Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekGoliáš a jeho tři sourozenci se narodili o Velikonocích 2007. Bohužel za dva týdny jim maminku přejelo auto, a tak jsme koťata vzaly k nám. Benjamína s Kuličkou si 18.5.2007 jejich majitelé vzali zpět, Goliáš s Prckem zůstali u nás. Podrobnosti o Goliášovi a jeho sourozencích a o tom, jak u nás vyrůstali, si můžete přečíst zde. Goliáš byl 29.5.2007 umístěn do Kyjova k ročnímu kocourkovi Lukáškovi a přejmenován na Matýska. Bohužel Goliáš v novém domově onemocněl, a tak jej 31.5.2007 jeho noví majitelé raději přivezli k nám a vzali si místo něj kocourka Barta, který je přece jen silnější a větší. Goliášovi noví majitelé nám o něm napsali tyto zprávy:

29.5.2007:
Zdravím, do Kyjova jsme jeli s "muzikou", Goliášek se chtěl dostat z přepravky, tak hodně naříkal. Doma se rychle rozkoukal. Hned utíkal k synovi a začal se sním mazlit. Aby mě to nebylo líto, tak se došel pomazlit i za mnou. Už papal kapsičku a začal si hrát s hračkami. Tak se vyčerpal, že za chvilku usnul. Už se potkal i s našim ročním kocourem, trochu si na něho zaprskal, tak se Lukášek lekl a utekl. Ale myslím, že se brzo skamarádí. Syn s babičkou mu začali říkat po našem bývalém kocourovi Matýsek, tak mu to už zůstane. Co nejdřív pošlu fotky.

30.5.2007:
Zdravíme z Kyjova a posíláme první fotky našeho koťátka. Matýsek si zvykl velmi rychle, lítá k našemu překvapení po celém bytě, ale když chce jít spinkat, tak se hlasitě domáhá společnosti. Na záchodek se naučil hned. Jen pro samé divočení se nemá čas najíst. Vždy jen zobne granulky a nebo trošku masa a hned zase letí na průzkum. To mě trošku trápí, protože je strašně hubeňoučkej, tak jsme mu koupili mlíčko pro koťata a dáváme mu ze stříkačky a to mu vůbec nevadí. Tak snad se ten jeho apetit spraví.

ObrazekObrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

elisondova

(jimena, 7. 8. 2007 20:15)

ha ha ha cosi osobe misliš cccc ....