Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tali

21. 3. 2024

t3.jpgKočka, nar. 10/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.

21.3.2024 - Dnes ráno v Hodoníně před domem, kde máme depozitum nalezena přepravka zabalená do igelitu a v ní mourovatá kočička ...Takto se zbavujete kočky? A víte, že se jedná o trestný čin opuštění zvířete? Co kdybyste se nám člověče ozval, abychom se mohli domluvit na vašem měsíčním příspěvku pro kočičku? 28.3.2024 - Tali je stále ve velkém stresu. To se velmi často stává, když kočka přijde o domov a dostane se mezi velké mnžství koček. :-(

Další fotky zde.

Tali můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Tali můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tali

(Helča, 30. 3. 2024 9:51)

Ach Bože..takové chování je opravdu neomluvitelné. Původní majitel by měl čelit trestní odpovědnosti.. Tali, ať nový, lepší domov přijde brzo :)

Tali

(Libuše Černíková, 23. 3. 2024 1:05)

Možná, že se jedná o někoho, kdo měl kočičku moc rád, ale z finančních důvodů se už o ní nemohl starat a neměl odvahu svoji situaci přiznat. Tomu odpovídá i způsob odložení kočičky v přepravce - pečlivě ji zabezpečil proti nepřízni počasí a odložil v místě, kde bude záruka jejího nalezení a nového domova. Určitě to pro něho nebylo lehlé rozhodnutí.

Re: Tali

(Zdena, 23. 3. 2024 11:44)

Tak takové řeči miluju ... To je jako když někdo vyhodí do lesa celý vrh koťat (místo aby se řádně postaral o svou kočku a dal ji kastrovat), hodí celou zodpovědnost a nemalé finanční náklady na někoho jiného a ještě se najde "dobrák", který to komentuje, že "ale taky je mohl utopit". Hnus.

Re: Tali

(Kočky SOS, 23. 3. 2024 14:34)

Paní Černíková, nezlobte se, ale toto jednání se nedá tímto způsobem obhajovat.
Ať už jsou důvody jakékoliv, není možné takto zvíře nechat venku bez toho, abyste ho někomu předala nebo to aspoň oznámila.
Jaká je záruka jejího nalezení? Jedná se o bytový dům, normální ulici, lidé kolem přepravky chodili, nikdo nic neudělal (naštěstí), protože také mohl někdo, třeba i děti přepravku otevřít a kde by byl kočky konec?
Nejsou tam kamery a v ten den nebyl nikdo doma, paní depozitářka bylo mimo Hodonín, tak tam mohla kočka strávit ve stresu celý den a nechceme si představovat, co všechno se mohlo stát, kdyby nebylo jedné všímavé a zodpovědné paní ...
Takto opravdu ne.