Jdi na obsah Jdi na menu
 


Romeo 02

13. 10. 2018

romeo-kolaz.jpgKocour, kastrovný, nar. 6/2014
Umístění:
depozitum Mikulčice

Romeo byl maličké, na kost vyhublé a špinavé koťátko, které leželo v klubíčku na méně frekventované silnice. Objelo ho několik aut, prošlo kolem něj i hodně lidí, ale nikdo mu nepomohl. Trochu soucitu měly alespoň malé děti, které se ho snažily zahnat z cesty do trávy. Ale on se pořád vracel zpátky, jakoby chtěl být na očích, aby ho mohl někdo zachránit a postarat se o něj. Romeo byl po příchodu k nám ve velmi špatném stavu, zablešený, špinavý, začervený, měl silný zápal plic a vážil jen 800g. Využíval ATB a krásně prospívá, má neuvěřitelnou chuť do jídla. Moc rád si hraje, mazlí se a je připraven na odchod do nového domova.  Je vhodný jako společník ke kočce, ale  pouze do domku se zahrádkou.
18.2.2018 - V našem depozitu čeká Romeo na svůj domov už 3,5 roku! 
Romeo je velmi mazlivý, je to takový něžný obr, který se rád chová v náruči. K cizím lidem je trochu plachý, ale jakmile si zvykne, tak je to velký mazlík, který rád spinká s námi v posteli. Chodí ven, ale stačil by mu i menší dvorek, kde se může vyhřívat na sluníčku.  S kočkami vychází dobře. Umazlený gaučák! 13.10.2018 - Romeo se konečně dočkal! Dnes odjel do nového domova, do Troubska, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.
 
Zprávy z nového domova:

18.10.2018
romeo.jpg
 

 

 

 


 

 

img-20200416-wa0008.jpg18.4.2020
Rok a půl je v novém domově Romeo! Krásný, šťastný, spokojený ...

 








19.1.2021
Jezdíme na chatu Romeo je vděčný cestovatel rád, jezdí autem a jak vidí přepravku hned je v ní a umí se i zavřít a dokáže i 2 hodiny čekat v přepravce ...  Pozná, kdy je pátek a běda odjed bez něj! :-) Opravdu je velice chytrý a vděčný, vše co mu koupíme dokáže ocenit. Julinku naučil strašně moc věcí, to se nadá popsat, to se musí vidět. Je to frajer a máme z něho radost.

Další fotky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kocour

(Věra , 28. 8. 2019 23:01)

Překrásný kocourek se z něj vyklubal. A věřím, že se má v novém domově moc dobře.