Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpánka 05 a Hanička 07

22. 11. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

20.7.2021 - Koťátko z Tasova nám nahlásili hosté penzionu. Na zahradě apartmánu jim několik dní plakalo, ale majitelé penzionu to odmítli řešit s tím, že takových koček všude po Tasově je, a kotě vyháněli metlou a házeli přes plot. Kde se v lidech bere na necitelnost? To kotě je venku bezradné, mělo by být ještě u své mámy. Venku si samo nemá šanci poradit. Je to kočička a dostala jméno Štěpánka. 1.2.2022 - Ze Štěpánky vyrostla krásná mourečka, hodná, milá, krásně mazlivá a komunikativní. Potřebuje kočičího kamaráda a je vhodná i do rodiny s dětmi. 31.5.2022 - Štěpánka odjela do nového domova, do Uherského Hradiště, do bytu, kde na ni čeká kočička Amálka.

Další fotky zde.

Štěpánka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Monika Pospíšilová a kocour Alan. Děkujeme!

Štěpánka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

26.7.2022 - Dvě koťata našli oznamovatelé na svém pozemku ve Vacenovicích, jsou to kočičky a mají asi 2 měsíce. Přijali jsme je k nám, ale po nějaké době se ukázalo, že další koťata i s kočkou jsou na jejich půdě a toto dvě z ní asi spadla. S oznamovateli jsme v kontaktu, kočka se bude kastrovat ... Kočičky mají delší srst, zrzečka je Rézinka a bílomourečka Hanička. 25.10.2022 - Podobně jako Rézinka i Hanička je velký mazel a když ji mazlivá nálada popadne nedá se odbýt. Také je to ale aktivní kotě, které potřebuje podobně starého kamaráda nebo může odejít s některým kotětem od nás. 22.11.2022 - Hanička odjela do nového domova, do Uherského Hradiště, do bytu, kde na ni čeká kočička Amálka a naše Štěpánka, nyní Andělka.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

1.6.2022  
Dobrý den,
Štěpánka - u nás už "Andělka" zvládla cestu hezky. Doma se trochu rozkoukala, s naší kočičkou se oňufaly, ani jedna nesyčela, nebo nebyla agresivní, ale bály se sebe navzájem. Ukázali jsme Andělce její záchůdek a mističky, ale zatim je pořád pod pohovkou. I přes noc, kterou nám celou prozpívala a nechtěla ven.

2.6.2022
Kámošky ještě nejsou, ale udělaly velký krok. I Andělka nám už vylézá z podsedačky na okružní jízdu po bytě, ještě teda nepila ani nejedla, ale už se umývala.

1.jpg4.7.2022
Dobrý den,
Štěpánka, nyní už Andělka bych řekla, že se už vžila do naší malé rodiny. Našla si u nás v ložnici místo na spaní a občas vyfoukne privilegované místo v posteli starší kočičce Amálce.
Svoje mistička ani jednu nezajímá, protože co kdyby tam jen ta druhá měla toho víc, nebo něco lepšího  ..., tak hospodaří se vším spolu. Skáčou si po ocasech navzájem, občas se proženou, oňufáčkují, ale každá má přece jen pořád svoji bublinu. Vyřešili jsme pouze dva problémy - to, že očividně nejlepší voda na pití byla ze záchodu a druhá, že hrabání v jednom velkém květináči je tou nejlepší zábavou. Andělka je hrozný mazel. Pozornosti si urputně domáhá žducháních hlavou do naší ruky, brady, čela a čehokoliv co se zrovna podaří. Při mazlení je to totiž neposeda a pořad musí přešlapovat.
Řešíme již slíbené zasíťování balkonu, tak holkám rozšíříme trochu jejich obzory. Na stravu granulek a čerstvého masa si zvykla, občas si dá s Amálkou bezlaktozové mléko. Něco málo u nás už i přibrala.

Další zprávy po příjezdu Haničky:

26.11.2022
Hanička (teď Anička) zapadla jak kdyby tady byla odjakživa.

24.12.2022
Anička a Andělka posílají vánoční pozdrav a přejí pohodu, klid, štěstí a zdraví nejen vám, ale i ostatním kočičkám a my s nimi!

12.6.2023
Anička a Andělka mají nově zasíťovaný balkón! Jak moc byly překvapené se podívejte na fotky do alba.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář