Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pacinka 02

4. 12. 2020

img_20201112_145846.jpgKočka, kastrovaná, nar. 1.5.2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

24.5.2020 - Dnes večer jsme přijali dvě koťátka z Lanžhota. Jsou to kočičky a mají pouhé 3 týdny, takže krmíme stříkačkou. Byly nalezeny před rodinným domkem v Lanžhotě, kde se tam vzaly, netušíme. Bohužel jedna z kočiček má ukousnutou přední tlapku. Dostala jméno Pacinka a druhá je Hvězdička. KASTRUJTE, PROSÍM A NENECHÁVEJTE RODIT A TRPĚT DALŠÍ A DALŠÍ KOŤATA!
24.9.2020 - Čekalo se, až Pacinka dostatečně vyroste, aby mohla podstopit amputaci. Ta byla provedena dnes. Pacince se daří dobře a brzy bude moci do nového domova. 15.11.2020 - Pacinka zvládla amputaci přední nožky i kastraci a může do nového domova! Je to aktivní, hravá kočička, ráda dovádí, ale umí se i přijít přitulit a pomazlit. To, že má tři nožičky ji nijak neomezuje, běhá, vyleze a vyskočí si kam potřebuje. V novém domově musí mít kočičího kamaráda a nebo od nás může odejít s Glorií, která je její náhradní mámou nebo Michalkou, se kterou lumpačí. Je vhodá i do rodiny s dětmi, avšak kvůli handicapu pouze do bytu, pokud domek, tak zabezpečený výběh či voliéra. 4.12.2020 - Pacinka dnes odjela do nového domova, do Koryčan, do domku, kde na ni čeká kočičí kamarádka.

p4.jpgDalší fotky zde.

Pacinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Pavel Hrubý. Děkujeme!

Pacinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila Michaela Hrubá. Děkujeme!
 

 

 

Zprávy z nového domova:

pacinkavnovovmdomov-mensi.jpg6.12.2020
Dobrý den,
takto si u nás Pacinka zvyká. Myslím, že jí to jde víc, jak naší Azrince, která za námi moc nejde, zato Packa by nás tulením snědla.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář