Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teodor 04

3. 4. 2021

Kocour, kastrovaný, 20200704_113013.jpgnar. 5/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

1.9.2019 - Kotě bylo nalezeno v Lanžhotě, ve velice špatném stavu, podvyživený, průjem, špatná srst. Je to kocourek, dostal jméno Teodor, odpočívá v karanténě, dostává léky a dobré papání. 21.1.2020 - Z ošklivého kačátka vyrostla nádherná labuť a z Teodora vyrostl opravdu nádherný kocour. Je hodný, s ostatními kočkami se snáší, je zvyklý na psy. Po čase jsme Teodorovi museli umožnit chodit ven, byt mu byl s jeho temperamentem opravdu málo. A od té doby, co chodí ven je jako vyměněný. Moc rád se hraje a prohání všechny kočičí kamarády i ty psí. Je to mazel, v novém domově musí mít kočičího kamaráda a musí chodit ven. 20.12.2020 - Teodor dnes odjel do nového domova podle svých představ, na statek v Chlumu u Zlína, kde ho čekají děti, dva vlkodavové a další zvířectvo. 29.1.2021 - Teodor si v novém domově nezvykl a dnes jsme ho přivezli zpátky. Misto něj odjeli Toník 03 a Tutu a ti jsou spokojeni. Více zde. 3.4.2021 - Dnes odjel Teodor do nového domova, na statek v Úvalech u Valtic, kde ho čekají dvě kočičky a dva pejsci. Je to jeho druhý pokus a věříme, že to tentokrát vyjde.

Další fotky zde.

Teodor byl adoptován na dálku - krmivo mu hradil M Salon Brno. Děkujeme!

Teodor byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradili až do 12/2020 Mau a po jeho návratu do depozita Darja Čablová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

31.12.2020
Dobry posledni vecer 2020,
posilam fota Teodora jak se velice pomaloucku asimiluje. Zije hlavne v noci, tak v 10 vyleza z nory a v 9 rano mizi ... Jeste je plachy, ale pomalu se to lepsi. Roman

29.1.2021 - Teodor si v novém domově nezvykl a dnes jsme ho přivezli zpátky. Misto něj odjeli Toník 03 a Tutu a ti jsou spokojeni. Více zde.


mensi2.jpgZprávy z nového domova č.2

14.4.2021
Dobrý den,
moc děkujeme všem, kteří se na záchraně, odchování a sponzorování Tea podíleli. Když jsme si ho dovezli, ihned tu byl doma. Jitčiny obavy se nenaplnily a Teo se neschovával, nechal se hladit a normálně jedl. Druhý den jsme ho pustili do celého domu, zkoumal kde co, ale na zavolání došel. Tak teď okupuje celý dům, ale nejraději je s námi v pracovně na stole mezi počítači a kontroluje jestli se neflákáme. Seznámil se s naší kočkou Očenkou a papouškem Raráškem. Zatím závidí nám i Očence, že můžeme chodit ven, taky by se už asi rád podíval ven, ale zatím se bojíme my. Jitka říkala, že tak za 3 až 4 týdny, tak musí vydržet. Je to krásný, naprosto pohodový a milý kocour. Jsme šťastni, že ho máme.
Ještě jednou děkujeme, Pavlína a Pepa

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář