Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kety

24. 5. 2015

kety300.jpgMourečka Kety byla nalezena spolu s bílomourovatou Bety jako malá koťátka. Paní, která se jich ujala, je vypiplala, ale nyní se na nás obrátila s tím, že je často v nemocnici a o kočky se nemá kdo starat. Bety je odvážnější a rychle se otrkala, Ketynce zvykání trvalo trošku déle, ale nyní jsou z obou kočiček mazlivky - neustále by se válely na klíně, nebo se spolu kočkují. 4.9.2008 byly společně umístěny do Rozdrojovic do domku se zahrádkou.

24.5.2015 přišla z jejího domova tato zpráva:

Dobrý den,
tak Kettynka se nám nevrátila a ani jsme ji nikde nenašli, je to veliká záhada, Ketty se nikdy netoulala a držela se jen v okolí domečku, k lidem byla opatrná a sama od sebe by k cizím lidem nešla. Bála se i aut. Snad jedině co nás napadlo, že ji napadla kuna, máme je tady v okolí, ale zase ty kuny tady jsou už roky, tak si určitě za ty roky co máme kočičky na sebe museli zvyknout a naučili  se navzájem vyhýbat.
Tak nás to moc mrzí, Kettynka se narodila v květnu 2007. My jsme si ji dovezli se sestrou Betty myslím v roce 2009. Kettynka byla krásná, úžasná, milá a hodná kočička, moc nám bude chybět, i Bettynce, která ji neustále volá a hledá.
NIKDY NA TEBE KETTYNKO NEZAPOMENEME!

Více zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář