Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shadow a Tesa 04

14. 4. 2018

shadow320.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Shadow (čti šedou - stín) a její sourozence Darling, Gold a Silver porodila kočka v zahrádkách Na štěpnici v Hodoníně, více o případu zde. Koťata jsou nemocná, léčí se a zotavují. 1.10.2016 Shadow je zdravá a může do nového domova! Nevhodná jako jedináček11.3.2017 Shadow našla domov na naší VIII. umísťovací výstavě, v Brně, v bytě a čeká tam na ni kocourek.

Další fotky zde.

Shadow byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla Veronika Bendlová. Děkujeme!

img_5875.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

8.1.2018 - Dnes jsme přijali černou kočičku. Nějakou dobu se zdržovala v rekreační oblasti Filipovo údolí a vyptávala jídlo od turistů a lyžařů. Dostala jméno Tesa a je umístěna v karanténě.
19.3.2018 - Tesa je zdravá, drobnější kočička, velice umazlená, s kočkami vychází dobře, je vhodná i do rodiny s malými dětmi. Nevhodná jako jedináček.  14.4.2018 - Tesa odjela do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našla v Brně v bytě u Shadow a dalšího kocourka.

Další fotky zde.

Tesa byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Nataša Pospíšilová, pes Honey a kočka Reila. Děkujeme! 

 

Zprávy z nového domova:

12.3.2017
Dobrý den,
posílám Vám zprávu o Shadow. Lítá po celém domě, jí, pije a byla na WC po Zorrovi. Noc proběhla celkem vklidu. Šla spát až po 2h, to byla se mnou v posteli, kde pak spala nevím. Se Zorrem na sebe včera syčeli, dnes se jen očichávají bez syčení. Shadow se se všemi mazlí, skáče na klín a dožaduje se pohlazení. Je úžasná. V další zprávě pošlu fotky.
S pozdravem Blanka

sh350.jpgVečer:
Dnešní den proběhl pohodově, všichni jsme si s ní vyhráli, teď si hraje s udičkou. Po obědě spala v pelíšku v kuchyni. Snědla tři plné misky masa, dostala i syrové kuře namíchané s masem z Gurmetky a jedla taky granule. Na WC chodí bez problémů.
Zorro přestal naříkat, ale ještě dopoledne dělal uraženýho, odpoledne si už navzájem očichávali čumáčky, bez syčení a večer se dokonce přetahovali o udičku. Pusu na čumáček jsem vyřídila. Jméno Shadow zůstává, ale vybíráme přezdívku, vede Torpédo nebo Mazlík. V příloze je pár fotek.

15.3.2017
Dobrý večer,
dnes nám kočičky uchystali překvapení. Jedli v klidu vedle sebe, Shadow  Zorrovi  lezla do misky a on ji nechal, vůbec neprotestoval. A pak se spolu začali honit, běhali po schodech, skákali po škrabadle. Jednou honil Zorro Shadow a pak zase Shadow Zorra, ale bylo to jenom takové kočkování, nakonec usnuli kousek od sebe v křesle. A večer jsme si hráli se Shadow s udičkou a Zorro se k nám přidal a pak si hráli spolu. Zdá se, že už jsou kamarádi.
Shadow jí 4x denně, dnes vypila i kočičí mléko. A máte pravdu, po jídle vypadá jakoby spolkla balón. V noci spí různě, střídá pelíšky i naše postele, nebo křeslo v obýváku.
Přišla nás navštívit babička, Shadow šla hned k ní a chtěla se mazlit. Babičku taky úplně okouzlila.
S pozdravem Blanka

18.3.2017
Dobrý den,
dnes je to týden, co jsme si donesli Shadow domů. Velice rychle si u nás zvykla, se Zorrem jsou kamarádi, spí vedle sebe v posteli. Jsme moc rádi, že ji máme. Je to naše umazlené zlatíčko. Zdravím a přeji pěkný den,
Blanka

shadow350.jpg13.4.2017
Dobrý den,
už je to víc jak měsíc, co u nás Shadow našla domov. Rychle si u nás zvykla, se Zorrem jsou kamarádi a myslím, že je u nás spokojená. Honí  míčky a aportuje myšky, ale nejvíc miluje hraní s udičkou. Ráda chodí na procházku na zahradu a do lesa. Vykračuje si na vodítku jako pes. Nechá se vozit na nákupním vozíku (viz. foto). Je to naše umazlené zlatíčko. V příloze posílám pár fotek.
Zdravím a přeji veselé velikonoce, Blanka

3.8.2017
Dobrý den,
píšu Vám, protože mám pár novinek.
s.jpg
Shadow se daří dobře a má dalšího kočičího kamaráda. K nám na zahradu se zatoulal šedý kocour. Byl přítulný, mazlivý a chtěl k nám domů. Protože byl plný klíšťat, vzali jsme ho k veterinářce. Ta odhadla, že má asi 2 roky a je kastrovaný. A řekla, že to není obyčejná kočka, ale ruská modrá. Předpokládala jsem, že se ztratil a někdo ho usilovně hledá. Podala jsem spoustu inzerátů, obvolala chovatelské stanice, útulky a nic. Nikomu nechyběl. Tak zůstal u nás. Bez problémů se zapojil do naší smečky a vlastně nás adoptoval. Jmenuje se Wolf. Naše smečka řádí doma i venku. Chodíme s nimi do lesa, pouštíme je na  zahrádku.
S přáním krásného dne Blanka

Další zprávy po příjezdu Tesy:

15.4.2018
Dobrý den,
dnes je u nás Tesa teprve druhý den, ale vypadá to, jakoby už u nás byla celý měsíc. Dům má prošmejděný od sklepa až po horní patro, na balkóně byla několikrát spolu s celou naší smečkou. Baští granule ze společné misky, pije z fontánky a používá kočičí záchod. Je neuvěřitelně přítulná a mazlivá a pořád vrní. Už nás všechny několikrát opusinkovala. Prostě k nám přišlo další zlatíčko. Zorro ji přijal, už se taky pusinkovali a žrali společne z misky. Wolf okolo Tesy chodí, ale moc si jí nevšímá. Tiffany (původně Shadow) byla včera uražená, ale dnes už jsou s Tesou kamarádky. Posílám pár fotek.
S pozdravem Blanka

nase-smecka-17.4.2018.jpg17.4.2018
Dobrý den,
dnes je u nás Tesa čtvrtý den. Naše smečka ji už přijala za člena. Zorro je ochránce, Tiffany kamarádka na blbnutí a Wolf kamarád na průzkum domu. Přikládám fotky.
S pozdravem  Blanka

17.6.2018
Dobrý den,
posílám další zprávy o Tese. Trošku povyrostla a přibrala, je z ní krásná černá kočička, oči jí svítí jako smaragdy. Měla zánět v dásních, ale už je zdravá. Je u nás moc spokojená, vysloužila si přezdívku Durracel. Lítá po domě, řádí na zahrádce, leze v lese po stromech. Její nejlepší kamarádka je Tiffany (Shadow), jsou jako dvojčata, říkáme jim Agenti T+T. Objednala jsem jim u Vás hračky, protože mají u naší smečky největší úspěch.
Zdraví Blanka a kočičí smečka: Tiffany, Tesa, Wolf a Zorro

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(Vlaďka, 15. 3. 2017 9:27)

Kočička to u Vás vyhrála! Je úžasné, že kočky z SOS jsou vymazlené a máte o nich veškeré info - viz ten balón po jídle:-) Zorro je šťastný kotík, má kámošku ke hrám. Přeji hodně pohody a veselých zážitků:-)