Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vilík 03 a Kristián 06

24. 5. 2022

vilik270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Vilíka donesli jedné paní jako velmi nemocné a zavšivené koťátko, protože si s ním nevěděli rady. Paní Vilíka izolovala ve včelíně (aby nenakazil její kočky), kde chudák strávil úplně sám cca měsíc. Když jsme ho přebrali k nám, byl u vytržení z plných misek, z dalších koček, z mazlení a spaní v posteli. Stále běhal, chtěl si hrát, chtěl se mazlit, byl rozkošný! A to mu zůstalo do dnes. Bohužel, má chronický výtok z očí. Je to báječný, přítulný a mazlivý miláček. Má rád kočky, video zde a je nevhodný jako jedináček. 11.7.2017 Vilík byl umístěn do Hodonína, do domku ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Vilík byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Míša, Alda, Stelinka, Mikulášek a Micinka z Valtic. Moc děkujeme!

20211028_115044.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

5.8.2021 - Přijali jsme dvě koťata z Hrušek, mají 5 měsíců, ale jsou vyhublá, hladová. Je to rezavý kocourek Kristián a bílomourovatá kočička Amálka. V ulici Na zahajce se objevila tři koťata, která se držela spolu. Než přišla na místo pomoc, nikdo je nikam nezavřel a tak se nakonec podařilo odchytnout jen dvě a tříbarevná kočička zůstala venku sama a nedaří se ji najít. Kdo bydlíte v těchto místech, buďte pozorní, pokud kočičku uvidíte, zkuste ji přilákat na krmení a odchytnout a volejte nám na 724 1424 463. 17.2.2022 - Nikdo nechce krásného zrzouna? Kristián je parádní kočičí kluk. Je pro každou "špatnost" a klukoviny mu koukají z očí. Moc rád si hraje a vymyšlí kočičí hry. Je moc milý, rád se chová a hladí. V novém domově potřebuje kočičího parťáka, není vhodný k úplně malým dětem. Je zvyklý chodit na zahradu, pouze do domku. 24.5.2022 - Kristián dnes odjel do nového domova, do domku v Hodoníně, kde ho čeká kocour Vilík a kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

Kristián byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Sylva, Josef a kocouři Brumelo, Dron a Whiskas. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

vilik250.jpg24.7.2017
Ahoj lidi a kočičí kamarádi, posílám Vám pozdrav z nového domova.
Bydlení i strava jsou fajn, bydlím v domku s malým dvorkem a v misce je taky pořád něco dobrého. První dny jsem měl spoustu práce, všechno prozkoumat, očichat a taky okomentovat, pusa mi jela od rána do večera, někdy i v noci. Teď už toho tolik nenamluvím, protože to podstatné už jsem řekl :-) a myslím, že pánečci jsou rádi.
Čekali tu na mě dvě kočičí kamarádky, s roční Rubinkou už jsem kamarád, vymýšlíme lumpárny, honíme se v šustivém tunelu, zápasíme s mávátky, ale nejvíc nás baví honit takové červené světýlko. Pak je tu starší kočička Ája, ta už mi dala párkrát za uši. Zatím mě nechce pustit na dvorek a do ložnice, nechápu to, já přece vím, že tu byla dřív a že je velitelka. Ale protože jsem dobrák, tak jen v klidu čekám, až dostane rozum :-)
Tak to je zatím všechno, časem se zase ozvu.
Zdraví Vilík

pf2018--1-.png1.1.2018
Spolu s Vilíkem Vám všem přejeme úspěšný start do nového roku!
P.S. Doufám, že můžu za Vilíka říct, že se má dobře, zapadl skvěle do kočičí party, mladší kočička ho miluje, starší toleruje, takže klid a mír. Jen pokud se objeví v misce nějaká specialita, Vilda vrčí jako pes a nikdo si nedovolí přiblížit. V létě hodně času trávil na dvorku, i teď rád vyběhne, ale pokud ho tam zapomeneme o chvilku dýl, tak nám pěkně vynadá :-). Je pořád hodně komunikativní, moc hodný kočičí kluk a my jsme rádi, že ho máme.
S pozdravem Vilík a jeho rodina.


17.1.2019
Dovolujeme si Vás spolu s Vilíčkem po delší odmlce pozdravit a ještě popřát úspěšný rok 2019.
Vilík je zlatíčko, má se dobře, pouze na podzim prodělal těžkou rýmu, takže ho neminulo delší dobu užívání antibiotik. Naštěstí byl vzorný pacient a předpisově polykal tabletky a i přesto, že se mu špatně dýchalo, chuť k jídlu ho neopustila a tak na konci léčby byl o něco těžší. :-) Teď už je fit, prohání se po domě a pak relaxuje na okně na teplém parapetu a vyhlíží jaro a sluníčko. :-)

S pozdravem Iva a Vilík

Nové zprávy po příjezdu Kristiána:

mensi.jpg9.7.2022
Dobrý den, Kristián zdraví z nového domova.
Kocourek se velmi rychle rozkoukal, s mužskou části rodiny mu sblížení trvalo trochu déle, ale už jsme všichni kamarádi. Vilík, kocour s velkým srdcem ho okamžitě přijal za parťáka, kočička Rubby nějakou chvíli syčela a vrcela. I nyní přesto že je podstatně menší, občas Kristiána prožene a udělí lepanec, aby bylo jasno, kdo tady velí. :-) Ale jinak spolu tráví čas na parapetu okna a pozoruji ptáčky, občas mu půjčí i svůj polštářek. Spoustu času teď tráví Kristián na dvorku, kde si pro sebe zabral jedno pohodlné křesílko.
Kromě toho, ze je to velký krásný kocour, má skvělou povahu, je to velký mazal, přeborník ve válení sudů po koberci. Zkratka jsme rádi, že ho máme a doufáme, že on to cítí stejně.
Tak Vás všechny zdravime a přejeme krásné léto!
Kristián a jeho rodina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

měj se krásně Vilíku

(jolana, 12. 7. 2017 9:48)

a spokojený domov s mazlícíma rukama přejí tlapičky z Chudčic