Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vendelín 04

18. 10. 2015

vendelin250.jpgKocour, nar. 7/2015

Vendelín je kocourek, kterého jsme našly v Mikulčicích - jednoho dne se procházel po chodníku přímo na ulici u našeho depozita. Pokaždé, když viděl lidi, ihned za nimi běžel a říkal si o pozornost. Byl drobný, vyhublý a celý špinavý. Zkusily jsme na něj zavolat a v ten okamžik v tom měl Vendelín jasno, jde s námi domů. Zkoušely jsme se ptát i v okolí, ale nikdo o tak krásném kocourkovi nic nevěděl. V našem mikulčickém depozitu se zabydlel neuvěřitelně rychle. Byl tak hladový, že se okamžitě vrhl na všechno jídlo a nic nemohl nechat. S plným bříškem se konečně zastavil a usnul. A spinkal celé dva dny, jak byl vysílený. Je to neuvěřitelně hodný, milý, chytrý kocourek a velká osobnost. Miluje společnost lidí, bude vám asistovat u každé činnosti, ale jen tak dlouho, jak ho to bude bavit. Ostatní kočky ani psi mu nevadí, Vendy se jen tak něčeho nezalekne. Má rád vyvýšená místa a na stole je jako doma. Je to sice stále ještě kotě, ale už teď jde poznat, že jednoho dne to bude PAN KOCOUR. Potřebuje kočičího parťáka. 18.10.2015 byl Vendelín umístěn do Hodonína, do bytu ke kotěti britské kočky.

Další fotky zde.

Vendelín byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jarmila Teturová & kočičky Káťa a Klingr. Děkujeme!  
 

Zpráva z nového domova:

1.11.2015
Milí přátelé koček,
posíláme Vám pozdrav z nového domova kocourka Vendelínka, kterého jsme si před 3 týdny osvojili. Vendelínek byl nemocný, ale už je zdravý a plný síly a máme dojem, že nám roste před očima. Při osvojení jsme k Vendelínkovi přidali ještě druhého kocourka Geryho. Kluci se velmi záhy skamarádili a i když si nemoc podávala ruce navzájem, tak spolu dovádějí, ale již teď je vidět, že pánem domu bude Vendelínek. Doufáme, že se kocourkovi u nás líbí a v příloze přikládáme několik fotek obou kocourků.
S kočičím pozdravem
A.

mazel.jpg4.9.2016
K Vendelínovi přibyl kocourek z krmného místa u cihelny - Mazel.

Mazel je krásný černý kastrovaný kocour, který se jednoho dne přidal ke kočkám krmeným u cihelny a velmi rychle se ochočil, a to natolik, že mňaukáním přivolával tamního krmiče a chodil k jeho domu a tak si ho vzal domů, k Vendelínovi.

Další fotky zde.

 

 

 

 


vendelin350.jpg

 

 

 

 

 

Další fotky ze společného domova zde.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vendelín

(Mirka L., 18. 10. 2015 18:37)

Vendelínku, jsi nádherný!
Přejeme ti dlouhý a šťastný život u hodných lidí, kteří se jistě budou pyšnit,jaká jsi krásná osobnost.
Mirka se čtyřmi kočičáky

Luxusní kocourek!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 5. 10. 2015 19:59)

Teda ten se povedl!Budoucí ozdoba každého domu!