Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orinka

30. 7. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2021
Umíatění:
depozitum Mikulčice

18.4.2022 - Dnes nahlášena opuštěná kočka v Mikulčicích, která se zdržovala už několik dní u kulturního domu. Je umístěna do karantény a dostala jméno Orinka. 29.6.2022 - Orinka je velice roztomilá, miluje mazlení, ráda leží na klíně a spokojeně přede. Je mladá, velmi hravá a potřebuje i kočičího kamaráda. Vhodná i do rušné domácnosti s malými dětmi, do domku se zahradou. 30.7.2022 - Orinka dnes odjela do nového domova, do Petrova, do domku se zahradou, kde ji čeká kočičí kamarádka a děti.

Další fotky zde.

Orinka byla adoptována na dálku - krmivo hradila Simona, Chelsík a Dorinka. Děkujeme!

Orinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mia. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg19.8.2022
Dobrý den,
Orinka si zvykla skoro hned, je taková pohodářka, naše kočka Eva byla teda pořádně vykulená, kdo že to bydlí ve vedlejším pokoji, týden se s námi ani s Orinkou nebavila, ale už přišla na to, že mít parťáka na lumpárny je fajn a už jsou jak dvojčata. Pořídila jsem jim i ty voňavé obojky, jak doporučujete na stránkách, pro zmírnění stresu a musím říct, že to pomohlo, Evička byla míň nervózní a Orinka byla ze dne na den víc mazlivější a taková klidnější.  
Orinka miluje jídlo, dojídá ještě po Evě a miluje pamlsky a nejvíc chodí žebrat za dcerou, protože ta je z obou koček nadšená a tak jim dopřává :-) ... kočičí děvčata mají radar na to, kdy se naše domácnost sklidní, protože jakmile uspím našeho nejmenšího, tak nastoupí rychlá rota a musí několikrát proběhnout celý barák, no jo, aspoň někdy jim ten náš malý nezavazí v cestě.
Na denním pořádku jsou přátelské kočičí rvačky, honičky, hračičky a mazlení. Snad u nás bude spokojená i nadále, venku ještě nebyla, to dodržujeme, zatím chodí zkoumat jen garáž. Ani u dveří nefňuká, že by chtěla ven, večer sedí obě na okně za síťkou a čučí na ptáčky. Pár fotek přikládám...
Mějte se hezky, Lucka

25.1.2024
Dobrý den,
po roce a půl dávám vědět, že se má Orinka stále fajn. V zimě je to gaučový povaleč a v létě největší lovec, každý den nosí několik myší k domu. :-) S naší druhou kočkou Evou jim říkám Tlapková patrola, protože si holky myslí, že vyřeší každý problém, protože asistují u všeho. :-)
Nejlepší kočičí bitky jsou na krásné upraveném čistém jídelním stole, nejlépe s vypraným ubrusem a jinou dekorací, kterou je třeba poválet dle kočičích představ. Mějte se hezky a vám i vašim svěřencům přeji hodně zdraví. L.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Orinka

(Eva J., 30. 7. 2022 18:55)

Orinko, zlatíčko, přeji ti moooc krásný život a tu nejbáječnějši rodinku, měj se krásně