Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deyl

30. 12. 2022

deyl3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2013
Žije v depozitu Hodonín II.

28.4.2014 u málo frekventované silnice na Pánově v Hodoníně uviděl projíždějící muž dva pytle. V každém svázaném pytli byl asi půlroční kocourek. Muž je odevzdal do psího útulku v Hodoníně a odtud volali nám. Kocourci byli umístění do nijak nekrytých klecí, byli zoufalí a vystresovaní. A tak náš pokus kocourky přendat do přepravek skončil u obou prokousnutím ruky. Klece jsme přikryly dekami a kocourky nechaly v klidu do druhého dne. Dnes už to bylo lepší a odvezly jsme je na veterinu a už jsou i po kastraci. Kocourci jsou oba černí, s delší srstí, oba jsou zdraví, byli čistí a dobře živení. U nás dostali jména Čip a Deyl. 15.2.2017 - Deyl je u nás už 3 roky a je plachý a vhodný pouze k adopci na dálku. Jeho sourozenec Čip už nový domov našel. 30.12.2022 - Deyl onemocněl, selhaly mu ledviny a dnes odešel do kočičího nebe.

Další foto zde.

Deyl byl adoptován na dálku - podporovala ho do 04/2017 Vlasta Kocmanová & Majda, Heidi, Pátá, Sněhurka, Bára, Mia a Zrzek. Děkujeme!
Deyl je od 4/2019 znovu adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala Věra Veselá s rodinou a  kočičky Myšička (Medlin), Bělinka, Žofinka, Matýsek, Fanoušek, Máca, Beruška, Cicibelka, Fiškus, Vendelínek a Šedounek. Děkujeme!  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Deyle,

(Renata Žaludová, 21. 7. 2015 21:59)

já vím. Zažil jsi spolu s bráchou hroznou věc od vztažené ruky člověka, kterému jsi možná důvěřoval. Od té doby se ruky vztažené zvlášť shora a zepředu bojíš, i kdyby tě chtěla pohladit. Ale neztrácej naději. Snad najdeš moudrého člověka, který si uvědomí čeho se bojíš, a nebude naléhat. Počká, až přijdeš sám, až mu budeš chtít dát svou celou kočičí lásku, a hlavně důvěru.
Třeba takový člověk žije sám, ale kvůli práci tráví doma málo času a myslí si, že by neměl na kočičku čas. Tak tě jen ráno a večer nakrmí a řekne ti pár vlídných slov. Nebo, ještě lépe, má doma mazlivou, hodnou kočičku, na kterou nemá dost času. Ty bys jí dělal společnost a ona tě učila znovu věřit člověku. Nebo ji sice nemá, ale mohl by ji k tobě dostat. A všem by vám bylo veseleji.
A ten člověk by věděl, že když přijde večer domů, ty na něj čekáš za dveřmi. Nechceš pohlazení, jen pár vlídných slov a misku s jídlem. A jednoho dne za ním v noci tiše vlezeš do postele, a tam se později třeba i necháš hladit, protože ta ruka nebude na tebe padat shora, ale z tvé úrovně nebo i zezadu.
Třeba budeš jako má první kočička Penelopa, která se také bála mnoha věcí včetně hlazení, ale milovala kartáčování. Měla stejně krásnou srst ja ko Ty. Zbavovala se svých strachů pomalu, něco trvalo i léta, ale o to víc jsme k sobě potom přilnuly.
Moc ti přeji, abys našel toho moudrého člověka, kterého bys mohl milovat stejně jako on tebe!

...tak to aby

(Jorga, 1. 5. 2014 10:24)

...už člověk snad pro jistotu prohledal každý pytel nebo krabici, kterou někde uvidí, protože kdoví, kdo je možná uvnitř....:(:(:( navíc zdraví, čistí, dobře živení - tak to už vůbec nechápu....jak může takový člověk v klidu spát?!

Re: ...tak to aby

(Renata Žaludová, 17. 6. 2015 7:59)

To je pravda, já našla v krabičce ve výtahu mladé morče. Kdyby v ní nebyly dírky, tak bych ji asi neotevřela. Na inzerát v domě se nikdo nepřihlásil, ale vím kdo je tam dal ...

Peklo je málo!!!!!

(Daniela, 29. 4. 2014 19:08)

Takové svinstvo dokáže jen "člověk",zvíře by něco takového nikdy nedokázalo!!!!A TAK JE PŘIROVNÁNÍ PRO NĚKTERÉ LIDI,ŽE SE CHOVAJÍ JAKO ZVÍŘATA NAOPAK POCHVALOU!
Ten ,kdo toto udělal,tomu i když se nemá přát špatné-PŘEJI ŠPATNÉ A ZLÉ!!!!!!Přeji mu to nejhorší na světě,jemu i,jeho blízkým-všem na kom mu záleží-bastard prašivý,však ono na něho brzy dojde a pak si může vzpomenout a ptát se "proČ?!"!
Kocurci,broučkové,jste v nejlepších rukách,dámy v sos vám dají, než naleznete domov to nejlepší.Moc vám držím kluci krásní pĚstičky!NEBOJTE,UŽ BUDE LÍP!
Daniela a sedm kočičích šňupáčků-miláčků

To snad ani není možné....

(Iveta, 29. 4. 2014 19:01)

Panebože, to se chce člověku úplně brečet, jak může být někdo taková zrůda. Já to říkám pořád, takoví by si měli sami zažít to, co provedli těm nevinným němým tvářím!
Takových lidí se štítím!!!