Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karolínka

17. 8. 2008

ObrazekBílomourečka Karolínka se spolu s mourečkou Terezkou narodila kočce v Rousínově u Napajedel. Kočce je již 16 let a všechna její dosavadní koťata jí její majitelé topili. Proto si Karolínku s Terezkou důkladně schovala, aby jim nikdo neublížil. Díky hodným lidem, kteří se s majiteli znají, byly obě holčičky zachráněny a v současné době vyrůstají v bytě, kde přivykly kontaktu s lidmi a osvojily si hygienické návyky. Karolínka je velice něžná hodná kočička, než něco udělá, důkladně to zváží, a do ničeho se nežene bezhlavě. V porovnání s Terezkou je hubenější, křehčí, k jídlu se dostává jako druhá a žere pomaleji. Bude spokojená v bytě i v domku se zahrádkou. Ostatní kočky má ráda, je tedy vhodná jako společnice k druhé kočce. 17.8.2008 byla umístěna do Havlovic nad Úpou k 5leté kočce Piškot. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

17.8.2008:
Tak už jsme doma. Kaja byla celou cestu klidná a teď už u nás průzkumničí. Naše Piškotka zalezla a nechce vylézt. Ale to chce čas. Ještě jednou děkuji a budu se ozývat, jaké děláme pokroky...

23.9.2008:
Kočičky se už sžily, sem tam ještě nějaké syčení a prskání je, ale hlavní je, že se už Piškotka přijde pomazlit. Karolínka má za sebou doočkování. Nejlepší zábavou malé Karolínky je lezení po záclonách.:)

Fotografie z Karolínčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář