Jdi na obsah Jdi na menu
 


Princezna 02

26. 11. 2016

princezna250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Princezna - 16.6.2016 objevila cyklistka v lese v oblasti Sedlec u Mikulova 9 opuštěných koťat. Někdo je sem vyhodil, byly to dva různé vrhy - od dvou koček. Starší koťata si vzal útulek Břeclav,  mladší (Princezna, Čenda, Venda a Želvička) jsou u nás. Princezna je mladá, hravá a potřebuje kamaráda. 26.11.2016 Princezna byla umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi Mobimu. Domov našla na VII.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde a zde.

Princezna byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Pavla Mihalová s kocourem Matějem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

3.12.2016
Dobrý den,
Princezna si s Mobíkem chtěla hrát už od prvního dne, ale on na ni ze začátku trošku prskal. Už si ale oba zvykli a teď spolu lítají po bytě jako dvě střely a každý večer se nám válí v posteli.

princezna300.jpg

9.1.2017
Zdravím a posílám fotky Princezny a Mobiho. Oba jsou velice mazliví, rádi se s námi válí v posteli a koukají na filmy. Člověk se nemůže bez koček ani vykoupat, oba musí asistovat alespoň pozorováním z pračky. Válení se na ručníku na pračce je prostě nejlepší.  Princezna velmi ráda pečuje o Mobíka a hezky ho drhne, a když se ji při tom snaží okusovat, tak ho velmi rychle zpacifikuje tlapkama a drhne ho spokojeně dál. Mobinek rád sbírá prádlo ze sušáku, co není pořádně přidělané, to sundá. Na to, že to jsou takoví prckové, dokáží při těch jejich hrách dupat jako sloni :D Z kocoura bude nejspíš velký ajťák, strašně rád si lehá na klávesnici. Papkají hezky, občas máme pocit, že jsou snad bezední, obzvlášť Princezna, která chodí pomoct s baštou i Mobimu. Přejeme hezký den Vám i kočičákům.

Další fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář