Jdi na obsah Jdi na menu
 


Papája

1. 8. 2014

pa270.jpegKocour, kastrovaný, nar.10/2013

Papája je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky. Papája je trochu bojácný, ale zvyká si. Bude vyžadovat trpělivost a nakonec z něho bude jistě mazlivý a milý společník. 1.8.2014 byl Papája umístěn do Kobylí na Moravě, do domku ke dvěma kočkám.

Papája byl po dobu pobytu u nás adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

Fotky Papáji najdete z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

Zprávy z nového domova:

5.8.2014
Dobrý den,
dnes ráno už Papája sám vyleze z úkrytu na zavolání. Přijde se pomazlit a hrát si s námi a s  hračkami. Nejraději si hraje na posteli a dívá se z okna. Včera večer snědl celou misku s jídlem. A dnes ráno jedl před námi. 

8.8.2014
Moc vás zdravíme, Papája si u nás už zvykl. Zatím viděl jenom naši jednu kočku (Kačenku to je ta nejmladší) sice na sebe syčeli, ale po chvilce na sebe koukali. Já doufám, že se skamarádí a lumpárny budou provádět spolu. Když přijdeme do pokoje, tak leží na posteli. Někdy se lekne a vleze za postel, ale když zjistí že jsme to my tak vyleze. Moc mu u nás chutná. Po jídle se vždy šlechtí. Je to strašně čistotný kocourek. A je to krásný pozorovat jak se umývá, vyvaluje se a natahuje packu, abychom ho pohladili. Včera jsme mu dali škrabadlo do pokoje. Po očuchání se mu zalíbilo a hned si musel obrousit drápky. Moc si oblíbil sezení na odpočívadle na radiátoru.

11.8.2014
Dobrý den, Papája začal objevovat další místnosti. Než vyjde z pokoje, tak se zastaví ve dveřích rozhlídne se a jde se podívat na chodbu. Včera ho začali zajímat schody, které vedou do přízemí. Sešel jenom pár schodů a vrátil se zpět do pokoje. Přes den za Papájou chodí naše dvě kočičky. Kačenka si lehne na stůl a dívá se na Papáju. Papája se pomaličku přibližuje ke Kačence a nikdo nezasyčí. Líza a Papája si včera očichali čumáčky.

16.8.2014
Dobrý den, Papája už se prochází a prozkoumává celý dům. Občas se ještě před námi schovává za sedačku nebo pod postel. Včera jsme ho nemohli najít, schoval se nám za obývací stěnu. Všem se moc ulevilo, když jsme ho tam našli jak spinká.S našimi dvěma kočičkami si očichávají čumáčky, ale ještě si spolu moc nehrají. On si nejraději hraje se šňůrkou, nebo si jenom tak lehne a pozoruje co se kolem něj děje.

20.8.2014
Dobrý den, Papája už celkem reaguje na zavolání. Dneska si hrál a nosil si hračky (škoda že se nám ho nepovedlo vyfotit). Svoje hračky nám nosí do postele, takhle nám dává najevo že je čas si hrát a je mu jedno jestli je 7 hodin ráno nebo 7 hodin  večer. A když se mu už nechce hrát tak se věnuje hygieně a odpočinku na sedačce v obýváku. Pokud nechce být nikým vyrušován, tak se schová pod sedačku a tam spinká.

2.9.2014
Dobrý den,
Dnes je to měsíc co s námi bydlí Pája. Je to milý, mazlivý kocourek. Nikdy nechce být sám, tak pořád chodí za námi. Strašně rád se mazlí a chce abychom ho hladili na bříšku. Pája s Kačenkou se spikli a honili Lízu. To je taková krása, když vidíme jak si spolem hrají, zlobí a spí. Kačenka s Pájou rádi spí pod sušákem na prádlo. O víkendu byl i na balkóně. Moc se mu tam líbí. Pája rád sedí na okně, chytá mouchy a dívá se ven. Když se večer díváme na televizi, tak si lehne vedle nás, začne se umývat, mazlí se a nebo spí. Pája zatím nechce jít ven protože je škaredě a doma v teplíčku se mu líbí víc. :-D 

23.9.2014
Dobrý večer,
Pájovi se u nás moc líbí. Nejvíce se mu líbí plné misky, hračky a hlavně to, že si má s kým hrát. Nejvíce si hraje s Kačenkou na honěnou a schovku. Když Kačenka spí tak si dokáže hrát sám nebo si s ním hrajeme my. Jeho oblibou je nošení hraček a různých věcí. Pája si našel dobrou hru. Začal vyhazovat z misky jídlo. Je to pěkná sranda pozorovat jak to vyhazuje. Potom je víc jídla na zemi než v misce. Jakmile dostane vařené maso, vezme kousek do tlamičky a uteče pryč. Když se jdeme podívat kde je, najdeme ho na chodbě jak si s masem pinká.  Nedávno jsme přemýšleli, že by jsme měli koupit pelíšek. Ale ten nebude potřeba.  Přes noc spí i s ostatními kočičkami v posteli. Přes den si lehne kde ho to napadne. Když jsme v obýváku tak leží na dece. Je velmi společenský a málo kdy chce být sám.

Máme je moc rádi. Krásný pozdrav posílá Líza, Kačenka, Pája s paničkami.

18.10.2014
Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s Pájou. Ve tři hodiny jsem přišla z práce domů. Když jsem přišla do kuchyně, tak jsem na stole našla lístek s nápisem PRO KOČIČKY (to mi napsala mamka, než šla do práce). U lístku byla položená jen tužka. Přemýšlela jsem o tom co tím chtěla mamka říct. Když jsem se pořádně podívala, zjistila jsem, že na zemi leží víčko od misky a je rozházené uvařené králičí maso. Ale bylo divné, že nikde nebyla miska. Maso jsem posbírala a šla jsem do pokoje, který je v prvním patře. Na schodech jsem nalézala kousky masa. Když jsem přišla do pokoje co jsem tam neviděla. Misku se zbytkem masa. Dostala jsem takový záchvat smíchu při představě, jak Pája nese misku v tlamičce. Misku jsem uklidila a povykládala to ostatním. No prostě Pája je takový malý zlobidlo. Od Kačenky se naučil spoustu lumpáren. Pája s Kačenkou jsou dobrá dvojka. Umí se spolu zabavit. Honí se, schovávají se v tunelu a někdy se spiknou a honí Lízu. 

23.11.2014
Dobrý den,  Papája je velmi společenský kocourek. Tam kde jsme my musí být on i s Kačenkou a Lízou. Když jsme v kuchyni, tak si lehne na radiátor, kde ho to pěkně hřeje. Samozřejmě, aby nespadl máme tam danou plastovou desku. Kočičkám jsme pořídili novou robo rybu. Jakmile jsme ji dali do vody Papáju to začalo zajímat. To by nebyl Papája, aby  nestrčil packu do vody. Bylo to veselé pozorovat jak ho to baví. Papája se naučil jednu velmi důležitou věc. Když otevřeme šuplík kde mají kočičky jídlo, hned přiběhne i s Kačenkou. A Líza, ta ví že nemusí přijít, že jídlo přijde k ní. A když jsem u toho jídla. Proč by jsme měli mít pro každou kočku jednu misku, když Papájovi a Kačence stačí jedna miska. To mě nikdy nenapadlo, že by oni dva jedli z jedné misky. Když jsem to viděla nic mě nemohlo potěšit víc. Papája rád pozoruje ptáčky, kteří létají do krmítka pro slunečnici.  Asi před měsícem jsme objednali pelíšek. Když přišel, kočičkám se moc líbil a všichni tři v něm chtěli ležet. Tak jsme si řekli, že budeme muset objednat ještě dva pelíšky. Teď má každá kočička svůj pelíšek. Papája se v něm válí i s hračkami. U nás už se nesmí nikdo ničemu divit, když najde na schodech kousek chleba, nebo slupku od jablek. Nikdo jiný to tam nemohl přinést než náš Papája. Pěkný pozdrav do Hodonína posílá Líza, Kačenka, Papája a paničky.

23.1.2015
Dobrý den,
Papája je akční kocourek. Při zdobení stromečku asistoval i s Lízou a Kačenkou. Samozřejmě musel prozkoumat všechny krabice s ozdobami. První vánoce Papáji i u nás se vyvedli. Kočičky dostali dárečky (jídlo, mávátka, pamlsky a hračky), ale více jich bavili hrát si s dárkovým papírem. Ležení a hraní pod stromkem bylo na denním pořádku. Sem tam nějaká ozdoba spadla. Papája si pohrál s plastovou ozdobou, ale nejraději si hraje s mávátkem  a Kačenkou. Když nastane čas krmení Papája doběhne jako první a musí dohlížet jestli všichni dostali stejně. Při jídle jsou jeden vedle druhého a ani neprotestují. Papája si lehne kde se mu zachce. Poslední dobou leží nejraději v nohách člověka nebo na posteli s Lízou a Kačenkou. Po novém roku jsme museli jet k veterinářovi, protože Papája měl rýmu a musel dostat nějaké léky. Teď už je zdravý a hravý kocourek. Přejeme pěkný den. Fotky.

12.2.2015
Posíláme pěkný pozdrav do Hodonína. Už je to půl roku co jsme si přivezli Papáju. Tehdy to byl takový malí bojácný kocourek. Jeď je z něho hravý kocourek, který musí být vždy u misky první. Spoustu věcí se naučil od Kačenky. Lezení na poličky, shazování věcí ze stolu. Co nás nejvíce pobavilo, když jdeme spát a Papája nejde s námi tak začne mňaukat a musíme pro něho jít, vzít a odnést do postele. Taky začal spávat na posteli i s Lízou a Kačenkou. Samozřejmě v poloze která jim nejlépe vyhovuje. Natažený skoro přes celou postel a člověku zbude jen kousek, ale to vůbec nevadí hlavně že se kočičky vyspí.

19.3.2015
Dobrý den,
Papája se začal zajímat o venek. Ze začátku býval jenom ve dveřích, když se někdo k němu přiblížil, hned utíkal dom.  Potom začal sedávat na schodech. Teď stačí když jdeme pustit Kačenku nebo Lízu ven a Papája jde taky. Samozřejmě vše pod dohledem. První delší vycházka byla tak na jednu hodinu. Papája i s Lízou a Kačenkou vyrazili ven na dvorek. Papája začal očichávat keře, stromky a zjišťoval co je kde zajímavého. Nejvíce se mu líbili mouchy, ptáčci a honění Kačenky (to je ta správná dvojka). Přejeme krásný den. Papája, Líza, Kačenka a paničky.

29.4.2015
Dobrý den,
o víkendu jsme byli venku. Papája všechno prohledal. Když narazil na šantu, tak ji musel hned okousat. Naštěstí máme další nasazenou v květináči a v zahrádce na ulici, kam pro ni chodíme. Papája si pohrál i s Kačenkou a Kačenka s Papájou. Samozřejmě na vše dohlížela Líza. Když jsme přišli domů. Líza si lehla do postele, Kačenka do křesla a Papája na okno a usnuli. Tak posíláme fotky z další vycházky. Přejeme pěkné slunečné dny. S pozdravem Papája, Líza, Kačenka a paničky. 

3.7.2015
Dobrý den,
venku už začalo být pořádný teplo, takže většinu času tráví Papája doma. Vyvaluje se na zemi, v posteli, leží na okně nebo si hrajeme. Odpoledne chodíme na dvůr. Papája se proběhne, prozkoumá co je nového a jdeme dom. Když Papája zjistí, že nemají v misce už žádné granule hned začne mňaučet a to všichni vědí, že potřebuje nasypat granule. Krmení kočiček bývá sranda. Papája musí ochutnat jestli mají všichni to stejné a pak se může baštit. Když jsme zavařovali meruňky tak Papája s Lízou a Kačenkou museli asistovat. S tolika pomocníky to bylo hned hotovo. Krásné letní dny přeje Papája, Líza, Kačenka a paničky.

1.8.2015
Papája je právě dnes v novém domově rok a my jsme dostali krásnou "Výroční zprávu":

Posíláme pěkný pozdrav do Hodonína. Přesně před rokem nás potkalo pěkné štěstí. To štěstí se jmenuje Papája.
Když jsme si ho přivezli byl to malí vystrašený kocourek, který se schovával pod postelí.  Za pár dní si na nás zvykl a začal objevovat místa kde by co provedl a aby na to nebyl sám přidal se k Lízy a Kačence. Nerozlučná trojka dodnes. První sníh a vánoce to bylo jak z pohádky. Tři kočky a stromeček. Samozřejmě stromeček nespadl ozdoby přežili a dárky těch bylo víc pro kočičky než pro nás. Tak to má být.

Papája je mazlivý, hravý, zvědavý a společenský kocourek. První vycházka ta byla zajímavá. Papája prošel vše co mohl. Schovával se pod stromem. Teď když chce jít ven tak si zamňaučí a jde se ven. Jakmile vyjde ven svalí se na dlažbu a chce, aby ho někdo hladil. Papája se převaluje sem a tam a je spokojen. Když už ho hlazení omrzí, lehne si pod keř a kouká co se kde děje. Když chce jít dom, prostě jde. Od poloviny července mají novou fontánu. Papája ze všech činností má nejraději hru a jídlo. Z malého ustrašeného kocourka vyrostl krásný spokojený a mazlivý kocourek.  
Přejeme pěkný začátek srpna. A spoustu krásných zpráv z domovů.

9.9.2015

Dobrý večer,
i když se nám venku už trochu ochladilo tak Papájovi to vůbec nevadí. V poslední době si sedne za okno a kouká se ven na ptáčky jak si sedají na dráty a mňouká na ně. Někdy u toho i usne. Když chce jít ven, tak si sedne ke dveřím a začne mňoukat, to s ním musíme jít ven.... 
Je to hodně zvědavý kocourek.  Nejvíc je aktivní večer, když se má jít spinkat, to by si hrál se vším co je kolem. Papáju nejvíc baví zlobit Lízu většinou se k němu přidá naše kočičí slečna Kačenka. Když si ráno chystáme svačiny do práce, nesmí u toho chybět, co kdyby náhodou spadl na zem kousek salámu. Než odejdeme do práce, musíme mu nasypat granulky, vždycky si o ně zamňouká. Potom se olízne a jde zase spinkat. Přejeme hromadu dobrých zpráv z domovů.
S pozdravem Papája, Líza, Kačenka a jejich paničky 

25.10.2015
Moc vás zdravíme,
i když je venku chladné počasí, Papája chce jít i přesto ven. Když ho pustíme ven, proběhne se, očichá co je nového a mňauká na ptáčky. Po návratu domů z chladné vycházky si Papája lehne na vyhřáté topení a odpočívá. Večer spí v posteli a člověk se nemůže ani hnout. To samozřejmě nevadí. Hlavně, že Papájovi se dobře leží a my máme společnost v posteli. Kačenka a Papája si hrají na honěnou, spí spolem na okně a Líza jich pozoruje. V sobotu svítilo sluníčko, takže se pracovalo na zahrádce. I když jsme byli na ulici, Papája byl chvíli s námi. Samozřejmě ho jeden hlídal. V neděli Papája, Líza a Kačenka dostali kousek masa. Papája si začal pinkat s masem, které dostal. Když si Kačenka snědla svůj kousek masa, přiběhla k Papájovi a snědla mu jeho kousek masa. Papája udiveně koukal, co to Kačenka provedla. Papája dostal další kousek masa, aby mu to nebilo líto. Ten hned snědl. Papájovi moc chutná tvarohový Bobík a pamlsky. Přejeme krásné podzimní dny plné sluníčka a kočičího mazlení.
Papája, Líza, Kačenka a paničky.
 
29.11.2015
Posíláme pěkný pozdrav do Hodonína.
Papája rád odpočívá na topení a nebo je schovaný v dece. Když se vyspinká tak si hraje a vymýšlí samé lumpárny. Kačenka mu pomáhá. Rádi se honí po domě odnášejí hračky. Když jsme uklízeli venku, Papája se procházel a zkoumal co je nového.
S pozdravem spokojený kocourek Papája, Kačenka, Líza a jejich služebnictvo.

28.12.2015
Dobrý večer,
rádi bychom se s vámi podělili o Papájovi vylomeniny.
Papája spal na topení, tak krásně se tam rozvaloval až najednou spadl i s pelíškem na lavici. Normálně by se lekl a utekl, ale teď se stalo něco zvláštního. Když jsme se podívali na lavici. Byl tam pelíšek a pod pelíškem Papája. Dá se říct, že jak spadl, tak usnul. Takový záchvat smíchu jsme dostali. A to je jen trocha z toho co Papája vyvádí. Jeho oblíbená činnost je shazování věcí ze stolu. Večer se rád honí s Kačenkou, lítají sem a tam, tam a sem. Než jsme zdobili stromeček tak jsme si říkali, jak asi dlouho vydrží stát, kolik ozdob asi bude na zemi? A jak to dopadlo: stromek stojí, ozdoby jsou na stromečku. Jediné co je rozházené je dřevěný betlém, do kterého vletí kočičky při hře.
Vánoce s kočičkami byli super. K večeři dostali konzervičku s rybou. Dárečky pod stromečkem taky měli. I kdyby dárečky nebyli, tak by jim to asi nevadilo. Protože větší radost měli z balícího papíru a stužek. Přejeme Vám krásný zbytek roku a příjemný nový rok. Ať spousta kočiček najde nové domovy, kde je budou hýčkat a milovat, jak my naše kočičky.
S pozdravem Papája, Líza, Kačenka a paničky.
 
Papája si umí lenošení užívat ...
papaja350.jpg6.3.2016
Přejeme krásný pozdrav do Hodonína.
Posíláme vám příběh jak Papája k žížalce přišel. Byl krásný den a Papája s Kačenkou chtěli jít ven. Tak jsme šli. Papája začal zjišťovat co je kde nového. Jako vždy si lehl pod keř, kde se mu moc líbí. Když tam tak ležel, zašla jsem si pro foťák a jakmile jsem se vrátila, tak si Papája  s něčím hrál. Když jsem přišla blíž, viděla jsem, že si hraje s žížalou. Čichal k ní, ťapal ji. Potom ho to omrzelo a tak šel dom. Najedl se a lehl si na okno., kde usnul. Foto, odsud do prava.

13.5.2016
Dobrý den,
Papája se má skvěle. Našel si nové místo na spaní. Teď spává v posteli s námi. Né že by si lehl nějak normálně. On si lehne na nohy, ale co člověk se pohne, Papája se otočí a spí dál.
Papája si oblíbil dívání na televizi. Když se díváme na televizi Papája si lehne na nás nebo vedle nás a dívá se s námi nebo spí. Člověk ho potom musí hladit. Aby Papája jenom nelenošil má i pohyb. Papája si hraje s jezdící myškou a s kočkou která je plněná šantou. Někdy si zaleze do tunelu a číha na Kačenku, až půjde kolem. To potom po ni skočí a začíná honěná po celém domě.
Papája ještě rád pomáhá s krájením masa. Samozřejmě nepomáhá sám, ale pomáhá ještě Líza a Kačenka. Ve třech se to nejlíp táhne. :-)
Jsou to naše zlatíčka.
S pozdravem chlupáček Papája s partou.

papaja200.jpg26.7.2016
Přejeme krásný letní den do Hodonína.
Dnes přicházíme s krásnou zprávou. Papája má novou kamarádku. Jmenuje se Micinka. Vzali jsme si ji z ulice. Chudinka malá byla vyhublá a měla v sobě diabolku. Dnes už je v pořádku, ale čeká ji ještě základní očkování. Líza a Kačenka si zatím zvykají na velmi akční Micinku, ale Papája si s Micinkou hraje, mazlí se a olizuje ji obličejíček. 
S pozdravem Papája, Micinka, Kačenka, Líza  a paničky.
 
1.8.2016
Dobrý den,
dnes je to přesně dva roky co jsme si přivezli Papáju. Ze začátku se schovával. Teď je mazlivý, hravý společník. Chodíme na procházky na dvorek. Papája přijde ke dveřím zamňaučí a jde se ven. Když chce jít dom tak jde. Jenom on ví kdy se půjde domů. Je to čekání na kocoura. A to je na tom to nejlepší. Další Papájovou zálibou je jídlo. Strašně rád jí a jde to na něm vidět. Teď váží necelých 5 kg.
S kamarádkou Micinkou si hrají, takže člověk musí dávat pozor kudy ti dva běží. Život bez Papáji by byl nudný a prázdný. Přejeme krásný začátek měsíce a kočičkám nové domovy, kde budou šťastní jak náš Papája.
S pozdravem Papája, Líza, Kačenka, Micinka a paničky.

18.10.2016
Přejeme krásný podzimní den do Hodonína.
Venku je už škaredě a tak Papája tráví dny jenom doma. Doma má kámošku Micinku. Spolu si hrají, běhají sem a tam. Večer  si vedle sebe lehnou do postele a spinkají. Když svítí sluníčko, tak si Papája lehne na okno a vyhřívá se. A nebo si lehne na teplý radiátor.
S pozdravem Líza, Kačenka, Papája a Micinka.

papaja.jpgP.S
Před 4 měsíci k nám na dvůr  přinesla černá kočička tři koťátka (2 černé a 1 mourovaté). Bylo jim asi 1 měsíc. Přemýšleli jsme, že je dáme do útulku. Jelikož v útulku je už dost kočiček, tak jsme se rozhodli si je nechat. Hned jsme jim dali jména - Mikeš, Zuzanka a Vrčulka. Udělali domeček na dvoře pod stolem. Zatím jenom z papírové krabice, ale už je nachystaný plánek na dřevěnou boudičku.
Teď jim je 5 měsíců. Jsou hravá, mazlivá a zvědavá. Na kastraci půjdou, jakmile to bude možné. Jelikož venku je už zima, tak kočičky máme na chodbě u topení. Přes den je pustíme na dvorek, aby se proběhli. Když už chtějí jít dovnitř, tak vyskočí na okno a my je zas pustíme do tepla.
S pozdravem paničky Lízy, Kačenky, Papáji, Micinky a teď už i Mikeše, Zuzanky a Vrčulky.

2.1.2017
Dobrý den,        
kočičky dostali na vánoce hračky, papání nový záchodek. Záchodek který měli je malý. A jak asi dopadl stromek.
Vrčulka ve stromku, Zuzanka pod stromkem, ozdoby na zemi a ostatní kočičky ozdoby odkutáleli po celém obýváku. Tomu se říká týmová práce. Papája rád odpočívá nejlépe v blízkosti Micinky a radiátoru. Hraní u nás je jak atomová bomba. Papája s Micinkou si hrají s koťátky. Nejraději na honěnou. Papája dokonce umývá koťátka. To by jsem nikdy neřekla, že si tak zvykne. Vrčulka a Zuzanka jsou už po kastraci. Mikeše to ještě čeká.
Přejeme pěkné mrazivé dny a do nového roku hodně, štěstí, zdraví a kočičkám milující domovy.
Papája, Líza, Kačenka, Micinka, Vrčulka, Zuzanka a Mikeš s paničkami.
 
12.5.2017
Dobrý den,

Papája si rád hraje a mazlí s koťátky. No to už vlastně nejsou koťátka, ale dospělé kočky. Prvního května jim byl 1 rok.
Ten vztah co vznikl mezi Papájou a ostatníma kočkami je úžasný. Papája,  Zuzanka, Vrčulka, Mikeš a Micinka spolu spinkají a mazlí se. Někdy se k nim přidá Líza a Kačenka. Jelikož máme doma sedm koček musíme jim vymýšlet zábavu, aby se nenudili. Teď mají o zábavu postaráno. Taťka jim vyrobil velké škrabadlo ze stromu, který jsme pokáceli na naši zahradě. Strom budeme papaja.jpgještě omotávat sisalovým provazem. Nejlepší bývá ráno Papája si sedne na kraj postele a čeká až vstanu. Když se otočím na druhou stranu, Papája si mě obejde a dívá se na mě. To už musím vstát, protože těm krásným hnědým očičkám nejde odolat.
Na společné fotce je zleva Micinka, Kačenka, Líza, Papája, Vrčulka, Zuzanka a Mikeš.
S pozdravem Papája, Líza, Kačenka, Micinka, Zuzanka, Vrčulka, Mikeš a paničky.
 
1.8.2017
Přejeme krásný začátek srpna.
Dnes jsou to tři roky co jsme si jeli pro krásného zrzavého kocourka Papáju. Tehdy to byl bojácný kocourek. Dnes je to statečný Papája, který chodí s námi na dvorek. Tam chytá kobylky, mouchy a vše co lítá. Dokonce si vyleze na strom a pak ho můžeme hledat. Nebo si lehne pod stůl a odpočívá. A co dělá Papája, když je doma?  S oblibou okusuje krabice. Aby na to nebyl sám pomáhá mu Mikeš.
S pozdravem Papája, Líza, Kačenka, Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš a paničky.
 
23.12.2017
Dobrý večer, 
před měsícem jsme zachránili asi 10 týdenní koťátko. Majitelka ho chtěla utratit a to jen kvůli tomu že ho nikdo nechtěl. Takže k našim 7 kočičkám přibyl kocourek Felix. Papája si ho oblíbil a tak si spolu hrají. Posílám alespoň pár fotek kocourka Felixe a Papáji.
S pozdravem 
kočičky a paničky

 

5.jpg16.4.2018
Dobrý den,

V sobotu jsme byli na Vaši umísťovací výstavě kočiček. Byla jsem úplně nadšená a moc se mi to líbilo. Samozřejmě jsem našim kočičkám dovezla pelíšek, deku, kterou jsme jim dali na okno a šantové hračky. Kočičky byli z hraček v sedmém nebi a hlavně Papája. Ten si hračku nosil v tlamičce, mazlil se s ní a kousal ji.
Jelikož je venku už teplo, tak Papája chodí s námi na dvorek. Když jsme byli s Papájou venku, tak Kačenka donesla myš a pustila ji na zem. A tak si Papája  a Kačenka mohli hrát s myškou.

S pozdravem Papája, Líza, Kačenka,Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš, Felix a paničky.

 


1.8.2018

Dobrý den,

dnes jsou to  čtyři roky co se naše rodina rozrostla o krásného Papáju. Papája je šťastný kocourek. Taky, aby nebyl. Když se kolem něho motá 5 kočiček a v lumpárnách mu pomáhají 2 kocourci. Přejeme pěkné léto, i když by mohlo už napršet.

S pozdravem Papája, Líza, Kačenka,Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš, Felix a paničky.

 

15.4.2019
Dobrý den,

v sobotu jsme byli na vaši výstavě. Moc se nám líbila a samozřejmě jsme koupili kočičkám hračky a pelíšky. Kočičky byli velmi nadšené hlavně s šantových myšek a pytlíčků. Papája, který miluje šantu se hned pustil do pytlíčku a celý ho oslintal.

A co je u nás nového. Před měsícem jsme zachránili postřeleného kocourka. Jeli jsme s ním na veterinu, kde mu vyndali dvě diabolky. Tři týdny jsme ho měli doma. Teď už je v pořádku a chodí k nám na dvůr.

Moc děkujeme, za to co děláte pro kočičky. A těšíme se na další výstavu.

S pozdravem Papája, Líza, Kačenka, Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš, Felix a venkovní kocourek s paničkami. 

 

1.8.2019
Dobrý den,
je to už pět let co jsme si přivezli krásného zrzavého kocourka Papáju. Když k nám přišel měli jsme dvě kočičky. Za tu dobu získal papája další tři kočičky a tři kocourky, ale před měsícem a půl jsme se museli rozloučit s naší nejstarší kočičkou Lízou (17 let). Teď naši domácnost obývá 8 kočiček (Kačenka, Papája, Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš, Felix a Piškotek).

Kocourek, kterého jsme zachránili před pěti měsíci postřeleného, zůstal u nás a jmenuje se Piškotek. Chodí i ven, ale vždy se vrátí.

S pozdravem Papája, Kačenka, Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš, Felix, Piškotek s paničkami. 


2.jpg2.8.2020
Dobrý den,
je to už šest let co jsme si přivezli krásného rezavého mazlíčka Papáju. Je to skvělý, hravý a mazlivý společník. A co je nového? K 8 kočičkám u nás přibylo mourovaté koťátko, které k nám přišlo na dvorek. Koťátko dostalo jméno Týna. Ostatní kočičky si zvykaly až si zvykly ... :-)
Přejeme pěkné léto a spoustu dobrých zpráv.
S pozdravem paničky Papáji a osmi kočiček (Kačenka, Micinka, Vrčulka, Zuzanka, Mikeš, Felix, Piškotek a Týna). 

 

1.8.2022
Dobrý den,
osm let uběhlo a je to jak včera, když jsme si přivezli zlatého kocourka Papáju. Papája je pořád stejný andílek, ďáblík a mazel. Moc rád se mazlí nejenom s námi, ale i s kočičkami. Papája si žije spokojený kocouři život v partě s osmi kočičkami.
Přejeme spoustu dobrých zpráv a dobré domovy pro kočičky.
S pozdravem
Paničky a Papája s Kačenkou, Micinkou, Zuzankou, Vrčulkou, Mikešem, Felixem, Piškotkem, Týnou.

 

Fotky Papáji najdete z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super rodina

(Zdenka S., 6. 1. 2017 17:50)

Srdečně zdravím tuto rodinku která se takto z láskou stará o kočičky.

nádherní kočičáci

(jolana, 27. 7. 2016 9:19)

děkuji za lidičky co se takto starají o zvířátka a dělají jím krásný domov. jsou nádherní a z fotek je cítit ta pohoda!

Papája

(Mirka L., 27. 10. 2015 18:09)

Zdravím i se svými čtyřmi kočenkami rodinku a Papáju a je to moc pěkné počtení a zase někdy pošlete zprávičku, jak se Vašim kočičkám a zejména Papájovi daří. Je to moc milé počtení.

Jedním slovem-NÁDHERA!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 2. 8. 2015 11:07)

Prostě super,jen tak dál!!!!

PAPÁJA,

(Jorga Liduška Jenda, 1. 5. 2015 19:18)

...a super jméno, zajímalo by mě, kdo celkově všechna ta zábavná jména v Hodoníně vymýšlí?:)

Kocour

(H. & spol., 12. 2. 2015 19:28)

Papája vypadá jako pěkný macek! Kočky jsou taky nádherné.

Nádhera!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 22. 12. 2014 22:58)

Nádherná kočkoparta!Vše nejkrásnější do r.2015,hlavně zdraví a krásné vánoce všem!

Krásný Zrzeček!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 6. 8. 2014 10:33)

Moc milý a krásný kocourek,hodně štěstí a dlouhý život v novém domově!