Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoe 05

11. 3. 2023

z1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

2.5.2022 - Oznamovatelé nám přivezli kočku s tím, že ji našli v dubňanském lese. Je mladá, loňské kotě. Dostala jméno Zoe. 13.7.2022 - Zoe může do nového domova! Je to kočička krásná, k člověku mazlivá a přítulná a ráda ochutnává to, co máte na talíři vy. S kočkami vychází, mohla by mít kočičího kamaráda, ale pokud bude v domku moci chodit i na zahradu, může být i sama. 11.3.2023 - Zoe dnes odjela do nového domova, do Němčiček, do domku se zahradou (místo Amálky), čekají na ni dva kocourci.

Další fotky zde.

Zoe byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Monika Pospíšilová a kocour Alan. Děkujeme!

Zoe byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Jana Krupka a kočička Galina. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

4.4.2023
Dobrý den,
Zoe si u nás zvykla velice rychle. Je úžasně mazlivá. S kocoury vychází v pohodě - mladý kocourek Leo se do ní zamilovat, takže jsou stále spolu (dokonce nechce chodit ani ven, když ona zatím nemůže. :-) a starší (dominantní) kocour Mourek si jí moc nevšímá. Teď o víkendu už pomalu plánujeme prozkoumání dvora a zahrady, tak uvidíme. Zoe se na to asi moc těší, ale my máme obavy, aby jí někdo neublížil, protože se lidí vůbec nebojí a za každým důvěřivě jde? Přílohou zasílám pár fotek.
S přáním krásného dne, Pavla

1.jpg9.5.2023
Dobrý den,
tak ze Zoe se stala na 90% venkovní kočka a je opravdu šťastná. Zatím se drží u nás, nechodí na silnici, ale k sousedům do zahrady bohužel už leze. Každopádně si venkovní pobyt užívá. :-) Přílohou zasílám pár fotek.
Mějte se krásně, Pavla

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář