Jdi na obsah Jdi na menu
 


Romeo 03 a Julie

20. 8. 2020

noe8.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín

14.4.2020 - Dnes jsme přijali dvě odrostlá koťata, cca 6 - 7 měsíců stará. Objevila se před časem na půdě jednoho domku v Krumvíři. Paní majitelka je už stará paní, má své kastrované kočky a péči o další by nezvládla. Jsou to šedá kočička Julie a bílozrzavý kocourek Romeo, umístěni do karantény. 25.6.2020 - Romeo je kastrovaný, očkovaný, zdravý a může do nového domova. Je to kocourek mazlivý, hravý, s kočkami vychází dobře a do nového domova může odejít spolu s Julií (ale není to podmínka) nebo může být umístěn k vaší kočce, ale pokud by mohl chodit ven, může být i jedináček.  20.8.2020 - Dnes odjeli Romeo společmě s Julií do Veverské Bitýšky, do domku.

Další fotky zde.

Romeo byl adoptován na dálku - krmivo hradili Olina a Milan s kočkami Milčou, Florou a Hugem. Děkujeme!

Romeo byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

j5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín

14.4.2020 - Dnes jsme přijali dvě odrostlá koťata, cca 6 - 7 měsíců stará. Objevila se před časem na půdě jednoho domku v Krumvíři. Paní majitelka je už stará paní, má své kastrované kočky a péči o další by nezvládla. Jsou to šedá kočička Julie a bílozrzavý kocourek Romeo, umístěni do karantény. 25.6.2020 - Julie je po kastraci, očkovaná, zdravá a může do nového domova. Je to kočička mírná, neprůbojná, do nového domova může odejít spolu s bráchou Romeem (ale není to podmínka) a nebo, pokud bude moci chodit ven, mohla by být i jedináček. 20.8.2020 - Dnes odjeli Romeo společmě s Julií do Veverské Bitýšky, do domku.

Další fotky zde.

Julie byla adoptována na dálku - krmivo, veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

romeo-s-julii.jpg4.9.2020
Romeo s Julií všechny zdraví z Veverské Bítýšky!
Kočičí sourozenci jsou mazliví, spolu si pěkně vyhrají a už se vůbec nebojí. Poslední schodek u půdy, kam se schovali první den, už vyměnili za pelíšek na křesle a na škrabadle. :-)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář