Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tami 04 a Týnka 03

1. 2. 2020

9.jpgKočka, nar. 9/2019
Umístěmí:
dočasná péč Mikulčice

31.10.2019 - Tak jsme si říkali, že pro letošek už to máme za sebou a že je s odkládáním koťátek konec ..., ale zavolala 13 letá slečna, že na autobusové zastávce v Týnci pláče 7 (!) koťátek. Co je toto za hrdinství, sebrat kočce koťata a pohodit je na zastávku? Nikdo z kolemjdoucích je neviděl a neměl snahu pomoci? Někteří dospělí by se mohli od dětí učit. Koťata tam byla asi přes noc, byla velmi podchlazená, nejmenší kočička váží pouhých 180 g. Jsou to Toník, Timy, Týtý, Tutu, Tinky, Tami a Týnka. Koťata byla převezena do dočasné péče. 28.1.2020 - Tami je kočičí holčička se vším všudy. Je klidnější, klučičích bitek mezi sourozenci se moc neúčastní, ale když přijde na věc, tak se poprat umí. Určitě se v životě neztratí. Tami musí mít v domově kočičího kamaráda nebo může odejít do nového domova s některým se svých sourozenců. 1.2.2020 - Tami dnes odjela s Týnkou do společného domova, do domku v Ochozu u Brna.

Další fotky zde.

Tami byla adoptována na dálku - podporovala ji Veronika Maňáková. Děkujeme!

1.jpgKočka, nar. 9/2019
Umístěmí:
dočasná péč Mikulčice

31.10.2019 - Tak jsme si říkali, že pro letošek už to máme za sebou a že je s odkládáním koťátek konec ..., ale zavolala 13 letá slečna, že na autobusové zastávce v Týnci pláče 7 (!) koťátek. Co je toto za hrdinství, sebrat kočce koťata a pohodit je na zastávku? Nikdo z kolemjdoucích je neviděl a neměl snahu pomoci? Někteří dospělí by se mohli od dětí učit. Koťata tam byla asi přes noc, byla velmi podchlazená, nejmenší kočička (Týnka) váží pouhých 180 g. Jsou to Toník, Timy, Týtý, Tutu, Tinky, Tami a Týnka. Koťata byla převezena do dočasné péče. 25.1.2020 - Týnka má 4 měsíce a může do nového domova. Z Týnky roste velká bojovnice. Není se čemu divit, když je pořád ze všech nejmenší a musí si umět hrát s dvakrát většími sourozenci. Týnka je kotě a musí mít podobně starého kamaráda a do nového domova může jít s některým se svých sourozenců. 1.2.2020 - Týnka dnes odjela s Tami do společného domova, do domku v Ochozu u Brna.

Další fotky zde.

Týnka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Drahoš, Edita, Editka, Natálka, Nikolka, kocour Chulio, kočička Mája a pes Dášenka. Děkujeme!

Týnka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu jí hradili Kohútovi a kočička Ophélie. Děkujeme!

 

20200202_083743.jpgZprávy z nového domova:

5.2.2020
Dobrý den,
v sobotu jsme si odvezli od paní Rampáčkové 2 koťata - Týnku a Tami. Kočičky už se adaptovaly, hezky papají, používají záchod, hrají si a mají se čile k světu. Je jich všude plno a dělají nám radost. Posílám pár fotek.
Přeji hezký den. Silvie

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář