Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želvinka

12. 7. 2023

mensi3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2020
Umístění:
dočasná péče
Břeclav

8.7.2021 - Dnes příjem z vetpointu z Moravské Nové Vsi. Želvovinová kočička s dvěma koťaty. Majitele známe, ale protože jim tornádo poničilo dům, dohodli jsme se, že se o kočku s koťaty postaráme. 1.11.2021 - Želvinčina koťata už jsou samostatná a tak i Želvinka hledá nový domov. Je to kočička  s delší srstí, krásná, mazlivá, ukecaná, s kočkami si ráda hraje a mohla by odejít s některým kamarádem z dočasky. 7.5.2022 - Želvinka odjela do nového domova, do Ostravy, kde ji čekají kočičí kamarádi. 19.6.2022 - Želvinka si nezvykla a dnes jsme ji vzali zpět. Byla zvyklá na větší prostor v domě na volný přístup do venkovní voliéry, v bytě si nezvykla. 12.7.2023 - Za celé dva roky se ani jedné z této skupiny koček nepodařilo najít domov.

Další fotky zde.

Želvinka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí manželé Pospíšilovi a kočičáci Sárinka, Bertík, Charlík, Denísek, Matýsek, Olivka, Datlička, Rupi a Ava. Děkujeme!

Želvince můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář