Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nitka

9. 10. 2022

nitka5.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2015
Umístění:
depozitum Hodonín I.

22.4.2018 - Na silnici mezi Dolními Bojanovicemi a Josefovem se pohybovala tato kočka. Slabostí sotva šla, zubožená, hubená, tenká jako nit, dostala jméno Nitka.
11.3.2019 - Je to téměř rok, co se k nám dostala zubožená, vyhublá kočička, která podle svého vzhledu dostala jméno NITKA. Za ten rok se trošku vypapkala, takže vypadá jako nitka, na které je navlečený korálek. Je to velice mírná a hodná kočička, nevtíravá, klidná společnice, má bezproblémový vztah ke kočkám, má je velmi ráda. 28.4.2021 - Nitka je u nás 3 roky. Je po extrakci zubů, má chronický výtok s očiček a občas kýchá. Má nadváhu, ale je to kočička s velkým srdcem, miluje svého člověka i kočičí kamarády a často u nás opatruje koťata. Přemýšlíme, zda už je nenechat u nás ... ale kdyby si ji někdo vzal s některou z kočiček o které ráda pečuje ... 9.10.2022 - Nitka onemocněla, její chronické problémy se zhoršily a léčba antibiotiky ani kortikoidy nezabírala. Dnes odešla Nitka, kočička s velkým srdcem do kočičího nebe. Je nám to líto.

Další fotky zde.

Nitka byla adoptována na dálku do 6/2019 - na krmivo jí přispíval Michal Kučera. Děkujeme!
Nitka byla adoptována na dálku do 6/2021 - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila Radka Jirčíková. Děkujeme!

Nitka od 2/2020 opět adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala rodina Brázdova. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář