Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mojenka

20. 10. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

12.5.2022 - Oznamovatelka z Velké nad Veličkou nám nahlásila, že venku mezi bytovkami se zdržuje kočička v zoufalém stavu, vzala ji do koupelny, nakrmila a přivezla po domluvě k nám. Kočička je velmi drobná, vyhublá, velmi zapáchající, dlouhá srst se jí zacuckovala do dredů a na zádech vytvořila "spečenou krustu" ... plstnatá srst je plná špíny, blech, různých osin, kočka se kvůli tomu pohybovala jen s obtížemi. Bylo nutné všechno oholit, ale bylo toho tolik, a kočička zesláblá, že se stříhalo na dvakrát, aby si mohla odpočinout. Má zánět v uších, zánět kůže a druhý den byla vykoupána v léčivém šamponu a dostává antibiotika. V pondělí nás čeká ještě vyšetření krve, zdaleka nemáme vyhráno, držte jí palce ... 16.5.2022 - Krevní testy dopadly celkem dobře, v těle probíhá velký zánět, Mojenka dostala další antibiotika.
4.6.2022 - Mojence se daří dobře, pěkně baští, odpočinula a už se rozmýšlí, jestli nepůjde ven z klece.
10.8.2022 - Mojenka byla dnes na ablaci zvukovodu a stejná operace ji čeká i u druhého ucha.
20.10.2022 - Bohužel zdravotní stav Mojenky se postupně zhoršoval, dostávala kortikoidy, nakonec se jí začaly na hlavičce dělat nádorky, v obou ouškách byla rakovina. Dnes jsme ji nechali odejít. Je nám to líto.

mensi2.jpgDalší fotky zde.

Mojenka byla adoptována na dálku - na krmivo přispívali Irena, Anička a Dominika Sukupovi a kočičí kamarádi Elinka, Berunka, Ori, Bubu, Kuki a Bily. Děkujeme!

Mojenka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali Tom, Marťa a Moja Kamerovi. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář