Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pavlínka 02 a Janinka 04

29. 6. 2020

20200203_125331.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.9.2019 - Dnes nám bylo nahlášeno, že u Lidlu v Hodoníně se zdržuje kotě. Je to malá, 3 měsíční kočička a má vyhřezlý konečník, přijali jsme ji k nám. Na veterině byla ošetřena, proveden drobný zákrok a dostala antibiotika. 21.9.2019 - Konečník kočičce znovu vylezl, museli jsme na veterinu, kousek střeva se resekoval a konečník se přišil. 13.11.2019 - Po bezmála 2 měsících konečník znovu vylezl ven a musel se provést větší zákrok, střevo bylo přišito zevnitř k břišní dutině, byla provedena kastrace. 11.12.2019 - Pavlínka je v pořádku a moc ráda půjde do nového domova, kde potřebuje kočičího parťáka. Je velmi mazlivá, ráda si ustele přímo na vás ... 29.6.2020 - Pavlínka odjela spolu s Janinkou do nového domova, do Orlové, do bytu.

Další fotky zde.

Pavlínka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

Pavlínka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu jí hradila Katka, Barbora a kocour Max. Děkujeme!

20200519_174858.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/20219
Umístění:
depozitum Hodonín II.

14.3.2020 - Dnes jsme přijali mladou vyhladovělou kočičku. Objevila se v areálu ČSAD Hodonín, jestli ji tam někdo vyhodil nebo přijela v kamionu ... Prostředí je tam pro kočku nebezpečné a tak jsme ji přijali do našeho depozita. 19.5.2020 - Janinka je hodná, mírná, mazlivá a moc něžná kočička. Hodně si vyhraje i sama, ale mírného kamaráda nebo kamarádku určitě uvítá, jedináčkem by mohla být pouze v případě, že bude mít velkou pozornost svých lidí. 29.6.2020 - Janinka odjela spolu s Pavlínkou do nového domova, do Ostravy, do bytu.

Další fotky zde.

Janinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradili manželé Pospíšilovi a kočičáci Sárinka, Bertík, Charlík, Denísek, Matýsek, Olivka, Datlička, Rupi a Ava. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

29.6.2020
Pred chvili jsme v poradku dojeli, cestu zvladly holky v pohodě, Janinka je jak doma, mazli se, prosmejdila uz cely byt, Pavlinka se schovala do skrine, ma tam vse po ruce, Janinka za ni chodi nahlizet a verim, ze to nebude dlouho trvat. Dam vedet zitra jak preckaly prvni noc. Pavla

30.6.2020
Dobry den,
posilam par fotek Janinky a Pavlinky. Janinka se zabydlela ihned, krasne papa, chodi na zachudek a neustale ji mam prilepenou na sobe. :-) Pavlinka je bazlivejsi, spise se schovava do kouta za skrabadlem, ale chodi se mazlit, dnes uz si i trochu hrala. Na zachudek si dosla, zobla trochu granulek. Jen se holky vydesi vzdy, kdyz slysi zvuky z chodby - kroky po schodech, klepnuti dveri sousedu apod, ale na to si zvyknou. Behem cervence nam fa Aleza zasituje lodžii, tak budou mit holky vyhlidku.
Dekuji za uzasne spolecnice!
Hezky den, Pavla s "Jajou" a "Pajou"

mensi.jpg6.7.2020
Dobrý den,
Jája a Pája posílají pozdrav z Orlové. Po týdnu už jsou tu úplně doma, jsou moc hodné, občas se nepohodnou, Jája je trochu uzurpátor, ale společné honičky po bytě ve 3 ráno je vždy stmelí. :-) Pája už se nikde neschovává, ráda si hraje se šidítkem s péry, to si nosí v tlamičce, obě za mnou všude běhají a "pomáhají" při domácích pracech. :-)  
Přejeme krásné léto a zase se ozveme, Pavla

29.7.2020
Hezký den,
holky jsou tady už měsíc a vše je v pohodě. :-) Pája měla pár dní trochu průjem, ale už je zase ok, možná opožděně stres ze stěhování. Obě se střídají v tom, kdo si na mne lehne, když jsem doma a lehnu si k tv nebo sudoku, Jája mi vždy šmátrá packami do obličeje ... :-.) Ale nejvíce času prospí na balkoně. Tak myslím, že teď už jsou tu opravdu doma a nic jim nechybí.
Pavla s Jájou a Pájou

15.9.2020
Zdravíme, holky jsou v pořádku, spokojené a zažívám s nimi dost zábavy. :-)
Pája je trochu introvert, ta využívá balkon nejvíce, vždy se pomazlí a pak třeba půl dne spí venku, Jáju mám pořád pod nohama, na klíně, za krkem ... :-) Noc samozřejmě tráví v posteli, občas už si lehnou i spolu "na hromádku". Pája je strašně upovídaná, po návratu z práce mi vždy vynadá, kde se flákám. Našly si schovku pod vanou (mám trochu jinak řešen prostor před a pod vanou), večer se vždy honí z obýváku do koupelny pod vanu a zpět. Jája se zamilovala do laserového ukazovátka, stačí cinknout kroužkem na kterém je zavěšené a už běhá po pokoji a hledá po podlaze. A samozřejmě kdejaké tkaničky, nitky, smítka se vším si vyhraje. Na zimu chci vyřešit kočičí dvířka na balkon, ať si nepouštím zimu do bytu a mají tam přístup.
Hezký den a krásný podzimní čas Pavla s Jájou a Pájou

7.12.2020
Zdravime opet do Hodonina,
holcicky jsou tak spokojene! :-)
Video. Paja uz neni takovy introvert, je neskutecne ukecana, po prichodu z prace mne vzdy hned serve a honicky vzdy zacina ona, chodi a vymroukava na Jaju, pak se honi a perou, nekdy se to neobejde bez neciho revu ..., jak se ochladilo, tak balkon uz moc zajem nebudi, to postel je jine kafe, tam se spi cele dny. Paja mi neustale likviduje umele kytky, jeste za vanocni stromek nemivam, s tema dvema opicema by dopadl zle. :-)
Prejeme klidne proziti svatku Pavla s Jajou & Pajou

24.5.2021
Hezký den do Hodonína,
posílám opět nějaké fotky Janinky a Pavlinky od Lucky. Za měsíc tady budou holky už celý rok a jsou to úžasné kočičky, ač se s nimi člověk ani ve volnu ráno moc nevyspí. :-) Jakmile se oteplilo opět si užívají balkon, to zasíťování je vážně skvělá věc. Jája neustále vyčkává na každou příležitost si na mne lehnout, tak kontaktní kočku jsem ještě nikdy nepotkala a že jsme jich měli ... Obě vypadají maximálně spokojené a já jsem ráda, že jsem mohla alespoň dvěma kočičím dušičkam pomoct. Pavla s Jajou a Pájou

22.3.2024
Hezky den do Hodonína,
po čase se zase ozývám s infem jak se daří Janince a Pavlince. V lednu jsem se s holkami přestěhovala k partnerovi do domečku, holky mají k dispozici 4 plně zasíťované okna, které na střídačku využívají a jsou z nich pravé Kelišky. Obe se stále těší dobrému zdraví a Jája je závislák, který by nejraději se mnou chodil i do práce, její oddanost a láska je neskutečná.
Přejeme krásné jaro, Pavla, Jája a Pája

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář