Jdi na obsah Jdi na menu
 


Damián 05

5. 3. 2020

7.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

10.2.2020 - Byli jsme oslovení paní Lenkou z Archlebova s žádostí o pomoc. Ve vesnici objevila kočku s koťaty přežívající na zanedbaném pozemku u jednoho domku. Od majitele zjistila, že kočku nezná, není jeho, ale že mu v létě na zahradě porodila šest koťat. Majitel pozemku je nemocný člověk, kočky se snažil krmit mlékem a zbytky z kuchyně. Naštěstí paní Lence bylo jasné, že kočky se musí co nejdříve vykastrovat a kontaktovala nás. Další info zde. Kočičí mám je tříbarevka Liana, kocourci - zrzek Damián, mramorovaný Kendy, mourovatý Rendy a kočičky - šedé Karmela a Lupita, tříbarevná Šery. Koťata jsou velmi bázlivá, nekontaktní. 5.3.2020 - Všichni onemocněli, mají rýmu, dostávají ATB. Damiánek byl nalezen ráno mrtvý. Je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Damián byl adoptován na dálku - podporovala ho Dagmar Stolínová, kočičky Mici a Jazz a fenky Majda a Rejla. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zájem o Damiána a Karmelu n. Lupitu

(Vítězslav Kocman , 4. 3. 2020 14:20)

Dobrý den, měl bych zájem o shora uvedeného kocourka a jednu z kočiček. Vždy jsme měli doma kočky, ale nyní bylo tříleté období, kdy z preventivních důvodů nebyly (někdo je na naší ulici trávil). Nyní už je klid. Mám 16cti měsíčního pejska Yorkshira, který si u mých kamarádů hraje s jejich ročním kocourkem a tak si myslím, že by bylo fajn mu pořídit kočičí kamarády. Mám rodinný dům, po předchozích kočkách WC a škrábadla s prolézačkou a úkrytem. Bylo by možné se přijet na koťata podívat? Vkocman@volny.cz

Re: Zájem o Damiána a Karmelu n. Lupitu

(Kočky SOS, 4. 3. 2020 15:00)

Dobrý den pane Kocmane,
nacházíte se v rubrice "Přednabídka" a jak je v jejím úvodu napsáno, jsou tady kočky, které už jsou sice u nás, v našich depozitech, ale kvůli karanténě, nemoci, léčbě, rekonvalescenci nebo velké bázlivosti ještě nejsou připraveny na odchod do nového domova.

Všechny koťata z Archlebova jsou velmi bázlivá, vyrostla na pozemku bez kontaktu s člověkem a vůbec nevíme, jestli se ochočí natolik, aby byli k člověku přítulní, mazliví. Jsou v karanténě, takže zatím umístění do nových domovů nepřipadá v úvahu.
Prohlédněte si rubriku "Kočky, které čekají na nový domov", tam najdete kočky, které na nové domovy čekají.