Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milotice - dům hrůzy II.

8. 8. 2016

O domě v Miloticích, kde byly kočky zavřené v králíkárnách a špinavé garáži jsme vás informovali koncem února letošního roku, více zde.

Minulý týden se k nám dostala zpráva, že paní nakupuje větší množství kočičího krmiva a tak jsme se tam zajeli podívat.
Paní nechtěla spolupracovat, byla vulgární a chvílemi až agresívní, ale my jsme byli trpěliví a neoblomní a paní nás nakonec pustila a garáž otevřela.

m400.jpgV garáži byl šílený zápach, vzadu pod stolem jsme zahlédli vystrašenou kočku. Na zemi ležela mrtvolka kotěte, zpola ohlodaná. Ve špinavých nádobách byly nějaké zbytky krmiva, vše plesnivé a shnilé. Na zemi u vrat garáže škrábance, jak se z garáže pokoušely kočky dostat ven. U garáže jsme vyrazili okénko, aby mohl dovnitř vzduch a kočka (připadně kočky) se mohly dostat ven.

Rovněž kocour Matýsek, kterého jsme minule paní nechali a přivezli mu škrabadlo, stelivo a záchod, byl zase zavřený, apatický. Miska s granulemi plná červů. I u jeho vězení jsme vyrazili dvířka.

Na zahradě se pohybuje také pes, který je v katastrofálním stavu, zadredovaný, zablešený, hubený.

m401.jpgJak jsme se zmínili už minule, paní je 76 let a je evidentně duševně nemocná. Nedá se s ní domluvit po dobrém a tak jsme dnes podali na Krajskou veterinární správu podnět k prošetření na podezření z týrání zvířat. Vyřádali jsme si, že chceme být u šetření a chceme být seznámeni s výsledkem.

Budeme vás informovat.

Fotky z návštěvy 4.8.2016 zde.

 

Dne 13.9.2016 jsme dostali emailem výsledek šetření v Miloticích, najdete ho zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dům hrůzy

(Zdenka S., 18. 9. 2016 8:09)

Možná by bylo dobré obrátit se na hygienickou
stanici pokud veterinární správa nefunguje.No
a taky by asi bylo nejlepší zjistit ošetřující
lékařku dotyčné paní tohle je na léčbu.

záchrana všeho živého

(Miluš, 17. 9. 2016 14:16)

nejdříve bych odvezla všechny kočičky co jsou u této neschopné ženy,pryč od ní a bláznivou bych zavřela do ústavu a už nepustila nikdy ven a garáž bych srovnala se zemí.

Re: záchrana všeho živého

(Milotice, 17. 9. 2016 16:30)

Jak byste to udělala? Něco takového je možné?

záchrana všeho živého

(Miluš, 17. 9. 2016 14:16)

nejdříve bych odvezla všechny kočičky co jsou u této neschopné ženy,pryč od ní a bláznivou bych zavřela do ústavu a už nepustila nikdy ven a garáž bych srovnala se zemí.

vážení,

(Jan s rodinou, 11. 8. 2016 8:35)

v sos měli jsme vás rádi a rádi jsme i když jen anonymně poslali nějaký ten grošík,ale tím že jste smazali náš příspěvek na tu starou degenerovanou svini jste si to u nás pěkně pohnojili.Proč nedáte prostor každému,kdo svobodomyslně vyjádří svůj názor?!Ještě se té babizny zastáváte?!Jste tedy směšní!Lidi,piště,ale i na zrůdy lidské mějte prosím pozitivní názory,jinak budete smazáni!A "nemocná"paní?Separace a to doživotní!!!
Jan, Telč

Re: vážení,

(Kočky SOS, 11. 8. 2016 11:56)

Paní Danielo,
smažu každého, kdo se nepodepíše svým vlastním jménem a navíc bude vyhrožovat druhému člověku fyzickou likvidací. Já vidím každou IP adresu z které příspěvek přijde, věděla jsem o všech vašich falešných příspěvcích pod prvním příspěvkem o Miloticích, kde jsem kvůli vám zastavila podávání komentářů, ale teď už mě to přestalo bavit.
To co píšete, ty vyhrůžky atd, to nikomu a ničemu neprospěje ani nepomůže.
Tomančáková, Kočky SOS

Re: Re: vážení,

(Jan s rodinou, 13. 8. 2016 13:20)

????????nOU COMENT!
Pěkný den!

Kočičky

(Jitka, 11. 8. 2016 23:37)

Nevím, jestli mám brečet nebo zuřit, co toto je za osobu, s někým to hold po dobrém asi nepůjde. Je vskutku slušně psáno nemocná a doufám, že vše dopadne ve prospěch koček a psa. Kdy už toto skončí? Holky z Hodonína jste neskutečně obětavé a já vám velice fandím, přeji vám spoustu energie do vaší záslužné práce a hodně moc pozitivní mysl za každé situace. Bez vás by to rozhodně nešlo, pokud můžeme nějak pomoci, třeba ubytovat nějaké čičeny, písněte mi. Děkuji vám za nás všechny.

Milotice

(Yveta, 9. 8. 2016 17:12)

Že je pani nemocná, o tom není pochyb. Ale také Milotice by se měli o pani postarat a taky dohlídnout, na to co dělá. Vždyť lidé ji tam znají, vidí co je zač.Každá obec má nějakou osobu, která něco provádí.Je mně smutno. Chudáci zvířata.

Nechápu to

(Markéta, 9. 8. 2016 8:30)

jak může někdo tohle dělat zvířatům. To je něco strašného. Ještě, že jste byli upozorněni, že se tam zase děje něco co nemá. Obávám se, že paní začala hned po ukončení Vašeho prvního zásahu zase kočky shromažďovat.
Zřejmě by měla být opravdu někde umístěna nebo ji bude muset někdo permanentně kontrolovat. Protože taková osoba to bude asi dělat bohužel pořád.