Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rézinka

29. 11. 2023

mensi-rezinka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

26.7.2022 - Dvě koťata našli oznamovatelé na svém pozemku ve Vacenovicích, jsou to kočičky a mají asi 2 měsíce. Přijali jsme je k nám, ale po nějaké době se ukázalo, že další koťata i s kočkou jsou na jejich půdě a toto dvě z ní asi spadla. S oznamovateli jsme v kontaktu, kočka se bude kastrovat ... Kočičky mají delší srst, zrzečka je Rézinka a bílomourečka Hanička. 25.10.2022 - Rézinka je velký mazel, když ji mazlivá nálada popadne nedá se odbýt. Také je to ale velká divoška, velmi aktivní mladá kočka, která se ráda prohání, skáče a potřebuje podobně starého kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Ideálně do většího bytu se zasíťovaným balkonem či terasou. 29.11.2023 - Rézinka odjela do nového domova, do Vídně, do bytu, ke kocourkovi, který přišel o kamaráda Chulia (kocourek odešel po 12 letech do kočičího nebe).

Další fotky zde.

Rézinka byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Monika Pospíšilová a kocour Alan. Děkujeme!

Rézinka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mia. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

30.11.2023
Hezký večer, tak Rézinka objevuje nový domov, co mě překvapilo - jak je  sebevědomá a náš kocour se zatím drží v pozadí. Ale normálně se očichají, ale ona chce moc blízký kontakt a to je mu zatím moc narychlo. Doufám že se v noci sejdou s náma v posteli.

16.12.2023
Dobrý večer, včera jsme poprvé Rezinku vzali do domku a musím říct, že po hodině byla absolutně uvolněná a cítila se jako doma, moc se jí tu líbí. Pomáhala při vaření a vánočním zdobení a teď je totálně unavená. S Kasperem to ještě není na velké mazlení, ale aspoň se respektují a Rezi se opravdu zklidnila, už to není taková rychlobežka, je rozumná a poznává nové věci a prostředí. Posíláme pozdrav a nějaké fotky.

img-20240413-wa0001.jpg13.4.2024
Hezký večer,  
Rézinka posílá hezké pozdravení! Je to velmi sebevědomá kočena, nemá strach skoro z ničeho ani koz se nebojí, naopak pořád na ně dohlíží. S kámošem to jde trochu pomaleji, není to ještě taková láska, ale vychází spolu dobře, ona je spíš hodně fixovaná na mě a hraje si skoro jenom se mnou. Máme spolu moc hezký čas. O víkendech pobývame buďto v domku a na zahradě nebo jedeme na Lučinu na chatu. Kdyz je venku přesně ví, kde je domov a je fakt jenom v nejbližším okolí, ona je taková inspektorka všechno má pod kontrolou, takže ideální. Posílám nějaké fotky a video a přeju co nejmíň starostí a zdravíme.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rezinka

(Eva J., 30. 11. 2023 18:07)

Měj se krásně, miláčku,jsi tak nádherná a konečně jsi se dočkala své doma. Hodně lásky a radosti.