6.4.2021 - Z Velké nad Veličkou nám oznamovatelka nahlásila, že se jí na zahradě zabydlela kočka, že ji začala krmit, ale že další kočku už by si nerada nechávala, protože už jich má doma několik přitoulaných, které u ní postupně našly domov. Navíc - kočička se celou dobu zdržuje v boudě, protože se velice bojí jejích koček. Kočičku jsme přijaly a umístily do karantény, dostala jméno Daisy, po kastraci odpočívá. 28.4.2021 - Daisy je mladá kočička, která vyžaduje mazlení, hned jak si sednete nebo lehnete. Kočky nemusí, hlavně když bude mít svého člověka. Je vhodná buď k jedné kočičí kamarádce (s kočkami si nehraje, toleruje je, u nás úžasně vychází s Nelinkou) nebo spíše jako jedináček. Dobře vychází i s dětmi - video zde. 23.9.2021 - Daisy odjela do nového domova spolešně s Nelinkou, do Rozdrojovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Daisy byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Gabriela Bašnárová a kočičáci. Děkujeme!

Daisy byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradil Honzík Studýnka s kamarády - kocourkem Mikešem a fenkou Chelsea. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

26.9.2021
Zdravíme,
holky se mají dobře, dneska celý den prospali, v noci moc nespali, chvilku leželi na koberci u nás v ložnici a nebo se potulovali po baráku tak snad to bude dneska lepší. :-) Jinak Daisy je úplně v pohodě, Nely za námi moc nechodí spíš se drží ve vrchním pokoji na parapetu, ale když za ní přijdu tak se mazlí. Včera pozorovala chvilku rybičky /viz foto/ a pak si s mužem chvilku hrála s peříčkama, ono se to zlepší až si zvykne.

3.jpg24.9.2022
Zdravíme v Mikulčicích,
včera to byl rok co jsme si přivezli domů kočičky Nelinku a Daisy. Holky se mají dobře a všechny vás pozdravují!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nelinka

(Michaela , 25. 4. 2021 17:16)

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat ,jestli je Nelinka ještě volná . Je nádherná

Re: Nelinka

(Kočky SOS, 25. 4. 2021 19:39)

Nelinka je zatím v PŘEDnabídce, takže volná je. Jaký domov kočičce nabízíte, v bytě či domku, kolik máte koček nebo i další zvířátka? atd.
Napište nám na email kocky.sos@seznam.cz