Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zasíťování balkónu u Bonnie a Leoška

10. 7. 2022

Bonnie a Leošek odjeli do nového domova do bytu v Brně letos na jaře a právě dostali dárek v podobě zasíťování balkónu!

Jejich majitelka nám napsala:

mensi2.jpg"Od začátku jsem přemýšlela o zasítění balkonu, hledala jsem různé varianty, jelikož balkon má i postranní mezery u postranic, kde kočky mohou projít na další balkony, čili nestačilo zasítit jen přední část. Nakonec jsem zvolila trochu dražší řešení, ale opravdu profi firmou, doporučení jsem našla na vašich stránkách.
A musím říct, že pan technik to udělal opravdu bezchybně (síťovala firma K9) ... a já mohu v klidu nechat kočkám otevřeno celý den a nemít strach, že někde něco prolezou či překoušou. Síť je pevná a odolná i proti lezení, sice i sportovec Leošek pochopil, že až nahoru se nedostane, ale nějaký skoro metr nad parapet vyleze.
Za mě je zasítění nejlepší investice, i když samozřejmě levné to není. Kočkám to ale neskutečně otevřelo prostor a možnost zábavy, jsou tam prakticky pořád. Zejména pro mladé kočky se spoustou energie vidím možnost pobytu na balkoně jako nejlepší řešení. Mám srovnání - kočky před zasítěním -  byla na nich vidět nuda, koukat přes sklo ven není nic moc, a po otevření venkovního prostoru, kdy mají najednou o 90% zábavy navíc. Bydlíme poměrně nízko, takže koukají na lidi, na psy a  vůbec na vše, co se kolem děje, ... na stromy a do louky."

Další fotky zde.