Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wayne

14. 7. 2020

3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

13.8.2019 - Dnes nám bylo nahlášeno kotě, které se už druhý den zdržuje u restaurace Casino v Hodoníně. přijali jsme ho, je to 4 měsíční kocourek a dostal jméno Wayne. 4.11.2019 - Z Wayne vyroste krásný kocourek se sametovou srstí. Je velmi mazlivý, někdy se nedá odbýt. Ovíjí pacičky kolem paže a čumáčkem se otírá o tvář... 4.4.2020 - Wayne odjel do nového domova, do Brna, do bytu, kde ho čeká kocourek. 7.4.2020 - Bohužel Wayne je po 3 dnech zpět u nás. Noví majitelé neměli dost trpělivosti, Wayne v noci plakal, ve dne byl naopak bezprostřední a hrál si, obsadil všechna oblíbená místa domácího kocourka a naopak - domácí kocourek si nehrál, jen pozoroval. Majitelé nechtěli slyšet, že to všechno je úplně normální a že se to během času změní, že oba nepotřebují nic jen čas a trpělivost. Wane čas na to, aby si zvykl a v noci se mu nestýskalo po bývalých kamarádech a místě, které považoval za domov. Domácí kocourek čas na to, aby si zvykl na přítomnost nového kamaráda, čas na to, aby měl šanci zjistit, že je to zábava, pozorovat kamaráda, později se připojit ke hře a nebýt sám, když páníčci nejsou doma ... Je to velká škoda pro oba. 14.7.2020 - Wayne odjel znovu do nového domova, tentokrát do Hodonína, do bytu, kde ho čeká kočka a pejsek.

Další fotky zde.

Wayne byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

Wayne byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Míša Müllerová. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

4.4.2020
Tak Wayne je zatim moc hodnouckej, po ceste autem ze zacatku trosku plakal, ale po chvilce se uklidnil a kdyz jsem mu mrizkou prepravky prostrkovala prsty, otiral se o ne hlavickou a nechal se drbkat. Zatim ho nechavame zavreneho v pokoji, zalezl si za svuj krabicovy bunkr a od tama vyhlizi, co bude dal. Hladit se pri tom ale normalne necha, je mu to prijemny, jen na nem vidim unavu.
Nas kocour po nasem prichodu, kdyz ucitil novou spolecnost (asi taky citil vice pachu od vasich dalsich kocicek, s kterymi Wayne byl v kontaktu), zasycel, pak dostal novou santu a zklidnil hormon, :-) kdyz jde kolem dveri od pokoje, tak se vzdy zastavi, pozoruje, kdyz jdeme za Waynem dovnitr, tak nacuhuje, je to zvedava Keliska, tak uvidime, co prinesou dalsi dny a jak budou ledy roztavat ...

7.4.2020 - Bohužel Wayne je po 3 dnech zpět u nás. Noví majitelé neměli dost trpělivosti ...

 

Zprávy z nového domova č.2:

15.7.2020
Dobré ráno,
před chvílí jsme vstavali, trochu kňoural, ale v pohodě, už je po snídani ... Je přítulný, a moc hezký, ta moje kočička je drobnější..

received_689482665232077.jpg16.7.2020
Wayne je ukecaný, musí mít poslední slovo, a pes mu nevadí vůbec. Den probíhá v pohodě, navzájem se toleruji, když vyleze kočka, zaleze kocour a naopak a pes by se chtěl hrát s oběma. :-) Nepláče, je hodný.

17.7.2020
Před chvílí se Wayne navečeřel a zase zkoumá ... A co je dobré, kočka neutíká!

wa.jpg12.9.2020
Dobrý den,
přejeme krásný víkend. Zdraví Vás Waynen a jeho nejlepší kamarádka Keška!
Mějte se hezky, Jana.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář