Jdi na obsah Jdi na menu
 


Popi

6. 7. 2015

popi1.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2011

Popi je přibližně čtyřletý kocourek, který žil delší dobu venku. Kocourek byl velmi přátelský, k lidem chodil sám a před prodejnou je prosil o jídlo.  Byl velmi vyčerpaný a zanedbaný, špinavý, se svrabem v uších, velmi tvrdým, začerveným bříškem a se silným zánětem v krku. První dva týdny jen ležel v pelíšku a byl na antibiotikách.
K lidem je  přátelský, hodný a mazlivý kocourek, velmi nenáročný. Jediné, co potřebuje, je pelíšek, plnou misku a pohlazení. Už si na ulici prožil hodně, teď je zdravý hledá domov, kde by mohl jen odpočívat a dělat radost. S ostatními kočkami si moc nerozumí, je dominantní a některé kočky u nás se ho bojí, proto je vhodný spíše jako jedináček do domku se zahrádkou. 6.7.2015 byl Popi umístěn do Prušánek, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem místo Lízinky.

POPI HLEDÁ NUTNĚ NOVÝ DOMOV!
Naléhavě prosíme o nový domov pro Popiho. Bohužel na první výzvu nikdo nereagoval a Popi tak zůstal mezi ostatními kočkami v depozitu. Ovšem situace se vyhrotila natolik, že Popi musel být sám zavřený do karantény, která slouží pro nově příchozí kočky. Jeho strádání před příchodem k nám ho ovlivnilo natolik, že žárlí na ostatní dospělé kočky, bere je jako konkurenci a má z nich velký stres. Bude tam muset zůstat až do jeho umístění. Popi se velmi trápí, je zvyklý být mezi lidmi, rád se mazlí, spinká v posteli, je to skvělý společník. Má rád procházky po zahradě, ale nikde se netoulá, zůstává v blízkosti domu. Popimu nevadí mladší koťata, ale ideálně by měl jít jako jedináček do domku se zahrádkou. Pejsci mu nevadí, vhodný i k dětem.

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

Popi byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jarmila Teturová & kočičky Káťa a Klingr. Děkujeme! 

Zprávy z nového domova:

9.7.2015
Popi asi nebude mít se zvykáním v novém domově žádné potíže, fotky spokojeného kocoura dorazily hned 3. den! Je šťastný, že se zbavil ostatních koček... dostal nové jméno Filip.

popi250.jpg

 

26.7.2015
Filípek mohl poprvé ven:

Po třech týdnech konečně venku, ale domů se mi vůbec nechce a tak sedím schovaný ve dřevě a domácí neví co budu dělat dál....

27.7.2015
Skoro po 24 hod. si Filípek užívá domácího tepla a nějak nejeví zájem o venkovní procházky a my jsme rádi ze se nám vrátil.

Kočky SOS:
Děkujeme za zprávy a fotky, on je Filípek šťastný, že kolem sebe nemá další kočky a má vás jen a jen pro sebe!

7.8.2015
Posíláme pozdrav z Prusanek, Filípek už rád chodí ven a užívá si léto. Pejska se už nebojí a ten si na něho taky zvyká.

16.8.2015
Filípek přeje hezký den všem kočičkám v Hodoníně a Mikulčicich a jejich chovatelkám!  
popi250-2.jpg

25.8.2015
Filípek se začal toulat noci tráví venku a asi zdolává soupeře, protože nás zbudi kočičí řev. Ráno se jde domu na snídat a vyspat a teď se přišel pomazlit a popusinkovat a ujistit se ze ho máme rádi.

23.9.2015
Po více jak dvou měsících v novém domově opět spokojeně spící Filípek zdraví kočičky a jejich opatrovatelky!

19.11.2015
Po toulavé noci a vydatné snídani se Filípek chystá ke spánku kde vystřídá majitele.Taky jedno ráno přišel pochroumaný plakal nedal na sebe šahnout ležel v listí, ale už je to dobré a tak zdravíme Hodonin a Mikulčice

30.12.2015
Filípek už skoro po půl roce je čím dál větší zlatíčko, s proti stresovým obojkem zvládá petardy, rád se toulá, tak vždy očekávám jeho návrat a to se pak i v noci dobývá na okno, pak v koupelně poumýváme pacičky a hajdy na pelíšek a tak to přejeme všem kočičkam.

popi250.jpg13.2.2016
Pomáhal jsem plést, pak jsem se šel podívat jak to vypadá na zahradě a mé nožky byly od bláta, tak se musely umýt.
A tím zdravím Hodonín a Mikulčice a jsem rád, že mě mají moc rádi!
Popi - Filípek

29.4.2016
Přejeme všem krásné slunečné dny a kočičkam hodné lidičky.
Filípek je v pořádku, kontroluje přípravu snídaně a taky ma za sebou odčervení a protiklišťovou pipetu, protože jsme jich už par vytahovali. Je trpělivý a tak snad bude chvíli pokoj. Rád se vyhřívá na sluníčku, ale nejraději cely den prospí doma. Nesnáší a bojí se hrozně vysávače, tak musím vystihnout, jak se někde vzdálí, zato večer jde na toulky a v noci přijde i dvakrát s blátem obalenýma nožkama, tak skoro koupeme a on si to pak v posteli užívá a tak je to i teď.  A tak díky za něj.  Š.

img_0675.jpg9.6.2016
Filípek - Popi je moc opatrný, ale vnoci spí u sousedů a v 5 hodin ráno ťuká na snídani a pak si užívá sluníčka a obdivuje ptáčky.
Zdravíme do Hodonína a Mikulčic

 

 

 

 

popi.jpg30.11.2016
Venku je móóc zima a doma pod dekou a u krbu s plným bříškem je moc fajn! Kéž by se tak měli všichni kočičáci.


12.4.2017
Přemohla mně jarní únava a doma je teplučko, v noci jsem se naučil toulat venku, taky jsem měl klíště jak palec, ale už mě natřeli a taky odčervili a tak jsem fit a trochu se kamarádím už i s naším psem, tak přeji všem hezký víkend. Filip

31.5.2017
Užívám si sluníčka a vyměnil jsem ho za krbové teplo a je mi fajn a hlavně mně mají móc rádi!
Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Je to fešák!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 12. 6. 2016 21:25)

Krásný kocourek a evidentně šťastný,moc mu to přejeme!!!Jen tak dál!

Měj se krásně,Popíčku!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 8. 7. 2015 14:27)

Přeji krásný kočičí život a hóóódně dlouhý a zdravý,Popíku!!!

Hodně štěstí

(Renata Žaludová, 7. 7. 2015 23:45)

a dlouhý společný život Popimu i jeho lidem! Jsem ráda že konečně našel domov!

Věřím

(Jitka, 4. 5. 2015 11:19)

Věřím, že dobrý člověk přijme brzy Popinka k sobě domů. Předem mu velice děkuji!

NECHÁPU!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 13. 10. 2014 12:55)

že takovýho překrásnýho kocourka ještě někdo nerozmazluje na gauči a nezdobí mu svým egem domov.Popi,já bych tě zlatičko brala všemi deseti,ale nelíbilo by se ti mezi tolika číčama,i když bych tě cicmala jako každýho!
HODNĚ ŠTESTÍ A BRZKÝ,STÁLÝ A HODNÝ DOMOV!!!!

Popi,je nádhera sama!

(Daniela, 23. 4. 2014 10:54)

Tento kocourek je, a bude superkocouří frajer,na to mám čuch.Ty zelený oči!!!!!Ty mluví za vše......Hodně štěstí,abys Popíčku našel brzy ten pravý domov a hodné lidičky v něm!Daniela+sedm kočen