Jdi na obsah Jdi na menu
 


Michelle

3. 1. 2017

michelle-300.jpgKočka, nar. 2005
Umístění:
dočasná péče Vracov

Michelle - kočička byla nalezena ve výtahu na Sídlištní ul. v Hodoníně. Paní, která ji našla ji vzala k sobě a snažila se po sousedech najít majitele. My jsme výzvu zveřejnili i na FB, ale nikdo se o kočičku nepřihlásil.
27.10.2016 - dnes na veterině zjištěno, že kočka je čistokrevná -
britská colorpoint, chovná s čipem. Bohužel majitelka chovné stanice zemřela a její příbuzný poté kočky prodal nebo jim našel domovy, takže současný majitel se podle čipu nedá dohledat.
Kočka se jmenuje Michelle, má už 11 roků a je velmi stresovaná, je hubená. Vzali ji do dočasné péče a dáme jí nějaký čas na zotavení.

3.1.2017 Michelle špatně prospívala a měla problémy, dnes po vyšetření potvrzena diagnóza HCM a kočička byla uspána. Je nám to líto.
 

Zpráva z dočasné péče:
15.11.2016

Tak po dvou týdnech, co je Michelle u nás v dočasce píšu zprávičku. Je to moc hodná, čistotná kočička, nevyhledávající konflikty, ale ostatní kočky nemusí - i přes možnost volného pohybu po celém domě obývá jen vrchní patro a zdržuje se hlavně v synově pokoji, kde má vše co potřebuje. Pes ji nevadí, ale podle mě to v novém domově  chce klidné zvíře, které si ji spíše nebude všímat, ne nějakého malého diblika, který by kolem ní poskakoval, to by se jí nelíbilo. Co se týče dětí, větší ji nevadí, malí nenechavci jako je náš prcek ji znervózňují a seká po nich, takže malé děti asi ne. Papká i přes její minimum zoubků hezky - dávám Royal sensible, z konzerv a kapsiček jakékoliv značky má řídkou stolici. Magda 

Další fotky zde.

Michelle byla adoptována na dálku v dočasné péči Magdou Nevřivou, děkujeme za péči o Michelle.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář