Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ron 02

4. 11. 2023

img_20230305_091703mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

31.5.2021 - Dnes jsme přijali dva kočičí sourozence z Moravské Nové Vsi. Oznamovatelka nám ohlásila, že se jí začali objevovat u slepic, kde hladoví dojídali zbytky jídla. Je to černý kocourek Ron a mramorovaná kočička Hermiona, oba s delší srstí. Hodně se bojí ... 22.2.2023 - Ron  ČEKÁ NA DOMOV UŽ DRUHÝ ROK, je to krásný kocour, uhrančivý, velký, s delší srstí. K člověku je mazlivý, rád si hraje, rád si lehne na váš hrudník nebo do klína, ale jen když chce sám a umí říct i ne a proto není vhodný do rodiny s malými dětmi. Není vhodný do velké skupiny koček, jedna kočičí kamarádka nevadí, fajn by bylo, kdyby mohl odejít s někým koho zná od nás (poradíme), ale může být i jedináček. Rád by našel domov v domku se zahradou. 14.10.2023 - Po 2,5 roku se Ron dočkal a odjel do nového domova, do Zdounek, do domku se zahradou. 17.10.2023 - Rona jsme vzali zpátky, protože zájemci uvedli nepravdivé informace o podmínkách, které v novém domově nabízejí. 4.11.2023 - Ron odjel do nového domova, do Kyjova, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem. Věříme, že tentokrát to bude u babičky s dědečkem ten pravý domov.

Další fotky zde.

Ron byl adoptován na dálku - na krmivo přispívala Jana Krupka a kočička Galina. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img-20231213-wa0008.jpg15.12.2023
Ron je spokojený, klidný, mazlivý, akorát někdy trochu lekavý a nejde dál, než na balkon. Asi se bál sněhu, byl ho plný dvůr, tak uvidíme, co bude, až všechno roztaje. Ale nenutím ho, ať je tam, kde mu to vyhovuje. Pohybuje se po celém bytě. On sníh asi ještě nikdy neviděl, protože žádný sníh pár let nebyl. Teď je Ron samozřejmě nejvíc na teplých širokých parapetech nad topením. To se mu líbí. A nebo se uvelebí na klíně, když jím. V příloze posílám pár fotek.
Přeji hezký adventní víkend a veselé Vánoce!
Martina

7.4.2024
Dobrý den,
Ron posílá krásný pozdrav z Kyjova. Má se skvěle, rozmazluje jej babi i děda, takže se stěhuje z klína na klín a užívá si, že je sám středem pozornosti. :-) S jarním počasí už se odvážil i na zahradu, kde má svůj domeček, na kterém se dokáže hodiny vyhřívat na sluníčku. Posílám pár fotek, fotí babi, takže kvalita není úplně ideální, ale snad dostačující.
Vás i všechny kočičáky zdraví F. z Veselí a S. z Kyjova

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář